@vipdavid błogosławieni którzy potrafią się do bledu przyznać. Niech moc będzie z Tobą a jako pokutę przesłuchaj Dinalka 2 razy
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
A co może napisać miłośnik Grande, który musi szukać akceptacji w komentarzach pod postami Kanału Zero na Facebooku, gdzie siedzą same Mariusze z Brighton, którzy chuja wiedzą o rapie, bo na Ślizgawce jakoś jej nie znajduje?
W utworze "Zachowanie podłe" kolega Bonusa nawijał: "Bo wpierdol to mało, jeszcze jedna sytuacja - w lasku na Kole wargą centymetr od wacka".
Myślicie, że Grande również musiał wąchać penisa któregoś z Ciemno-Strefowców? A może doszło do czynów lubieżnych?
TooMuchSmoke pisze: ↑wczoraj, 10:52
W utworze "Zachowanie podłe" kolega Bonusa nawijał: "Bo wpierdol to mało, jeszcze jedna sytuacja - w lasku na Kole wargą centymetr od wacka".
Myślicie, że Grande również musiał wąchać penisa któregoś z Ciemno-Strefowców? A może doszło do czynów lubieżnych?
jeśli się nie mylę, to nawijał to niejaki damian wsm. aktualnie już były nomen omen członek ciemnej strefy. więc szansa na podobne praktyki drastycznie spadła. ale matematycznie nadal było to możliwe
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Bonus to Bonus, ja podtrzymuję słowo że dla mnie to słup zwykły, na ulicy miał tylko kolegów.
Grande punktował fajne tylko przesadził że zrobił z siebie REAL OG.
MNIE w swoim sercu
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
WesolyJozek pisze: ↑12 sty 2026, 13:00
No jest do namierzenia i co xD
No nic, tylko że tu ludzie dywagują, że teledysk kręcony w Belgii, bo może grande w Belgii. Więc mówię, że jakby bonus chciał go znaleźć, to by wydał hajs na jakiegoś detektywa, a ten by go szybko znalazł z dokładnym adresem.
Jak to pisałem, to nie wiedziałem, że Bonus to przeczyta i faktycznie tak zrobi. Przepraszam, Grande.