Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- FruitOffTheWall
Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
ale jebane bydło na trybunach
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
sam udaje małpę przecież
I nawet sie pastą do butów wysmarował prowokator jebany
Jebanie murzyna to najlepsze co można zrobić mając trybunę tak blisko murawy.
-
Bisclavret
Jak tracili flagi to też klubowy profil wrzucał na przykład smutne buźki? Bo nie śledziłem
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
obejrzałem to w poniedziałek i polecam, zajebista rozmowa.Bisclavret pisze: ↑10 cze 2026, 8:09
Chyba nie było grubszego rozmówcy w tych wszystkich rozmowach z byłymi gangusami, w chuj mocna rozmowa
po tym wywiadzie zainteresowałem się polską huliganka i nadrobiłem całą playlistę z kanału zbrodnia ikara (chociaż tam w komentarzach go cisną, że farmazoniarz) oraz nadrabiam krakowskie tematy na kibice.net
@insane książki Zbyszka Rybaka i Romka Zielińskiego jeśli chodzi o lata 90, jeśli temat Krakowski książka Jadczaka
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
opowieści haniora u mięśniaka
-
Bisclavret
Jak przeczytałeś całe "sytuacja kibicowska w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat" na kibiconetowni to tylko psychiatryk zostaje 
Wiem że pytasz o Polskę ale po raz kolejny podrzucę tu polecajkę do tematu "włoska scena kibicowska" na wspomnianym forum, coś pięknego
Jeśli chodzi o lata 90 i 00 to poza tym co to było polecane jeszcze można sobie poszukać na YouTubie jakieś wywiady Śledzia z Lechii, parę razy go trafiłem i nawet ciekawie opowiadał. O czasach dzisiejszych raczej nic ciekawego nie znajdziesz bo KMWTWPDK
Wiem że pytasz o Polskę ale po raz kolejny podrzucę tu polecajkę do tematu "włoska scena kibicowska" na wspomnianym forum, coś pięknego
Jeśli chodzi o lata 90 i 00 to poza tym co to było polecane jeszcze można sobie poszukać na YouTubie jakieś wywiady Śledzia z Lechii, parę razy go trafiłem i nawet ciekawie opowiadał. O czasach dzisiejszych raczej nic ciekawego nie znajdziesz bo KMWTWPDK
no, ale myślę, że w legendarnych kibolach czy w chuligańskich wspomnieniach jeszcze można znaleźć kilka ciekawych historii i dyskusji bez nadmiernego obrzucania się gównem + linki, odnośniki (choć w znacznej większości prawdopodobnie martwe) + może nawet jakieś polecajki papierowe, a przynajmniej tak to zapamiętałem @insaneBisclavret pisze: ↑wczoraj, 18:33 Jak przeczytałeś całe "sytuacja kibicowska w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat" na kibiconetowni to tylko psychiatryk Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko zostaje
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Ja czytałem „Fanatycy. Futbol na śmierć i życie” i bardzo przyjemnie się czytało, ale nie jestem kibicem więc nie wiem ile w tej książce prawdy a ile bajdurzenia, wydawała się wiarygodna
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
XDDDDD
Weź se obejrzyj okołofutbola.
Spoiler
I tak a propo - kiedyś też na Mazowieckiej w Warszawie - miała miejsce podobna sytuacja co jest w filmie, w klubie. Lata temu, nie pamiętam kto tam wtedy był, ale na pewno lata Ljubo w Legii. Nie chce mi się sprawdzać tamtego składu, ale coś Rybus mi świta w głowie, ale nie wiem. Wiadomo, że nie 1 do 1, ale też była "rozmowa wychowawcza".
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
Bisclavret
Grubo się mylisz jeśli śmieszy cię forum kibice.net, to straszny śmietnik i pisze tam masa dziwnych ludzi ale jak jesteś chociaż trochę zorientowany i wiesz co może być farmazonem a co może nie być to czasami idzie się stamtąd sporo dowiedzieć.
Z pół roku przed tym jak wypłynął układ Wisła - Ruch były na kibiconetowni już sygnały że coś się dzieje, wszyscy się w czoło pukali co chłop pierdoli a później niespodzianka
Okolofutbola spoko film ale ruski, szkoda że u nas nigdy nie było dobrego filmu w tym klimacie. I raczej nie będzie bo środowisko filmowców dalej chce robić filmy o swoich wyobrażeniach (btw. Niedługo jakiś nowy gówno-serial wypłynie i raczej też krindżówa)
Bisclavret pisze: ↑wczoraj, 22:45 Grubo się mylisz jeśli śmieszy cię forum kibice.net, to straszny śmietnik i pisze tam masa dziwnych ludzi ale jak jesteś chociaż trochę zorientowany i wiesz co może być farmazonem a co może nie być to czasami idzie się stamtąd sporo dowiedzieć.
Z pół roku przed tym jak wypłynął układ Wisła - Ruch były na kibiconetowni już sygnały że coś się dzieje, wszyscy się w czoło pukali co chłop pierdoli a później niespodzianka![]()
Co nie zmienia faktu, że 3/4 to jest beka. Tyle co ja wyczytałem to tylko popcorn i piwko do wieczornego seansu. Co prawda, jak siedzisz w środowisku to jest inaczej niż dla laika.
Co to zmienia, że ruski? Jest typowo w naszym klimacie tego regionu. Może też przez to, że tam dwóch albo reżyser już - nie pamiętam to są prawdziwi działacze bojówki albo już byli, albo działali przy tym. Nie pamiętam.Bisclavret pisze: ↑wczoraj, 22:45 Okolofutbola spoko film ale ruski, szkoda że u nas nigdy nie było dobrego filmu w tym klimacie. I raczej nie będzie bo środowisko filmowców dalej chce robić filmy o swoich wyobrażeniach (btw. Niedługo jakiś nowy gówno-serial wypłynie i raczej też krindżówa)
Polski serial czy film to wyszedł o Kikucie, nie - nie piłkarzu. Kibic? To tam może chcieli coś nakreślić, ale chuja prawda. Może ciut zbliżone do środowiska naszego podwórkowego, co nie zmienia faktu, że gówno obesrane. I w tym gównie w sumie pokazali, jak na oko to działa. Tylko mnie wkurwia w te bojówki, a nie pokazą niczego od strony Ultras.
I mam przykład na tym, ale jak już to PW.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Dla mnie to też bez znaczenia bylo jak oglądalem i to zdecydowanie najlepszy film kibicowski jaki powstał. Football factory przy tym wydaje sie jakąś komedią klasy B z wątkami chuligańskimi i dillerką. Prawdopodobnie szef bojówki yary to normalny kibol byl, ciężko by bylo to lepiej zagrać od niego.
a co do polskiego podwórka jeszcze to już dawno temu pamiętam że oglądalem różne dokumenty typu bunt stadionów albo klatke, kibola (Magda z Legii byla mocna) i pewnie dalej wszystko na you tubie jest do zobaczenia
a co do polskiego podwórka jeszcze to już dawno temu pamiętam że oglądalem różne dokumenty typu bunt stadionów albo klatke, kibola (Magda z Legii byla mocna) i pewnie dalej wszystko na you tubie jest do zobaczenia
- rozklad_gaussa
a o balkanach cos moze macie?
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free kong
free hulaka
free fromage
free kong
free hulaka
o kurwa, jaki benger od Ruchu Radzionków
nie znałem tego wcześniej
Spoiler
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan