VNM
Re: VNM
Kuuuuurwa krzywousty... te twoje anglicyzmy wpierdalane na sile w kazda twoja zniewiesciala pisanke daja wajb 12 letniego cwela.
Chuj nas obchodzi co pisze twoja kumpela, a tym bardziej realizator ktory wylizalby ci dupe, bylebys tylko zaplacil mu hajs za przeklikanie tego twojego gej antyrapu na komputerku we fruti lupsie.
God mode ci sie pojebalo z gej mode, ale ty juz dawno w tym trybie chodzisz. Znajdz flow i rymy to moze ktos bedzie ch ial to sprawdzic
Chuj nas obchodzi co pisze twoja kumpela, a tym bardziej realizator ktory wylizalby ci dupe, bylebys tylko zaplacil mu hajs za przeklikanie tego twojego gej antyrapu na komputerku we fruti lupsie.
God mode ci sie pojebalo z gej mode, ale ty juz dawno w tym trybie chodzisz. Znajdz flow i rymy to moze ktos bedzie ch ial to sprawdzic
Prosto do tematu Najlepsze Wielokrotne to ląduje, a nawet nie jest nawinięte pod bit„kurwa, przesłuchałem, i dowiezione w chuj” albo gdy ktoś na jutubku da komentarz „jebać cię v gówno w chuj”
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Zajebisty strumień świadomości na wielokrotnych. Szczerze? Mega mocne, niech on w końcu wyda tę płytę, VNM już nawet myśli wielokrotnymi rymami, czekam na to gówno w chuj.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- TooMuchSmoke
Ja z Fauem bo jest duża szansa, że miałby koko albo emke i na zmułe w windzie by poczęstował. Mes pewnie odpalałby filmiki z AI jak Kaczyński przebrany za babe śpiewa piosenkę jebać pis albo robił test wiedzy ze swojej twórczości.
Ja to bym chciał posłuchać ich rozmowy między sobą będąc w tej windzie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- bloooodtrail
kurwa z tyloma osobami rozmawiał i nikt mu nie powiedział "tomek, kurwa, to nie jest tak dobre jak ci się wydaje". no pana hydraulika, albo siurkowskiego to jeszcze rozumiem, ale taki zkibwoy, czy peja?VNM pisze: My mentioned homies/friends/producers/support systems I talked to this week: @iamsaintelmo @lesny2nite @kuba_blbeatz @dziljan @yurkoskyofficial @natalii.dance @dslawomir @pejaslumsattack @realzkibwoy @peerzet @weer_czi @djikecom @hubsondj @kleahofficial @kozielska_fotografia @pawbeats i ludzie z wyjebką na przestrzeń publiczną czyli moja mama, siostra, mój ziom Daniel i pan hydraulik
chyba wolałbym udawać głuchego xd
- TooMuchSmoke
Rychu to pewnie na beke go podjudza żeby więcej tej chujni mu podsyłał. Chłop się nie może odurzać to przynajmniej z Gandziorem pocisną pompe przy jękach Faua.
dowiezione w chuuuuj
- TooMuchSmoke
Tak się dzieje, gdy masz w chuj skilla, a tak się składa, że V ma w chUuuuUUuuUj skilla!
- TooMuchSmoke
Croque madamme z Charlotte i dwa musiki owocowe desperadosy nokturno poproszę