Patrycja Markowska
Patrycja Markowska
Kilka dni temu ta typiara miala w tvp zorganizowany koncert na swoje 25 lecie kariery.
Typiara ktora gdyby nie Markowski, nikt by jej nie dopuscil do mikrofonu.
Mialem nieszczescie obejrzec pierwsze pol godziny tego wydarzenia. W skrocie mozna to bylo podsumowac jako wycie przetrąconego kojota ukazujące kompletne beztalencie tego babska.
Spiewala tak nieczysto ze wlosy chowaly sie w glab ciala tworzac torbiele, tapety na scianach zwijaly sie, pakowaly i wypierdalaly z mieszkania razem z panelami. Podczas prezentowania swoich najwiekszych hitow mozna bylo sie lapac za glowe i pytac kto pisal kurwa te spierdolone teksty? Niestety autorka byla ów baba na scenie znana tylko z tego ze jej stary jest chodzącym klasykiem. Sam Markowski wygladal na zazenowanego.
Jebac takie cos prądem. Baba nie umie spiewac, pisac i udaje ze jej "kariera" trwa od cwierc wieku.
To tyle. Moze niech dogra refreny drugim glosem u vnma na nowym albumie to oboje zapisza sie w historii jako najchujowsze polaczenie antymuzyczne w tym kraju. I bedzie to przynajmniej uczciwa nagroda.
Typiara ktora gdyby nie Markowski, nikt by jej nie dopuscil do mikrofonu.
Mialem nieszczescie obejrzec pierwsze pol godziny tego wydarzenia. W skrocie mozna to bylo podsumowac jako wycie przetrąconego kojota ukazujące kompletne beztalencie tego babska.
Spiewala tak nieczysto ze wlosy chowaly sie w glab ciala tworzac torbiele, tapety na scianach zwijaly sie, pakowaly i wypierdalaly z mieszkania razem z panelami. Podczas prezentowania swoich najwiekszych hitow mozna bylo sie lapac za glowe i pytac kto pisal kurwa te spierdolone teksty? Niestety autorka byla ów baba na scenie znana tylko z tego ze jej stary jest chodzącym klasykiem. Sam Markowski wygladal na zazenowanego.
Jebac takie cos prądem. Baba nie umie spiewac, pisac i udaje ze jej "kariera" trwa od cwierc wieku.
To tyle. Moze niech dogra refreny drugim glosem u vnma na nowym albumie to oboje zapisza sie w historii jako najchujowsze polaczenie antymuzyczne w tym kraju. I bedzie to przynajmniej uczciwa nagroda.
- marmolad_k2
Re: Patrycja Markowska
A ja lubię jej stare piosenki dla 40-letnich rozwódek, props.
znam tylko piosenki z radia i nawet props ale nic specjalnego, a żeby świadomie coś więcej posłuchać to szkoda mi czasu na popierdółki które emitują radia
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Grała w pt w Zielonej Górze i typowa radiowka
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Wzór nepobaby, jak metr w Serves. Razem z bracmi Cugowskimi. Dobry obraz tego jak działa rynek, musisz mieć jakiś impet typu duży hit, albo kontrowersyjna akcja, i już wchodzisz w tryby, grasz po dożynkach, dniach miasta, imprezach firmowych itp. U niej nawet tego nie było, tylko została wpakowana w ten system nazwiskiem ojca. Jak ktoś przesłuchał jej dyskografię, to może podrzuci jakąś piosenkę, bo nikt kurwa nie kojarzy nawet jednej
Ja nie podstawowy
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
14 milionów, to chyba zna ktoś jednak
- HamulcowyBrembo
- ConeyIsland
Usłyszałem kiedyś w radio jej utwór "Jesteś moją nawigacją" i o ja pierdolę, co to miało być. Byle Ewa Farna jest dziesięć poziomów wyżej
Coast-to-coast, L.A. to Chicago...
Western male
Western male
Plus jakby schudł była by znowu ruchable
I zasadniczo to co z tego ?ConeyIsland pisze: ↑dzisiaj, 13:22ziom, przecież wojciech cugowski to jest szanowany gitarzysta studyjny (huja sie znam na gitarkach wiec mowie co slyszalem tu i tam)
Ja nie podstawowy
- ConeyIsland
nepo to raczej beztalencie pchane 'bo nazwisko' a typ jest dobry w tym co robi, ot różnica
A to kwestia interpretacji tego na ile się kręci w tym biznesie, bo miał start przez nazwisko. Może inni grają lepiej na gitarze, a jednak nie są muzykami studyjnymi, bo studia są wypchane takimi Cugowskimi
Ja nie podstawowy
i czemu zawsze sie musi tak wylosowac, ze jest dobry akurat w tej dziedzinie dla ktorej stary ma znajomosci w branzy i dostęp do skarbca, no co za zbieg okolicznosci
- ConeyIsland
dziwne że młody cugowski zaczął grać na gitarze jak jego stary grał w zespole robiącym rocka xD