Skolim

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Skolim

Post autor: Jose »

niesamowity koncert, najpierw wyczekiwanie na helikopter jak na papieża, ludzie sprawdzali na flightradarze, gdzie obecnie przelatuje Skolim, potem zrobił rundkę, dookoła ludzi, żeby mogli się nacieszyć przybyciem goata (pewnie po prostu wytracał prędkość, ale jebac), same bangerki zagrał, ale w sumie to żadna informacja, skoro ma taką dyskografię, zabrakło tylko tego z Kotolgą, ale jak tak najlepszy polski gitarzysta potrafi zaśpiewać partie Cleo, tak nie próbował się mierzyć z fragmentami bogini rapu.

nie brakowało propsów dla wszystkich okolicznych miast oraz dissów na warszawiaków, co oczywiście spotykało się z doskonałym przyjęciem przez lokalsów, którzy oczywiście dopisali, nigdy nie widziałem tylu ludzi w tym miejscu.
Awatar użytkownika
synczyzna

Post autor: synczyzna »

Potwierdzam. Byłem w Amfiteatrze, przeżyłem to. GOAT.

Bardzo ciekawa forma koncertu. Skolim gra raptem kilka czy kilkanaście kawałków, które rozciąga w nieskończność przez ciągłe powtarzenie refrenów, które śpiewa publiczność. Niestety przez nagonkę nie gra już "Wejdę, wyjdę". To w zasadzie jedyny minus.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

a to u nas grał normalnie

Za to Wyglądasz idealnie i Daj mi jedno słowo poleciały 2x, raz w normalnym secie i raz na bis
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Temperatura to najlepsza solowa piosenka Skolima.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

mój ulubiony to 96, ale temperatura bardzo bliskie drugie miejsce. bebecita też zajebiste, pogo napierdalalem jak to zagrali u mnie
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Daj mi jedno słowo też banger. Skolim w topie nowej edycji albumów wszechczasów ślizgawki czy jeszcze za szybko?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
tinea

Post autor: tinea »

a wejde wyjde? bardzo minimalistyczny numer, ale przez to genialny. pokazuje wszystkie atuty Kondiego i CH.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Minimalistyczny, a nawet mistyczny, hipnotyzujący. Liczę, że w przyszłości będzie bardziej eksperymentować z muzyką, tak jak JE Jacek Stachursky.
Obrazek
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Ja mam tylko nadzieję, że jak pan Konrad zostanie prezydentem to nie porzuci muzyki i dalej będzie bawić miliony rodaków na darmowych koncertach na dziedzińcu pałacu prezydenckiego.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Czekam aż JE Karol Nawrocki będzie wychodził do klatki UFC do muzyki JE Konrada Skolimowskiego granej na żywo z tańcząca do tego Królowa Olga Kot
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

SLAFF pisze: 15 wrz 2026, 15:30 Ja mam tylko nadzieję, że jak pan Konrad zostanie prezydentem to nie porzuci muzyki i dalej będzie bawić miliony rodaków na darmowych koncertach na dziedzińcu pałacu prezydenckiego.
A ile taniej by to wyszło
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

ogólnie ciężko te topke Skolima ułożyć, ale no Tempteratura na bank na pierwszym

nwm u mnie chyba tak

1. Temperatura
2. Wyglądasz idealnie
3. Daj mi jedno słowo
4. Nie dzwoń do mnie mała
5. Wejde Wyjde

Ale te 2-5 to normalnie można miejscami zamienić, sam tak w sumie nie wiedziałem, jedynie Temperatura zdecydowanie nad bo to nadbenger

ale niestety król lationo w ostatnim roku gorsza forma, mam nadzieje ze wróci w następnym silniejszy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

daj mi jedno słowo ma niesamowita moc :bowdown:
Piters pisze: wczoraj, 19:40 ale niestety król lationo w ostatnim roku gorsza forma, mam nadzieje ze wróci w następnym silniejszy
stety niestety poprzeczka powieszona bardzo wysoko - ale to prawda w tym roku glownie mniej lub bardziej udane collabo skolim puszcza chociaż poniżej pewnego poziomu nie schodzi
🇫🇮 każdy kot na dzielni ma mieć sigme rizz i chainy 🇫🇮

#freefromage
#freekong444
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Numery z Justyną, Blanką i Zenkiem siadły, ten z Cleo nie, reszty chyba nawet nie słuchałem.
Obrazek
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

najlepsza zwrotka skolima jest na ficie u maty
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
ODPOWIEDZ