Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
18
26%
Cracovia
4
6%
Lechia
11
16%
Motor
6
9%
Piast
11
16%
Widzew
18
26%

Liczba głosów: 68

Awatar użytkownika
joey

Re: Ekstraklasa

Post autor: joey »

dzień trzeci indolencji związku w sprawie smsów Siemieńca, dobijemy do 1000 widzowie? tapujemy
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

dumny pers 100% racji
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Siemieniec to fajny gość, więc bym go nie nadal, a takiego Feio czy Papszuna za mniejsze przemienienia jak najbardziej - i to surowo, bo za nimi nie przepadam. Uważam to za sprawiedliwą drogę
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Odpalam sobie skróty z wczoraj, patrzę a tam Linetty kapitanem Śląska pod nieobecność PST. Niezły policzek dla całej reszty, chłop przyszedł 2 tygodnie temu i już ma opaskę :rotfl:
elkacpero

Post autor: elkacpero »

policzek niby dla kogo? praktycznie 90% skladu gra od okolo roku lub krocej, najwyrazniej nie ma materialu na lidera (co widac na boisku) i tyle, ewentualnie matsenko, ale tutaj moga decydowac kwestie pozasportowe :dunno:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A to nie chodzi o to, ze pismaki kiedys wymyśliły, ze linetty nie ma charakteru i nie wolno go powolywac do reprezentacji, bo nie robi boruty wokol siebie, nie jest taka pocieszna mordeczką jak jakis grosicki, nie nadaje na kolegow z szatni, nie jest z legii, a jego agentem nie jest Mario piekario czy inny Kołakowski? A ze regularnie biegał z opaska w Sampdorii czy torino to kto by sie przejmowal, skoro latka karolka ciumcioka juz sie przykleila
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Linettty jest przede wszystkim słabym piłkarzem
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

no trochę w ogóle wyjasniani są wracający z zagranicy, Linetty był za słaby na Lecha zdaniem kadry zarządzającej, a Świderski jest przeciętny na ekstraklasę zdaniem dosłownie wszystkich, jak taki ancymon mógł najebac 50 meczów w kadrze nie mając zalet poza mitycznym charakterem
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

No a taki "ekspert" jak Marek Jóźwiak ci powie ze Swiderski powinien być lepiej wykorzystywany w reprezentacji i nie podlega dyskusji powołanie go :D :D
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
wujot
ave

za sam mecz z Mołdawią, Świderski powinien dostać bana na repke
Awatar użytkownika
potter

elkacpero pisze: wczoraj, 12:38 policzek niby dla kogo? praktycznie 90% skladu gra od okolo roku lub krocej, najwyrazniej nie ma materialu na lidera (co widac na boisku) i tyle, ewentualnie matsenko, ale tutaj moga decydowac kwestie pozasportowe :dunno:
No rzeczywiście jak spojrzałem na ten skład to chyba tylko ten Matsenko z racji na staż by się nadawał. Ale mimo wszystko nadal uważam to trochę za śmieszną sytuację, zwłaszcza że no to tylko Karolek, taka ciamajda.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

co to za absurdalny koncept Linettego jako ciamajdy, chłop się lata we Włoszech utrzymywał na defensywnej pomocy, w kadrze najebal 50 występów, to jest kariera na praktyczne szczyty polskiej piłki na tle kolegów z roczników z lat 90-tych. brak charakteru na prowadzenie kadry (ergo coś, co jest też problemem, nie wiem, Roberta Lewandowskiego?) chyba nie powinno mu przeszkodzić w trzymaniu za morde poczciwych wrocławskich wojskowych?

Dodano po 1 minucie 56 sekundach:
macie jakiś pomysł na ankietę ekstraklasowa? wiemy już, kto się z ligi zdupcyl
Awatar użytkownika
potter

I ja się zgadzam. Ale wiadomo że to były Lechita to nie będziesz go jechał. Ja uważam, że będzie niewypałem pod każdym względem.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2026, 17:37 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Paczul locuta causa finita
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Co do bycia ciamajdą i grania w Serie A, to jest taki jeden Piotrek...
Awatar użytkownika
wujot
ave

cieszynka Sancheza :bowdown:
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

też mam od lat problem z ocenieniem kariery popularnego "Komara".
Niby zgoda z tym co pisze mql, 47 występów w kadrze u różnych trenerów to jest nieosiągalne marzenie większości polskich talentów. Na papierze i po latach wygląda świetnie, ale do niego idealnie pasuje to słynne powiedzenie "A ile dobrych?"

O tej karierze też sporo świadczy, że Linetty przesiedział całe Euro 2016 i WC 2018 na ławce i łącznie uzbierał 79min z golem na duzych turniejach, a europejskie puchary ledwie posmyral z Lechem

255 występów w Serie A to jest dla mnie WOW, ale znowu ktoś odbije że to potwierdza jaką degrengoladę zaliczyła ta liga w ostatnich latach.

kiedyś obejrzałem kilka spotkań Sampdorii i miałem przekonanie, że KL jest idealnie wpasowany do tego kontekstu zadaniowca, kolekcjonera występow 6-7/10 w drużynie średniaka bez presji, której nikt w Polsce nie ogląda i nie trzeba się stresować że przeciętny kibic który boi się żonki i kieras go rozstawia po kątach w robocie, domaga się od Karolka CHARAKTERU
igorzastyy pisze: 23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Sanchez chyba nie lubi Harrego
nic na potem
ODPOWIEDZ