WARDOGS (nowy FPS online)

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Parlae

WARDOGS (nowy FPS online)

Post autor: Parlae »

https://www.ign.com/articles/wardogs-su ... s-on-steam
Wardogs Surpasses 1 Million Copies Sold on Day One, Blows Past 300k Peak Concurrent Players on Steam

Gra chyba znów zaskoczyła devów, którzy nie sprostali hype'owi i cóż, serwery póki co nie wyrabiają. Ale ci co już grają (i grali w play testach) bardzo chwalą ten tytuł. A jest za co:
100 graczy na jednej mapie, 3 drużyny, zniszczalne otoczenie, budowanie baz, pojazdy lądowe i śmigłowce, rozwijanie ich, w sumie to rozwijanie wszystkiego (np. umiejętności leczenia jako medyk w stylu starego Runescape'a czyli im wyższy skill tym szybciej leczysz rannych). No zajebiście to wygląda, dorzućmy do tego grafikę porządną, ale niezbyt wymagającą i mamy hit. Wreszcie coś świeżego w gatunku FPSów, a nie tylko kolejny battle royal albo extraction shooter. :dunno:

Jak tylko naprawią problemy wieku dziecięcego z netcode'em na czele to może zagrozić największym.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Drmz

Re: WARDOGS (nowy FPS online)

Post autor: Drmz »

No dobra ale czy faktycznie? Po plejtestach opinie na reddicie były jednak dość podzielone
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

:lol: :lol: :lol:

Dodano po 1 dniu 6 godzinach 57 minutach 12 sekundach:
Spoiler
Obrazek
Nowy rekord. Ja jebie ale hype jest na to. :bowdown:
Awatar użytkownika
xou

Post autor: xou »

early access :lol:
Obrazek
ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

ja dałem refund po tym pierwszym playteście, sami snajperzy i huj

a widoczność slabiutka

mapki nudne, wzgórza i drzewa, jakieś trzy domki na krzyż tu i ówdzie

ekstremalny potencjał na trollowanie/griefing, twoi kompani mogą zajebać ci EQ jak padniesz, podnieść cię i jeszcze dostać za to hajs i xp :lol: albo twoi kompani mogą odciągnąć ci ziomka, którego podnosisz, żeby podnieść go samemu za hajs i xp

te wieże wszędzie kopiuj wklej takie z dupy, słabo się to atakuje bo masz nieskończoną ilość żyć dopóki masz jakiegoś ziomutka co cię podnosi. raz zajebalem jednego typka na wieży chyba z 6 razy, za każdym razem padal za osłonę i podnosił go kumpel :dunno:

główny tryb dziwny, dostajesz wspomniany hajs i xp za sam fakt siedzenia na piździe w strefie, na plejteście tak średnio z pól drużyny siedziało na tych jebanych wieżach przez 90% gry bez sensu

nie dla mnie
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

podbijam też mi nie siadło a lubię fpsy
jeśli zmienią system nagród to może do tego wrócę ale póki co premiowane jest siedzenie za osłoną przez co gra jest w chuj mało ciekawa
ale jak ktoś lubi kampić to się w niej odnajdzie
Mamusiu, nie czytaj!
ODPOWIEDZ