[beef] Sentino vs. Gimper
- igorzastyy
Re: [beef] Sentino vs. Gimper
Ja wszędzie wersy Tomba rozpoznam
no tez mi smierdzi tombem nawet w sposobie nawijki
kiedys vitalyi, teraz zegnali / odpalil cie nitro, pojechal ferrari - no co by nie mowic, calkiem zgrabne
kiedys vitalyi, teraz zegnali / odpalil cie nitro, pojechal ferrari - no co by nie mowic, calkiem zgrabne
jak ktoś tu hejtuje barsy to tylko ksywe przeczytał jak chuj albo dalej jest sajko Sentino
nawiniete jak cwel, ale no linijki zajebiste props
nawiniete jak cwel, ale no linijki zajebiste props
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
gdyby to nawinął ktokolwiek inny to nawet bym posłuchał na ripicie, ale jego ryj i ksywa mnie zniechęcają do ponownego odtworzenia
dziwki basen i machanie kutasem
- marmolad_k2
Murem za Gimpsonem
a mnie w ogóle nie swędzi, że wydał to kurwa Tomasz Działowy
więcej to mówi o stanie polskiej sceny, że Gimper musi zakręcić korbą w gównie aby coś się w ogóle ciekawszego zadziało, nie ma wstydu, niech kręci dalej i oby chlapało i niech się napierdalają
więcej to mówi o stanie polskiej sceny, że Gimper musi zakręcić korbą w gównie aby coś się w ogóle ciekawszego zadziało, nie ma wstydu, niech kręci dalej i oby chlapało i niech się napierdalają

- oKulTywowany
Scena tak ssie chuja że jarają się aż jakimś pseudo dissem gimpera czy tam dwa bieguny gimpsona 
This page is no longer available.
chujowe jak nieszczęście, a te wersy 5/10 przez sposób nawijania tracą 5 punktów także można ominąć i iść dalej delektować się pozostałą hujnią polskiego haha
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Jakby takie barsy nawinął Mes rok temu to może by nie przepierdolił. Razem by mogli mieć wszystko. Poza linią włosów.
ikoniczne to bylo, gdy tryhardy powypuszczaly pare numerow, a sam zainteresowany odpowiedzial im doslownie jednym wersem
Sentino - 45 pisze:Widziałem jakieś gay dissy, takie boys party
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
bardziej niż odpowiedź na bicie wolałbym sentino live statement z wyzywaniem gimpiego od zakolaków robionych na boku przez dupę z szatańskim uśmiechem alvareza co drugi pancz
Senti musisz
Senti musisz
twoja familia to typy poznane wczoraj
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Sentino go rozjebie przeciez i poleca ciekawe pancze jak na frajerka nitrocwela nazywajac go SpongeBobem
- igorzastyy
Dobry ten diss. Jakby to nagrał jakiś raper o uznanej szerzej renomie to byłby pewnie inny odbiór
Sentino nie kalkuluj tylko wpierdalaj sie z dissem w gimpera. Zobacz jakie streamy wykrecil na tym kawalku. A o streamy i hajs tutaj chodzi.
Przeciętne? Wiesz, że YouTube zmieniło sposób liczenia wyświetleń z 2 tygodnie temu i niektóre kanały generują 2-4 krotny wzrost wyświetleń? Teraz każde kliknięcie w film, nawet jak w ułamku sekundy wyłączysz się liczy + nie wiadomo czy nawet takie głupoty jak jakieś automatyczne odpalenie na podglądzie też się nie zalicza.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji