podbijam. IMO najlepsze, co wyszło od pana Alvareza. Chociaż Megalomania (chyba, bo on tyle tych płyt najebał, że mogłem coś pomylić) też była fajniutka.
Sentino
Re: Sentino
Niezły cwel zakolak po 2 przeszczepach xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
to se tomasz dzialowy wybral oponenta
on jest smialo do rozjechania w bifie od jakichs starych tematow typu jechanie po atorze az po jednostronny zwiazek otwarty, no ale w odpowiedzi bedzie pewnie tylko lajw prowadzony w furii
on jest smialo do rozjechania w bifie od jakichs starych tematow typu jechanie po atorze az po jednostronny zwiazek otwarty, no ale w odpowiedzi bedzie pewnie tylko lajw prowadzony w furii
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- FruitOffTheWall
w sumie aż lajw, bo kto nie lubi sebka wkurwionego posłuchać jak będzie jechał gimpera.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ja pierdole xD, nie pierdolcie że tracka nagrał, przecież to dwa zupełnie inne światy
Dodano po 15 minutach 36 sekundach:
Północ streamingi? XD
Dodano po 15 minutach 36 sekundach:
Północ streamingi? XD
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- gods bidness
Przecież dla tych jutuberów jakieś beefy to spełnienie marzeń, bo kontent sam się robi nie trzeba wymyślać testowania najostrzejszego sosu habanero i wskakiwania do basenu z kulkami czy co oni tam teraz mają na tapecie.
Jak ja kurwa nie lubię tych jutuberów zjebanych, bardziej chyba nawet niż fristajlowców. Tych ich tekstów w stylu "cześć widzowie, dzisiaj testujemy dla was ponoć najostrzejszy sos na świecie!!!! Czy dam radę? Piszcie w komentarzach"
Jak ja kurwa nie lubię tych jutuberów zjebanych, bardziej chyba nawet niż fristajlowców. Tych ich tekstów w stylu "cześć widzowie, dzisiaj testujemy dla was ponoć najostrzejszy sos na świecie!!!! Czy dam radę? Piszcie w komentarzach"
Kurwa wyjebane w ten beef, nie dawajmy kurwom atencji. Już lepiej sobie odpalić rewolucje romantyczną bedoesa i lanka niż zagłębiać się w to gówno
Światem kręcą pieniądze
czekam na Sebka na bitewnym bicie jeżdżacy po Gimperze, po niemiecku sobie dobrze radził w tej konwencji (chyba, sądząc po niemieckich komentarzach i charyzmie w głosie)
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE KONG444
FREE HULAKA
FREE RYDAWARRIOR
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE KONG444
FREE HULAKA
FREE RYDAWARRIOR
- scam_sakawa
Jedziesz Gimper z tematem, bardzo ładnie już wyjaśniony był Sentino na filmiku, czekam na dalszy rozwój zdarzeń.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- gods bidness
Mam nadzieję, że jak Sentino odpowie, to po niemiecku i zwyzywa Gimpera od polskich podludzi.
-
bobsonbejbi
du verfickte mistgeburt alter
Co do chuja xD
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- georgefloyd
Półgej pasyw jest w natarciu. Latynos półkrwi wpadł w tarapaty. W ogóle jak zawsze mówią, że Tomb komuś pisał tekst to beka ale tu bym uwierzył słychać te typowe tombowe brak flow.
czemu ten cwel zacenzurował "zmarłych"

Nie chce mi się oglądać po raz 500 historii jak Sentino nagrywał po niemiecku i przyjechał do Polski, ale przecież obecnie Sentino to ma swoje złote czasy.
Nagrywa 5 płyt rocznie, promocją zajmuje się kto inny. Klipy kręci w hotelu, albo robią sklejkę z koncertów. A mimo to ma ponad 2 mln na Spotify, płyty robią dobre wyświetlenia. Nawet jak Tuman i Remik zabierają spory % to ośmielę się stwierdzić, że Sentino nigdy nie zarabiał więcej z muzyki niż teraz.
Nagrywa 5 płyt rocznie, promocją zajmuje się kto inny. Klipy kręci w hotelu, albo robią sklejkę z koncertów. A mimo to ma ponad 2 mln na Spotify, płyty robią dobre wyświetlenia. Nawet jak Tuman i Remik zabierają spory % to ośmielę się stwierdzić, że Sentino nigdy nie zarabiał więcej z muzyki niż teraz.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Sentino odpowie? XD
Światem kręcą pieniądze
- bloooodtrail
co najwyżej odpali live na ig i rzuci pare tekstów, tak jak ze step armią było
- yungXpaproch
bez kitu, słychać trochę tego tombowego akcentowania i no-flowgeorgefloyd pisze: ↑10 wrz 2026, 18:11 W ogóle jak zawsze mówią, że Tomb komuś pisał tekst to beka ale tu bym uwierzył słychać te typowe tombowe brak flow.