kurwa a jak sie nad polonem spuszczali jakby to bylo niewiadomo co. trzema kawalkami z zakazanych owocow bym ten polon razem z h8m4 rozpierdolil i zadne zui na refrenie ani patrzcie idzie frajer nic nie zmieniają
Białas
- igorzastyy
Re: Białas
I to właśnie podsumowuje obecnego Białasa. Zjedzony przez rapera White 2115 w konfrontacji na słowa
Qatar Mixtape
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Co to kurwa kolejny jakiś ostatni koncert? Quebonafide 2.0?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeden z najgorszych w mainstreamie, nie jestem w stanie go słuchać
Zrozumiał że już nie wycisną więcej z projektu SB Maffija, więc pyk ostatnia płyta i ostatni koncert i zawijka z ostatnim sianem. Co zarobili na Matach, Bedoesach, Walczukach itp. to ich
Dodano po 18 minutach 40 sekundach:
Przecież nie będą nawijać do 70-tki jak Tede i Sokół
Dodano po 18 minutach 40 sekundach:
Przecież nie będą nawijać do 70-tki jak Tede i Sokół
Światem kręcą pieniądze
- oKulTywowany
Bedą
Tak samo jak Quebab ktory stwierdzi obstawiam rok dwa ze nie moze żyć bez muzyki
Tak samo jak Quebab ktory stwierdzi obstawiam rok dwa ze nie moze żyć bez muzyki
This page is no longer available.
bez kitu, ale chyba dużo dzieciaków wtedy wchodziło w hip-hop i ich to ujęło swoją prostotą, nie kumam zajwy na toSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑09 wrz 2026, 17:01 kurwa a jak sie nad polonem spuszczali jakby to bylo niewiadomo co.
wejście na Zakazanych owocach
Powinien zostać przy ghostwritingu i pracy jako producent wykonawczy, bo jako raper solowy jest w kurwę nieciekawy, ale wybił sporo młodych, dobrych (a przynajmniej jakichś) raperów
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE KONG444
FREE HULAKA
FREE RYDAWARRIOR
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE KONG444
FREE HULAKA
FREE RYDAWARRIOR
- Moltisanti
Bialas to idealny kandydat na bycie królem podziemia. Tam mozna leciec w chuja z byciem najlepszym, rzucając pancze i dobrze rymując, ale muzyk to z niego żaden i zawsze tak bylo. To że on sie przedostał do świadomości dupeczek i szeroko rozumianego mainstreamu, to zasługa odpowiednich featuringow, ludzi obok jak bedoes, white, blejk, koldi, no i dzięki szumowi ktory zawsze wokół nich w ten czy inny sposób się tworzył.
- bylerymdorymu
Pierdolenie, po prostu rap wtedy nie był na melodię nastawiony
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
- igorzastyy
Co do Białasa trzeba stanąć w prawdzie i powiedzieć też, że jak się pojawiał w miarę solidny raper to był rozpierdalany w beefie. Z kim on wygrał? Z Aspiratio, Dickson37 i Tuptusiem. Deys, White, Peerzet mu zatkali nos
I tak i nie, SB Maffija od zawsze budowała swój fejm na kontrowersjach - miliony beefów i konfliktów, począwszy od rozpierdalania samochodu na klipie do dissu na Deysa (JBMNT REMIX, wszystkie linijki w utworze kontrowersyjne), przez ciągnięcie pały przez całą rap grę w Stodole, aż po kontrowersyjne linijki Białasa o tym, że za małolata przećpał i przechlał pieniądze z WOŚP zbierane na chore dzieci i wiele innych kontrowersyjnych linijekMoltisanti pisze: ↑10 wrz 2026, 17:34 to zasługa odpowiednich featuringow, ludzi obok jak bedoes, white, blejk, koldi, no i dzięki szumowi ktory zawsze wokół nich w ten czy inny sposób się tworzył.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2026, 1:01 przez xxxkawo, łącznie zmieniany 2 razy.
Światem kręcą pieniądze
W sumie masz rację. Mam w głowie jakiś taki jego wizerunek jako turbo mocarza z potężnymi panczami, ale jak sobie przypominam jego beefy to faktycznie wszystkie jego wygrane są z łakami a jak ktoś lepszy się trafia to zawsze zbierał oklep, a taki bitewny raper niby xDigorzastyy pisze: ↑10 wrz 2026, 20:35 Co do Białasa trzeba stanąć w prawdzie i powiedzieć też, że jak się pojawiał w miarę solidny raper to był rozpierdalany w beefie.
- igorzastyy
Nikt go tak nie opluł jak Deys w swoim drugim dissie
Wypierdolił sie pare razy z bitu xD
Światem kręcą pieniądze
- igorzastyy
Dobry numer. Bez szału ale jest ok. Props za wers o okolicznościach