Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Mnie to synek bardziej interesuje czy "Mesiwku groziłeś swojemu ex przyjacielowi zjebie
Wielkiemu artyście formatu niedostepnego dla ciebie". Ale tego to już się nie dowiemy
Wielkiemu artyście formatu niedostepnego dla ciebie". Ale tego to już się nie dowiemy
Beka w chuj. Nieżyjący już gość,stracił se kiedyś słuch,bo kolega pierdolił bzdury hahahaha jakie śmieszne.
nie przestawajcie wrzucać tych przemyślen i storisów mesa, przepiękne to jest

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
- gods bidness
dwa tysiące dwa est abliszd
- marmolad_k2
Okropny remix, TO NIE JEST PSYCHOLANDLORD RAP
Fajne pianinko,ale co to jest? Rok 2000? Nagrywam swoje pierwsze demo?
- marmolad_k2
Bit chyba zrobiony w próbnej wersji aplikacji na telefonie oppo.
- gods bidness
Piszecie tak, bo producent jest Czarny, a nie Biały.
- gods bidness
Mes nie mógł sobie pozwolić na okazanie słabości w związku, bo odbierane to było jako niemęskie. Nie płakał.
A co jeśli mes wcale nie rucha, tylko nie moze okazać słabości, jaką byloby nieruchanie?
- marmolad_k2
Autor płyty BUKOWSKI na swojej relacji pisze:
kiedy wyczerpią się słowa na jednowyrazowe tytuły seriali?
to było zabawne dwa lata temu, ale trwa i nie chce umrzeć
plejer team mesplejer_official 15 godz.
Przez bardzo długi czas jeden z najlepszych tekściarzy w Polskim rapie, gościu wyróżniał się wszystkim na tle sceny. Mimo że się nigdy nie udało pogadać, Powodzonka
- igorzastyy
Nie może tak być. Nie wolno komuś życzyć powodzenia jak się z nim nie gadało
jednowyrazowe tytuły seriali...marmolad_k2 pisze: ↑wczoraj, 22:54 Autor płyty BUKOWSKI na swojej relacji pisze:kiedy wyczerpią się słowa na jednowyrazowe tytuły seriali?
to było zabawne dwa lata temu, ale trwa i nie chce umrzeć
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
- marmolad_k2
Mesa dwa lata temu bawiło!
- TooMuchSmoke
Problemy przeciętnego Polaka: raty kredytu, cieknący kran, problemy małżeńskie, wieczny niedoczas, kolejki do lekarzy itp.
Problemy Psycholandlorda: tytuły seriali na Netflix są jedno-wyrazowe, MDMA już nie działa jak kiedyś, wszystkie kjutki ze stolicy zostały odchaczone, a prawdziwy hustler/plejer/pimp 2 razy do tej samej rzeki nie wchodzi
Problemy Psycholandlorda: tytuły seriali na Netflix są jedno-wyrazowe, MDMA już nie działa jak kiedyś, wszystkie kjutki ze stolicy zostały odchaczone, a prawdziwy hustler/plejer/pimp 2 razy do tej samej rzeki nie wchodzi
Nawet jakby mes był normalny to ta dzicz w oczach dla jego jest mega creepy, typ wygląda jakby w lodówce trzymał ludzkie szczątki
Popi.jaku
Chyba każdy spotkał kogoś takiego jak Mesik na imprezie czy domówce. Włącza się do rozmowy i ma najwięcej do powiedzenia, przemądrzały mający się za lepszego od reszty. Każdy normalny człowiek od razu odbija od takiego pseudo intelektualisty
- HamulcowyBrembo
jakoś ominęlo mnie że ta aktoreczka prowadzi jakieś wywiady i pytam się dlaczego?gods bidness pisze: ↑wczoraj, 22:33 Mes nie mógł sobie pozwolić na okazanie słabości w związku, bo odbierane to było jako niemęskie. Nie płakał.
a co do fragmentu wypowiedzi mesa to akurat sympatyzuję choć taką rozkminkę to miałem jakoś na studiach
Mamusiu, nie czytaj!
Bo chce, a że jest aktorką, to jej pozycja społeczna daje jej do tego możliwości. Gdybym ja albo Ty chciał pracować w RMF i prowadzić wywiady z Mesem, to musielibyśmy włożyć w to lata ciężkiej pracy i prawdopodobnie i tak nic by z tego nie wyszło.HamulcowyBrembo pisze: ↑dzisiaj, 10:03 jakoś ominęlo mnie że ta aktoreczka prowadzi jakieś wywiady i pytam się dlaczego?
Przy czym nie wiem co to jest za baba, a wywiadu nie oglądałem.
dla nich jesteś nikim