Burak pisze: ↑07 wrz 2026, 19:31
Może i masz rację, ale na pewno byłoby więcej ruchomych przeróbek, a nie tylko statycznych, tak czy inaczej były to piękne czasy, nie zapomnę ich nigdy.
moze pamięć juz nie ta ale wydaje mi sie ze transy byly zazwyczaj w pełni ruchomymi gifami
podziwiam pamięć do takich szczegółów, ja z tych gifów i obrazkow juz malo co pamiętam. bardziej mi niektóre nicki zapadły w pamięć - pomarańczowy krul czy doktor nauk
wyobraźcie sobie ze jednym z tych, którzy zawiesili oko na dłużej niz sekunda byl belmondziak. a jego pamietna rozmowa z ojcem nad wysypywanym do kibla koksiurem brzmi mniej więcej tak:
jebane komentarze na glamrapie, jebane transy zniszczyly mi zycie
Czak pisze: ↑08 wrz 2026, 20:25
bo ty czy ja nie zatrzymywaliśmy się na tych gifach dłużej niż sekunda xD
Ja chyba w ogóle musiałem mieć jakąś blokadę rodzicielską na kompie i to wycinała, bo spędziłem na glamrapie fest czasu, pamiętam Sokoła palącego jana i inne ksywki, pamiętam memy z Eldoką, pamiętam Bekowo, ale jak na forum zaczęły się hurtowo wspominki o transach to miałem w głowie pytajnik o co chodzi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
pewnie były na bieżąco usuwane, pamięć tez juz nie ta i nie kojarze jak długo sie ten "problem" utrzymywał. mozliwe ze wcale nie tak długo, a ze mnie jest jakis kryptobelmondziak i dlatego tak mocno mi to w pamięć zapadło (wolalbym nie)