klasa, FAŁ wiadomo ..jak Magnus Carlsen czarny koń w rap grze przeskakuje każdego pionka jakby ten był karłem z mini majkiem. Wrogowie ustawiają się w literę L jakby pomylili dowód z prawkiem to tylko dowód na to że nie są gotowi na crash test z panczem-faustem.
lygrys pisze: ↑30 sty 2024, 14:01
Dzisiaj biję psa penisem po czole
Mordeczko, grypon okrutny 2-tygodniowy dopadł Fauka, więc szponcił promocyjne featuringi, które ogłaszał kilkukrotnie na storkach. Jeśli w WWA pogoda dopisze, to z pewnością Krzywousty wróci na grzbiet swojego elektrycznego rumaka. W końcu pierdyknąć nokturniaka w plenerze to jest inna fazka, niż w apartamencie.
Kiedyś jak grypował (bo to częste u niego) to mu napisałem komentarz, że "lata melanży dają o sobie znać", a on mi odpowiedział coś w stylu: "w takim razie wspołczuje Ci U mnie zdrówka extra well gad demyyttt, to tylko się taka grypa przyplątała for no reason!"
igorzastyy pisze: ↑08 wrz 2026, 14:40
Jak można grypę złapać w lecie? Jakiego to pecha trzeba mieć albo rozjebany doszczętnie układ immunologiczny. Może kurwa o tym nawiń V, nie o pannach.
TooMuchSmoke pisze: ↑08 wrz 2026, 14:45
Kiedyś jak grypował (bo to częste u niego) to mu napisałem komentarz, że "lata melanży dają o sobie znać", a on mi odpowiedział coś w stylu: "w takim razie wspołczuje Ci U mnie zdrówka extra well gad demyyttt, to tylko się taka grypa przyplątała for no reason!"
no ale bez kitu,taki raper to musi miec rozjebany organizm melanze, cpanie, brak snu, tryb zycia pewnie mocno statyczny. U V to jeszcze ta historia z dziecinstwa gdzie pewnie tez mocne leki przyjmował.
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
igorzastyy pisze: ↑08 wrz 2026, 14:40
Jak można grypę złapać w lecie? Jakiego to pecha trzeba mieć albo rozjebany doszczętnie układ immunologiczny. Może kurwa o tym nawiń V, nie o pannach.
Dziad cięty z lewamizolem daje podobne objawy
20 lat w internecie każe mi spytać czy to faktyczna praktyka czy tylko satyryczna hiperbola
czy ktoś jest w posiadaniu pierwszego puszczonego snippetu z nieistniejącego albumu? apmg był na bicie pamiętam i tam był wers, że miałem przerwę od rapu, ale przypomniałem se, że jestem w tym zajebisty jak w reżimie kim dzong un czy coś takiego xD no w tym stylu mniej więcej
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach