Pad w ręku - władza w domu [kontrolery]
Moderator: con shonery
Re: Pad w ręku - władza w domu [kontrolery]
Całkiem ładny ten Pro Controller Zeldowy:

- v3sp347ine
Poleć ktoś jakiegoś pada tak do 200 ziko, dualshock only, bo te xboxowe to jest profanacja
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
gdzies czytalem, ze PS5 ma dwie rozne wersje padow i w tych nowych (V2) jest lepsza bateria. Ktos sie orientuje, czy to real talk i ile +- dluzej wytrzymuje bateria w padzie? Mysle nad zamowieniem pada w edycji GTA VI, bo akurat szukam czarna wersje i taka sie natrafila
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
A są jeszcze dostępne? W MM widzę, że czarnego nie ma a biały jest za 599 zł 
- HamulcowyBrembo
w ps4 pro mam standardowe soniakowskie
do peceta genesis mangan 400 :https://pl.genesis-zone.com/produkt/man ... fLr4Z9U0-8
kiedyś dostałem parę akcesoriów od tego genesis jakaś myszka słuchawki i coś tam jeszcze i jak ktoś nie jest jakimś try hardem to całkiem spoko sprzęt żeby sobie poklepać a i nie szkoda rzucić o ścianę
jakość nie jest jakaś top top ale nie gram tyle żeby to jakoś szczególnie odczuwać
do peceta genesis mangan 400 :https://pl.genesis-zone.com/produkt/man ... fLr4Z9U0-8
kiedyś dostałem parę akcesoriów od tego genesis jakaś myszka słuchawki i coś tam jeszcze i jak ktoś nie jest jakimś try hardem to całkiem spoko sprzęt żeby sobie poklepać a i nie szkoda rzucić o ścianę
jakość nie jest jakaś top top ale nie gram tyle żeby to jakoś szczególnie odczuwać
Mamusiu, nie czytaj!