Newcomerzy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Re: Newcomerzy

Post autor: HamulcowyBrembo »

knarku pisze: 06 wrz 2026, 15:01 huj wie o co tu chodzi w temacie ale ten ma przeblyski
przecież tak by brzmiał multi po mutacji
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
mieszko

Post autor: mieszko »

seatstill sie wydaje spk

Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
swoja droga, kiedys widzialem taka miniaturke filmiku na yt chyba, chcialem sie podzielic:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

seatstill dobry grajek propsy
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
kong444

Post autor: kong444 »

Zauważyliście że teraz newcomery mają tą przypadlosc dawania w numerach ,,łeeee" ale to denerwuje

To chyba się od westa lub wane wzięło na tak wielką skalę
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.

W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

Chyba od kaza bałagane.

Problem z seatstill i podobnymi mam taki, że oni nawijają zawsze tak samo. Słucham albumu takiego i nic tam się nie dzieje brzmieniowo - trochę jakbym słuchał jeden zajebiście długi utwór.
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
tinea

Post autor: tinea »

młody west przetłumaczył dobrze rage a wane średnio fakeminka.

Oskarki się tego nasłuchały i naoglądały - wystarczy porównać klipy, bity i nawijkę (ja pierdole czemu oni tak seplenią jak young multi) - i robią hiphop zamiast iść na zarządzanie tak jak im stary kazał. mial racje bo i tak pojda jak im nie pyknie, a nie pyknie.

uskc i bb spoko ale nierówni i powinni być bardziej konsekwentni ; seatsill mulecik zbyt tryharduje, powinen więcej zioła jarać, poddać się na chwilę i pomyśleć.

łee
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

By się lepiej gdzieś do roboty zatrudnili, chociaż na pół roku, wyszli z banki rodziny/kolegów/social mediów i od razu byłby lepszy rap
Bo tu nie chodzi nawet o brzmienie, wiadomo, nie wszystko się podoba, chodzi tu o to, że to są chujowi ludzie i to aż razi
ODPOWIEDZ