MJ Deli

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

kong444

MJ Deli

Post autor: kong444 »

Cały muzyczny internet nim teraz zawalony. Co myślicie?

Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.

W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
Awatar użytkownika
BublOner

Re: MJ Deli

Post autor: BublOner »

to chyba mamy inny internet, bo ja pierwsze słyszę. a co o tym myśleć, włączasz w środku kawałka i to brzmi jak 100 innych rzeczy
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

goy slop dla żelków z tiktoka
kong444

BublOner pisze: 06 wrz 2026, 13:21 to chyba mamy inny internet, bo ja pierwsze słyszę. a co o tym myśleć, włączasz w środku kawałka i to brzmi jak 100 innych rzeczy
Sprawdza sie codziennie top 30 najpopularniejszych teledysków w Polsce to się wie co w trawie piszczy hehe
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.

W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Kalom pisze: 06 wrz 2026, 13:29 goy slop dla żelków vifonobrokułów z tiktoka
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Boże, znowu jakieś gówno, weź Rivaldo poleć coś fajnego w końcu, słuchanego, nie dla ciot
kong444

Burr pisze: 06 wrz 2026, 16:15 Boże, znowu jakieś gówno, weź Rivaldo poleć coś fajnego w końcu, słuchanego, nie dla ciot
Polecam Per dżinna

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Gówno jebane. Per Dżin też gówno, chyba jeszcze gorsze.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Ścierwo dla gojów. Pan Żyd kręci korbą jak trzeba.
kong444

georgefloyd pisze: 06 wrz 2026, 20:06 Ścierwo dla gojów. Pan Żyd kręci korbą jak trzeba.
mozesz wytlumaczyc czemu on ma pod teledyskami mase komerntarzy z flagami Izraela?

Wlasnie mnie to mega ciekawi

Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

ja pierdole, mam 23 lata więc życie przede mną a słuchając tego czuję się staro. nie rozumiem jak to może się komuś podobać :dunno:
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

kong444 pisze: 06 wrz 2026, 22:20
georgefloyd pisze: 06 wrz 2026, 20:06 Ścierwo dla gojów. Pan Żyd kręci korbą jak trzeba.
mozesz wytlumaczyc czemu on ma pod teledyskami mase komerntarzy z flagami Izraela?

Wlasnie mnie to mega ciekawi
Po prostu jest to muzyka typowa dla gojów. Podobnie z modelkami. Tak samo masz gry dla gojów na telefon. Cały dzień stukają w ten telefon i włóczką redukują smoka, który goni kotka. Albo te owocki jakieś. Małolaci już się powoli orientują o co w tym wszystkim chodzi.
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

Wild West benger, deli supreme też wpada w ucho, tam na górze macie tematy eripowe do wylewania rondlarskich żali
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Słucham tego pijąc matchę z mlekiem owsianym, mając Salomony na nogach i słuchawki na kablu, siedząc na schodkach nad Wisłą, chwilę po lumpeksach i fotobudce, przed pójściem na rave’a, gdzie będę palić jednorazówkę, pić Aperola za 35 zł, robić zdjęcia cyfrówką z 2007 i udawać, że znam DJ-a.

Bakol mikol kol
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

fajna muzka dla licealistów co wracając ze szkoły puszcza sobie to w furce albo na domówce żeby puścić jakiś hicior :dunno:

old man yells at cloud imo
🌴 boze chroń Króla Latino 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
KAPISZON

Post autor: KAPISZON »

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Mizter pisze: 07 wrz 2026, 18:39 fajna muzka dla licealistów co wracając ze szkoły puszcza sobie to w furce albo na domówce żeby puścić jakiś hicior

old man yells at cloud imo
Przecież to ci młodzi sami w komentarzach to hejtują, co myślisz, że te komentarze to piszą 30 latkowie?
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

na tym forum tak

a nie chodzi o to ze ten track poszedł w viral dla przyjebanych żelków nagrywających pionowe filmy na tiktoka tak jak wrzucił to powyżej kapiszon i z tego idzie beka i zarzuty o goj slop?

do mnie takie treści totalnie nie dochodzą wiec pewnie mam inna perspektywę, puściłem sobie teraz te dwa zembedowane tracki, deli supreme spoko ten drugi mid ogólnie nie rozumiem przyjebki
🌴 boze chroń Króla Latino 🌴

#freefromage
ODPOWIEDZ