Zajebista sprawa, aczkolwiek zawsze mnie rozpierdalało to organizowanie rapowych eventów w Polsce na rok wcześniej, bo przez rok to się wszystko może zdarzyć
[beef] Tede vs Peja
Re: [beef] Tede vs Peja
Fantastyczny prezent na urodziny dostanę <3 Oby przez rok nic się nie odwaliło żeby nie odwołali. Panie Jacku, błagam, nie powiedz niczego głupiego o Peji xD
- marmolad_k2
Powiedzą sobie cześć w przejściu i zrobią zdjęcie.
- Haczapurjan
Rysiek skomentował

- igorzastyy
Oby Peja wyrwał mu mikrofon, zaczął obrażać freestylem i finalnie wyjebał mu bombę. Wtedy uznam go za zwycięzcę beefu
przecież oni już sto razy grali na jednej scenie przez te x lat. i za każdym razem promocja wydarzenia opiera się na tym samym, a ostatecznie jeden gra na początku, drugi na końcu i nawet się nie widzą tam
dziwki basen i machanie kutasem
- marmolad_k2
igorzastyy pisze: ↑wczoraj, 20:45 Oby Peja wyrwał mu mikrofon, zaczął obrażać freestylem i finalnie wyjebał mu bombę. wyruchał podłogę.
- Haczapurjan
Tede jakoś z godzinę temu podczas programu z Disem (format „Absolutne zero”) stwierdził, że nie będzie tzw. „mijanki” tym razem, chociaż przez rok może się wiele zmienić, skoro Jaca to tak pompuje jakby jego crush zgodził się pójść z nim na kawę
- gods bidness
włożę ci kutasa w ryja i porobię zdjęcia
Wierzę że na scenie nastąpi przybicie legendarnej piątki, której trzask będzie słychać na całym świecie
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2026, 22:16 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marmolad_k2
-
bobsonbejbi
+1, przecież tede uwielbia robic taki szum. Jak sie z borixonem dogadali to tez bylo robione wielkie wydarzenie, koncert, trzask piontala ze sceny, wyjazd do Holandii i wspólna plyta/epka. walczy o PR, zeby ludzie przyklejajacy mu metkę konfliktowego tracili argumenty bo widzicie, nie tylko sie kloce i wypierdalam ludzi z ekipy, bo czasem tez z kim sie pogodzę. ale ja stary jestem chyba, bo mam głęboko chuja wbitego w tworczosc obu panów (w rycha od prawie zawsze, w tdf odkąd za mocno uwierzył w swoj geniusz po comebacku, tak+/- 2019, z przerwa na beef z mesem), ale ciepło zrobiłoby mi sie na serduszku widząc jakies sceniczne, choćby nawet ubogie, pojednanie
Tylko, że koncert o którym mówisz nie był robiony z okazji pogodzenia się z Borixonem, tylko to było 20-lecie Sportu i Borixon pojawił się przy okazji. Tede w wywiadzie potem mówił, że do końca nie wiedział czy się Borixon pojawi, a jak obejrzysz vlog na kanale Chillwagonu z tamtego dnia to widać, że Borixon podjechał w połowie koncertu i szedł na scenę od przodu przez publikę a nie przez backstage. Ale zgadzam się, że potem Tede pompował ich pogodzenie się żeby trochę PR podbudować.bobsonbejbi pisze: ↑dzisiaj, 8:19 Jak sie z borixonem dogadali to tez bylo robione wielkie wydarzenie, koncert, trzask piontala ze sceny
- gods bidness
Liczę na zdrowy rozsądek Pei i że jego bratania się z Tedem ograniczy się do nieusuwania jego ksywki z plakatu promującego, a nie jakieś waflowanie na scenie. Choć Tede będzie pewnie piał o tym wydarzeniu przez pół roku.
Myślę, że może skończyć się symboliczną pioną na scenie. Tede może chcieć jeszcze zdjęcie wspólne, ale nie wiem czy się Peja na to zgodzi.
- Haczapurjan
No Tede ogólnie wygląda żałośnie, gdy na każdym kroku próbuje podkreślić, jacy to oni nie są teraz pogodzeni.
Widać, że Rysiek ma do tego większy dystans i może gdzieś powoli przełamuje u siebie kolejne bariery, lajkując różne posty czy to związane z reedycją Trzyha czy z Bitwą w Płocku.
A Tede próbuje bombardować miłością, co przy strategii randkowej się nie sprawdza, bo babę odrzuca to, jak chłop za bardzo nadskakuje i jest zdesperowany.
Tu może zadziałać podobny mechanizm psychologiczny i tyle będzie z tej zgody
Widać, że Rysiek ma do tego większy dystans i może gdzieś powoli przełamuje u siebie kolejne bariery, lajkując różne posty czy to związane z reedycją Trzyha czy z Bitwą w Płocku.
A Tede próbuje bombardować miłością, co przy strategii randkowej się nie sprawdza, bo babę odrzuca to, jak chłop za bardzo nadskakuje i jest zdesperowany.
Tu może zadziałać podobny mechanizm psychologiczny i tyle będzie z tej zgody
Mnie bawi, jak Tede już teraz przeżywa, że będą grać na jednej scenie, ale trzeba mu oddać, że on równie mocno ekscytuje się wieloma sporo mniejszymi rzeczami. Mam nadzieję, że Rysiek jako dorosły chłop z dużą dozą samoświadomości dobrodusznie przymknie oko na egzaltację dużego chłopca i będziemy mieć to prawdziwe pojednanie, lub chociaż autentyczny pakt o nieagresji (to ze streamu się nie liczy, umówmy się).
-
bobsonbejbi
W takim razie zwracam honor. To ze koncert byl jubileuszowy to wiadomo, ale bylem przekonany ze udział borygi i ta cala scena pojednania byly z góry ustalone
- gods bidness
Mam nadzieję, że jak Rysiek będzie już chciał zbić pionę, to mu Gandi Ganda Gandzior do ucha szepnie i przypomni, że Tede na komendzie się przyznał, że od tego tamtego kupował narkotyki, więc nie jest człowiekiem.