Newcomerzy
Newcomerzy
Temat gdzie będziemy sondować kto może wyjść na głębsze wody. Szczególnie dla ludzi, którzy śledzą podziemie.
Moje przypuszczenia na ten rok - Młody Kamil, Okekel zabiera go na swoją trasę koncertową, a już wiele numerów czarnoskórego Kamila robi 100 k na YT.
Cielog-26 lat, ale dopiero od niedawna wystrzelił. Wiele numerów idzie na 100 k obecnie. White Widow, Kidzlori będą go zabierać na trasy koncertowe
Roksza,Najda- raperki, która zaczynają robić już na luzie 10-20 k pod numerami.
No i chyba obecnie największy numer 1- Korni.
Gość na Spotify i YT walnął razem około 500 tysięcy odtworzeń tylko na 2 kawałkach.
Moje przypuszczenia na ten rok - Młody Kamil, Okekel zabiera go na swoją trasę koncertową, a już wiele numerów czarnoskórego Kamila robi 100 k na YT.
Cielog-26 lat, ale dopiero od niedawna wystrzelił. Wiele numerów idzie na 100 k obecnie. White Widow, Kidzlori będą go zabierać na trasy koncertowe
Roksza,Najda- raperki, która zaczynają robić już na luzie 10-20 k pod numerami.
No i chyba obecnie największy numer 1- Korni.
Gość na Spotify i YT walnął razem około 500 tysięcy odtworzeń tylko na 2 kawałkach.
Re: Newcomerzy
Mocny pick
Reszta-Skumaj,0rzeł,Per Dzinn
Reszta-Skumaj,0rzeł,Per Dzinn
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić
Spoiler
pewnie, najlepiej by było nigdzie, ale chuj
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
@oldschool
Oprócz nich jeszcze warto śledzić - Brokos, Fone, Meow 30.
Ale na tą chwilę gdybym mial strzelać to do meja na dobre mogą wbić 2 ksywki Młody Giet i KORNI.
Reszta nie wiem czy wbije na coś więcej niż 30- 40 k choć ten Meow30 klon Młodego Westa zaczyna już latać na 40 k więc może on jeszcze wbije.
Oprócz nich jeszcze warto śledzić - Brokos, Fone, Meow 30.
Ale na tą chwilę gdybym mial strzelać to do meja na dobre mogą wbić 2 ksywki Młody Giet i KORNI.
Reszta nie wiem czy wbije na coś więcej niż 30- 40 k choć ten Meow30 klon Młodego Westa zaczyna już latać na 40 k więc może on jeszcze wbije.
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.
W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
@oldschool
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.
@oldschool
Jak widzisz przyszłość KORNI i Młodego Gieta?
Będą wielcy na miarę Okekela i Rusiny?
Jak widzisz przyszłość KORNI i Młodego Gieta?
Będą wielcy na miarę Okekela i Rusiny?
Od siebie polecam @storczyk str Stowarzyszenie Twardych Reguł
Na YT z ograniczeniami wiekowymi
Oraz ost6locc
Bardzo mi siedzi ich muzyka
Na YT z ograniczeniami wiekowymi
Oraz ost6locc
Bardzo mi siedzi ich muzyka
A jacyś co nie brzmią jakby mieli jaja ściśniete w imadło?
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2026, 12:37 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
@Burak
No moim zdaniem ten KORNI brzmi normalnie bo reszta jakby ucięli im jaja, ale dziś brzmi tak 98 procent underu.
Jeszcze Gryzzly brzmi normalnie.
No moim zdaniem ten KORNI brzmi normalnie bo reszta jakby ucięli im jaja, ale dziś brzmi tak 98 procent underu.
Jeszcze Gryzzly brzmi normalnie.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
@Burak
Jeśli oni mają tragiczna barwę głosu to polecam posłuchać Wane,Hrabie czy mlodego gięta. Wtedy docenisz ich.
Jeśli oni mają tragiczna barwę głosu to polecam posłuchać Wane,Hrabie czy mlodego gięta. Wtedy docenisz ich.
to że mają mniej ściśnięte gardło niż reszta żelków nie znaczy że zacznę ich doceniać, wciąż są inni młodzi zdolni artyści którzy mają normalny głos i wole ich posłuchać
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Z innych newcomerów jeszcze USKC spoko
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Z innych newcomerów jeszcze USKC spoko
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
@Burak
Ten temat został założony dla mainstreamowego undergroundu.
Nie obchodzą nas typki które nigdy nie wyjdą z underu tutaj.
Ten temat został założony dla mainstreamowego undergroundu.
Nie obchodzą nas typki które nigdy nie wyjdą z underu tutaj.
co to w ogóle znaczy mainstreamowy underground możesz mi wytłumaczyć?
i dlaczego moje wstawki nie pasują?
i dlaczego moje wstawki nie pasują?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
@Burak
Jest różnca jak typek robi na klipie 40 tysięcy a drugi 23 wejscia?
Jest różnca jak typek robi na klipie 40 tysięcy a drugi 23 wejscia?
aha czyli jest podział:
- mainstream
- mainstreamowy underground
- underground
- podziemie
- (tu co jest?)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
A to nie wiedziałeś o tym? Przecież wiadomo że jest jak kolo z wyswietleniami 100 będzie równy takiemu KORNIEMU co robi na teledysku 300 k i na ulicy cyka fotki. To ja muszę takie rzeczy tłumaczyć? XD
No wytłumacz mi to, byłbym bardzo ci wdzięczny. Czyli chłop co ma 10 tys. wyświetleń pod numerem jest w innym undergroundzie niż chłop co ma tych wyświetleń 1 tys.?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR