Sentino
Re: Sentino
chłop mówi,zeby dziecku sprzedał heroinę,to czego taki odklejus się boi w przypadku Fagaty? Przecież ona nie ma żadnych zarzutów/nic nie zrobiła.Tchórze same bez jaj,a strugają wielkich sicario xD
Uwielbiam te jego wynurzenia jak mu się odpala samouwielbienie
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- SieKurwaNieInteresuj
Sentini ciągle szalony jak za najlepszych lat. Oby przełożyło się to na zajebistą muzykę.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
-
bobsonbejbi
myślicie ze on odpala sobie czasem te streamy na youtube?
dla mnie osobiście niepojetym jest, jak mozna sobie tak mocno zaprzeczać w co drugim zdaniu i nie zdawać sobie z tego sprawy. przeciez jesli odpalil sobie po fakcie kiedykolwiek choc raz, ktorykolwiek ze swoich streamow to musialby to widziec, glupi nie jest. odklejony, to na pewno. ale glupi nie. nawet fler w jakims wywiadzie fajnie to opisywal, mowiac o jezykach ktorymi sie posluguje, skillach do ktorych tez trzeba miec wiecej niz mniej iq zeby to ogarnac, tylko ze psycha siadana przez lata cpania. najpierw wszystkich kosami bedzie traktował bo ulica, potem ze ja nic panie władzo, tylko legal. najpierw ze gra w innej lidze a wy biedaki wypierdalac bo nie macie na richard milie, dwa zdania później ze sie nie wywyzsza. moja szescioletnia corka jest bardziej konsekwentna
no i MI AMOR dojebane, ale to juz pare postów wyżej pisałem
dla mnie osobiście niepojetym jest, jak mozna sobie tak mocno zaprzeczać w co drugim zdaniu i nie zdawać sobie z tego sprawy. przeciez jesli odpalil sobie po fakcie kiedykolwiek choc raz, ktorykolwiek ze swoich streamow to musialby to widziec, glupi nie jest. odklejony, to na pewno. ale glupi nie. nawet fler w jakims wywiadzie fajnie to opisywal, mowiac o jezykach ktorymi sie posluguje, skillach do ktorych tez trzeba miec wiecej niz mniej iq zeby to ogarnac, tylko ze psycha siadana przez lata cpania. najpierw wszystkich kosami bedzie traktował bo ulica, potem ze ja nic panie władzo, tylko legal. najpierw ze gra w innej lidze a wy biedaki wypierdalac bo nie macie na richard milie, dwa zdania później ze sie nie wywyzsza. moja szescioletnia corka jest bardziej konsekwentna
no i MI AMOR dojebane, ale to juz pare postów wyżej pisałem
- georgefloyd
Nie wczuwaj się tak koleżko, to tylko muzyczka i zwykły typek, który robi show, a ty wyskakujesz z analizą psychologiczną. No i zajebiście, że się tak pięknie odpala. Twojemu dziecku sprzedawałbym heroine to z miejsca klasyk. To jest intelektualna potyczka między półgejem pasywem, a schizofrenikiem. Wspaniała szermierka słowna. Sentino to prawdziwy szalony artysta, coś jak Fineasz i Ferb w jednym ciele, a ich siostra to Gimpson. Szuka aferki, by zarobić trochę kapitału i przejebać go na masażer do celulitu. Ludzie często o sobie nie potrafią sklecić pięciu zdań na krzyż, a on wali monologi przez godzinę na freestyle’u. Pasyw nie ma pojęcia w co się wpakował, wystarczy spojrzeć jak wpłynęła na Nitro znajomość z Latynosem półkrwi. Skończył na platformie streamingowej jako wrocławski Stephen Hawking tylko z większymi zakolami. Blady tak ze gdyby ściana była biała, a nie osmolona od dymu tytoniowego to nie byłoby go widać.
-
bobsonbejbi
sory majster, to juz sie nie wczuwam
Ale co tu porównywać? Jakiegoś pryszczatego gimba Gimpera do gościa, który pisał teksty co najmniej Flerowi, Bushido i nie tylko i był w 2006 roku na okładkach największych niemieckich magazynów.
Światem kręcą pieniądze