OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
bo ten serial jest przerysowany, ale w fajny sposób, gwarantuje ci, że będziesz się dobrze bawił im dalej w las, a napięcie super zbudowali imo
ta zatoka podobala mi sie do 3 odc, pozniej to sie stalo jakies losowe i bez sensu wiekszego i przestalem az ogladac
Co do Zatok, to oglądałem ostatnio Wdowią Zatokę i 'Bestia we mnie'
Niesamowity to jest agent, props
Zatoka Strachu - nie zamierzam ruszać, żeby nie psuć sobie odbioru jednego z ulubionych filmów
Niesamowity to jest agent, props
Spoiler

igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
A nie przylądek? Serial to gniot w chooj jak Ci się podobała wdowia która jest rzeczywiście bardzo dobra to zostaje tylko "Nawiedzony dom na wzgórzu (2018)" i filmy w podobnym klimacie. Od biedy można zobaczyć "To: Witajcie w Derry 2025" za kapitalną scenę pożaru.
- nobezprzesady
W czwartek premiera kolejnego sezonu Dżentelmenów, odświeżam sobie właśnie ostatni sezon i w sumie już czwarty raz go oglądam, za każdym razem tak samo genialny.
Skończyłem wczoraj s01 Sugar na Apple TV. Klimat noir fajny, twist typu WTF, całkiem przyjemna produkcja.
Co polecacie z poniższej listy Apple TV najpierw?
Studio
Ted Lasso
Wdowia Zatoka
Jeszcze Severance s02 gdzieś trzeba wcisnąć.
Co polecacie z poniższej listy Apple TV najpierw?
Studio
Ted Lasso
Wdowia Zatoka
Jeszcze Severance s02 gdzieś trzeba wcisnąć.
- Haczapurjan
To bym obowiązkowo w pierwszej kolejności obejrzał, bo i tak nic lepszego już nie zobaczysz. Więc w sumie po namyśle może zostaw na koniec, bo po obejrzeniu "Rozdzielenia", to każdy serial będzie się jawił jako rzadka sraka
A czemu nie s02? Mi się nadal spoko oglądało
-
masz_szluge_
zaczalbym od rozdzielenia s2, rzecz jasna. pozniej kieruj sie na wdowia zatoke. ted lasso i studio to podobny, komediowy klimat (zajebiste). nie wiem czy silos ogldales, ale tez bym zpriorytezowal
@edit
sugar s2 tez jest spoko
Warto jeszcze ogarnąć mini seriale. W tłumie, Blackbird, Uznany za niewinnego i w Obronie Syna.
CANAL+ potwierdził podczas konferencji ramówkowej, że będzie Klangor 3.
Kultowy serial powróci z trzecim sezonem, kontynuując opowieść o skomplikowanych relacjach, trudnych wyborach i emocjach, które nie dają o sobie zapomnieć. W nowych odcinkach ponownie zobaczymy Arkadiusza Jakubika, jedną z kluczowych twarzy serialu.

- ConeyIsland
Czekanko
I prosta sprawa s02
Klangor super serial, wolę zdecydowanie bardziej niż Kruka
@dicegame @Połas Warto Klangor S02? Pierwszy sezon wspominam świetnie, ale jakoś tak nigdy się nie wziąłem za kolejny...
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!