Kartky
Re: Kartky
No największe hity robił przy Cwynar, a przy Nikol robił jakieś miałkie gówno
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
A niby Tede skrzeczy czy ma głos zdarty...
Typ powinien natychmiast na jakiś odwyk od wudy i fajek iść, inaczej gloś straci albo operacja gardła murowana
Typ powinien natychmiast na jakiś odwyk od wudy i fajek iść, inaczej gloś straci albo operacja gardła murowana
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
- marmolad_k2
Przynajmniej by takiego gówna asłuchalnego nie nagrywał.
No wszystkie kawałki brzmią tak samo mruczone ballady jak tego można słuchać teraz, a kiedyś potrafił fajnie działać głosem, ale no używki na umór i robienie na odpierdol tak się kończy.
Chociaż to może po prostu Gibbs/Favst/Indeb i inni tak działali na korzyść, od momentu jak od niego odeszli to już zjazd w dół skillsowo w chuj
Chociaż to może po prostu Gibbs/Favst/Indeb i inni tak działali na korzyść, od momentu jak od niego odeszli to już zjazd w dół skillsowo w chuj
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
- v3sp347ine
oddajcie kartkiego z shadowplay albo z blackout najlepiej
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Skończył się po płycie Outside of society, jeszcze na początku pandemii jak najebany na dziupli nagrywał całymi dniami tracki to były ostatnie przebłyski, ale widzę że zapraszają go na kulturce i typ gra nawet kurwa po amfiteatrach, więc chyba nie tak źle
Światem kręcą pieniądze
Nienawidzę tej kurwy Kalego za zniszczenie kariery Młodego Borka pierdoleniem o braniu odpowiedzialności za to co się nawija, a jak sam kradł torebki na Plantach albo opierdalał klientów jako diler wciskając im chuj wie co, a teraz gra w jednym miejscu z kobietobijem to jest dobrze 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Kurwa i pomyśleć gdzie byłby dziś skillowo Młody Borek gdyby w 2015 nie odrzucił zaproszenia od Sentino do GM2L i wybrałby prawilne GM2L zamiast pedalskiej SB Maffiji. No i wtedy też by się nie przeciął w hotelu z Kalim, który zniszczył jego karieręoldschool pisze: ↑dzisiaj, 0:40 Nienawidzę tej kurwy Kalego za zniszczenie kariery Młodego Borka pierdoleniem o braniu odpowiedzialności za to co się nawija, a jak sam kradł torebki na Plantach albo opierdalał klientów jako diler wciskając im chuj wie co, a teraz gra w jednym miejscu z kobietobijem to jest dobrze![]()
https://glamrap.pl/wyw/34693-bedoes-odr ... je-sentino
https://goingapp.pl/more/bedoes-powiedz ... a-sentino/
Światem kręcą pieniądze
- v3sp347ine
moralność kalego oddajcie kurwa kartkiego z blackoutu
Za stary jestem, by zmieniać świat