Otsochodzi - RIOTT (2026) [Zapowiedź]

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Slatty+

Re: Otsochodzi - RIOTT (2026) [Zapowiedź]

Post autor: Slatty+ »

bloooodtrail pisze: wczoraj, 17:20 śmieszy mnie to eu w domenie żeby było internaszynal bejbi :lol:

Zamiast okiego dać żabson a taco wyjebać
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Otso ma dla mnie wajb takiego bezbarwnego i bezużytecznego bananowca. Gościa, który nie tyle nic nie umie i nigdy nie zrobił nic ciekawego, ale nawet nie rozumie tych rzeczy jako konceptu. Żyje sobie z dnia na dzień jak liść na wietrze. Pali blanty, chodzi na imprezki i nigdy nie przyjdzie mu do głowy, że w życiu może chodzić o coś więcej.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

aleksy pisze: wczoraj, 20:19 nigdy nie zrobił nic ciekawego, ale nawet nie rozumie tych rzeczy jako konceptu. Żyje sobie z dnia na dzień jak liść na wietrze. Pali blanty, chodzi na imprezki i nigdy nie przyjdzie mu do głowy, że w życiu może chodzić o coś więcej.
To o co chodzi w życiu, bo mam wrażenie że trochę przekombinowany zarzut, a wystarczyło napisać że robi bezbarwną muzykę i by się zgadzało :)

Co jak co, ale Otso zamienił robotę w jakimś monopolowym czy gdzie on tam pracował będąc truskulem na granie na stadionie narodowym we własnym mieście, zbudował z rapu chałupę i kupił pewnie dodatkowe dwie, wychowuje dzieciaka z dziewczyną która była z nim jeszcze zanim wystrzeliła mu popularność i wrzucają foty z Teneryf, Paryżów i innych Sycylii, jeśli to nie jest wyciągnięcie z życia 200%, to nie wiem co nim jest.

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

ja to się dziwie że tacy raperzy którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia jak otsochodzi mają słuchaczy i sobie spoko żyją z rapu, kto tego słucha
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Eskimos

Post autor: Eskimos »

aleksy pisze: wczoraj, 20:19 Otso ma dla mnie wajb takiego bezbarwnego i bezużytecznego bananowca. Gościa, który nie tyle nic nie umie i nigdy nie zrobił nic ciekawego, ale nawet nie rozumie tych rzeczy jako konceptu. Żyje sobie z dnia na dzień jak liść na wietrze. Pali blanty, chodzi na imprezki i nigdy nie przyjdzie mu do głowy, że w życiu może chodzić o coś więcej.

Właśnie Otso ma background rapowy, umiejętności na papierze i wydaje się być osłuchany z hip-hopem, a mimo tego nie ma nic ciekawego do powiedzenia i robi miałkie gówno
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
kong444

Post autor: kong444 »

Burak pisze: dzisiaj, 1:44 ja to się dziwie że tacy raperzy którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia jak otsochodzi mają słuchaczy i sobie spoko żyją z rapu, kto tego słucha
Bo jest grupa ludzi że jak wbije do głównego nurtu to co by nie nagrała będzie robić liczby. Kizo właśnie wykręcił na najnowszym tracku 800 k gdzie nawija tylko że kobiety chcą aby je zaliczył. Otso jest w tej grupie i co by nie nakręcił to swoje zgarnie. Już nie wspomne o tym Okim który nawija w 90 procentach kawałkach SIRI SIRI i trzepie kapustę.
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.

W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

@kong444 Panie Rivaldo napisz Pan przed banem kto niebawem wejdzie do meja, bo muszę listę żelków podziemnych zaktualizować
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ODPOWIEDZ