Hukos

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jasion94

Re: Hukos

Post autor: Jasion94 »

Dojebany opis ma Hukos na geniusie
Hukos to białostocki raper obecny na scenie od 2001 roku, współtworzący takie projekty jak Panorama Paru Faktów i FamaFamilia. Znany z robienia koncertowego “piekła” na scenie i rozkręcania publiczności. Na swoim koncie ma ponad 100 koncertów zagranych przed wszystkimi znaczącymi postaciami polskiego hip hop'u.
100 koncertów to Skolim gra na majówke dzieciak
Ja nie podstawowy
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Chlopy seksualizują baby w każdym numerze od 30 lat - I sleep

Baba powie w wywiadzie na spontanie zeby baby rzuciły chlopow - cywilizacja upada

Każdy kto propsuje tego idiotę za ten wpis musi byc niepełnosprawny umysłowo, fakt nie opinia
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Jasion94 pisze: 27 sie 2026, 12:06 zagranych przed wszystkimi znaczącymi postaciami polskiego hip hop'u
Ekspert od bycia tłem dla bardziej utalentowanych kolegów :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Dawać bif, najbardziej randomowy i niepotrzebny w historii polskiego hh
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

po co on takie rzeczy na fejsubuku wypisuje? lol

leosia na bank wpisuje na google kto to hukos i ma takie wtf chłopie odpczep sie skibidi
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Hukos najlepsze co nagrał to ten numer o prezydencie i na tej samej płycie też jest jakiś dobry utwór, ale nie pamiętam nazwy. Tak to nuda, ale nie aż taka nuda jak raper Cira, który być może jest najnudniejszym raperem w krótkiej historii pl rapu.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Czymże jest grożenie morderstwem na tracku w porównaniu do zerwania z chłopakiem
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
DJ Tomekk

Post autor: DJ Tomekk »

Jose pisze: 26 sie 2026, 16:25 Myślicie że więcej dzieci zostało poczętych przy muzie Hukosa czy Leosi?
Przypomniałeś, jak kiedyś tak wyszło, że spółkowałem z dziewczyną u niej na chacie i miała akurat Pezeta na playliście. Żeby to jeszcze była "Rozrywkowa", a tam normalnie "Poważna" poleciała w całości.

I teraz badajcie akcje, wykonujesz ruchy frykcyjne jak pan Bóg przykazał, a tu w tle Paweł Z Ursynowa podaje wersy o rapie w sercu. Kurde ciężko było, Ola jak to czytasz, to mam nadzieję, że u Ciebie wszystko git i słuchasz Leosi z córkami.
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

lecz to się nigdy już nie zdarzy :lol:
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Lat 16 piękna młoda buzia to jest nie z tej bajki ♥️
zuperhero

Post autor: zuperhero »

akurat w gubisz ostrość połowa tracka to instrumental, to już nie stricte ruchanie pod PZU ale pod Jana Pawła i Noon'a w proporcji 50:50, więc jeszcze jakoś ujdzie, swoją drogą bekowe połączenie ruchanie+ snujące się, melancholijne bity noona XD
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

myślę, że bit "w branży" do ruchania by ładnie pasował, może ktoś aktywny seksualnie spróbuje i da znać
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

wyskkauje mi teraz w proponowanych bo sprawdzałem te jego posty i pierdolony jaki pisarz (ogólnie to nie warto żeby nie było, rant na temat butelkomatów z historia w tle)
Spoiler
Butelkomaty i system kaucyjny to czyste zło.
Nazbierało mi się butelek do oddania, bo było tego 11 dużych worków na śmieci, a lipa ganiać codziennie z każdą pojedynczą buteleczką i puszeczką.
Nie chcę innym ludziom robić problemów taką ilością, to zawsze jeżdżę z butelkami z samego rana, jak jest mało ludzi, do butelkomatu na obrzeżach miasta.
Zacząłem wyciągać te swoje worki z auta i stawiać pod maszyną kaucyjną, gdy podchodzi młody gość, na oko jeszcze student i pyta ...
- Proszę Pana a te worki to Pana? Pan będzie teraz butelki zdawał?
Nie kurwa, cyrk "Zalewski" przyjechał na gościnne występy i będzie otwierał swoje podwoje pod Biedronką, a w workach mam stelaże od namiotu, pomyślałem.
-Tak proszę Pana bedę teraz zdawał butelki, tylko mam tego 11 worków, więc jak Pan widzi dopiero wszystko wypakowuję, odparłem.
Chłop jakoś tak krzywo zaczął mi się przyglądać, to żeby zagaić jakąś rozmowę rzuciłem, że ładnie nas ci politycy urządzili z tym całym systemem kaucyjnym.
Typ jeszcze bardziej się krzywo na mnie popatrzył i odparł...
- We wszystkich zachodnich krajach taki system jest i jakoś ludzie tam nie narzekają, więc chyba dobrze, że jest w końcu i u nas .
Powaga ja tego nie wymyśliłem , więc odpowiedziałem nieco filozoficznie...
-Wie pan, w zachodnich krajach jest też wysoki odsetek gwałtów i przestępstw z użyciem noża, a jakoś niekoniecznie warto żeby u nas było tak samo.
Poza tym, ten cały system kaucyjny to przecież czyste złodziejstwo.
Na co młody chłopak mówi, że nie rozumie o co mi chodzi, bo jego akurat nikt nie okrada, a wręcz on lubi sobie dorobić parę złotych na oddawaniu butelek , jego własnych butelek, przypominam.
To tym razem ja się dziwnie na niego spojrzałem i mówię odrobinę złośliwie, że owszem rożni ludzie mają różne fetysze i ktoś może nawet lubić jak się go okrada.
Ten już wyraźnie zirytowany mówi, że dziwny jestem skoro nie chcę dbać o ekologię i poszedł z tymi swoimi butelkami.
Owszem, czytałem o takich ludziach w internecie, ale okazało się że takie jednorożce istnieją na prawdę.
Chłop myślał, że na oddawaniu swoich własnych butelek coś zarabia i jeszcze wierzył, że robi to w imię ekologii.
Teraz jeszcze tylko szóstka w totka i spotkać ankietera z Familiady i można umierać.
No nic, chłop sobie poszedł, ja zacząłem wrzucać te swoje butelki , opróżniłem pierwszy worek i klasyka gatunku, maszyna się zacięła i trzeba lecieć do sklepu, wołać obsługę.
Wszędzie dookoła stoją te moje worki z butelkami, więc o tyle dobrze, że to jednak zacofana Polska, nie Elegancja Francja, gdzie jest wysoki odsetek gwałtów i przestępstw z użyciem noża, bo by mi od razu te moje bogactwo w workach rozkradli.
Przyszła pani kasjerka, z resztą bardzo miła, choć wyraźnie zirytowana, że tam w sklepie ludzie w kolejce czekają, a ta biedna musi jakieś śmierdzące kosze z butelkami opróżniać.
W tym samym czasie pojawiła się też starsza pani z dwoma swoimi workami do oddania i ewidentnie chce się wbić przede mnie w kolejkę do butelkomatu.
Więc jej tłumaczę, że ja tu swoje butelki wyrzucam, tylko akurat automat się zapchał.
- To pan mnie wpuści, ja mam tylko 2 worki, a pan jak widać jeszcze dużo, a mi się śpieszy, dodała.
Już lekko poirytowany odparłem, że w czym moje butelki gorsze od jej butelek i niestety, ale kolejka to kolejka.
Ta niskim, chrapliwym głosem, jakby była siostrą Tomasza Knapika odparowała, że nikt normalny tyle butelek w domu nie trzyma i tylko menele potrafią zebrać tyle worków na raz co ja.
Osz ty wredne babsko.
To już jak typowy buc mówię, że po pierwsze, to my się nie znamy, więc nie wiem na jakiej podstawie ocenia mnie jako menela, a po drugie to ja ani na PiS, ani na Koalicję nie głosowałem, a jak widać muszę ponosić konsekwencje ich bzdurnej polityki.
Ta już konkretnie się zagotowała i zaczęła krzyczeć , że to jej sprawa na kogo ona głosuje, ale tylko tacy menele jak ja nie glosują na Koalicję Obywatelską.
No to ja już też się odpaliłem i jej wyjechałem, że tylko menele mają taki chrapliwy głos jak Pani, pani kochana.
Ta dalej krzyczy, a właściwie charczy, że w takim razie ona wzywa policję, niech sprawdzą, skąd ja tyle butelek nazbierałem, bo na pewno nie z własnego domu .
- To dzwoń, tylko idź już stąd babo, bo ja tu jeszcze 10 worków mam do zdania...
I poszła, ciągle jeszcze pod nosem wyzywając mnie od meneli.
Takie to właśnie Polaków rozmowy z rana pod kaucjomatem.
Sytuacja w 100 % prawdziwa, oczywiście opisana poł żartem, pół serio, ale teraz na chwilę na poważnie.
Mieliśmy bardzo nowoczesny, sprawny system recyklingu, na którym zarabiały polskie gminy i polskie sortownie śmieci, a w zamian zwykli ludzie mieli niskie rachunki za wywóz odpadów.
To teraz mamy nowoczesność, gdzie z ludzi zrobiono meneli zbierających puszki, zarabia na tym wąska grupa wielkich zachodnich koncernów, a opłaty za wywóz śmieci wystrzeliły w górę.
Minister Hennig- Kloska, która jest twarzą tego projektu już sami sobie odpowiedzcie, co powinna robić na gałęzi drzewa.
O tym, że w tym całym finansowym wale nigdy nie chodziło o żadną ekologię, to chyba nikomu normalnemu nawet tłumaczyć nie trzeba.
Pozdro wszystkim kolekcjonerom puszek.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
bloooodtrail

nie chce mi się całości czytać, ale kurwa ile trzeba zbierać, żeby 11 worków ci się uzbierało :huh:
Awatar użytkownika
Moltisanti

Tez mi to wyskoczyło. Przeczytałem i aż nie dowierzam jaki to jest prosty chlop :lol:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Piters pisze: 04 wrz 2026, 22:24 Ta niskim, chrapliwym głosem, jakby była siostrą Tomasza Knapika odparowała, że nikt normalny tyle butelek w domu nie trzyma i tylko menele potrafią zebrać tyle worków na raz co ja.
Myślę, że baba mogła trafić w sedno :rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Hukos zrobił szum wpisem o Leosi i sobie pomyślał, że teraz każdy będzie czytał jakieś jego facebookowe wynurzenia czy on tak miał od zawsze?
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

pasuje hukosina na listy grigorija braunienki :lol:
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
bloooodtrail

nie no co ty, jemu jest kurewsko daleko do nich wszystkich :lol:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Jednak przeczytałem tę długą historię i na końcu jak zwykle się okazało, że system/rząd/eurokołchoźnicy okradli Polaków. On faktycznie chyba pije jak to pisze, bo w Kanale Zero u Tedego i Wuwunia wydawał się w miarę normalny.
ODPOWIEDZ