[Konsola] Nintendo Switch

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Re: [Konsola] Nintendo Switch

Post autor: phobos »

no chyba warto właśnie w mario oddysey spróbować, chociaż ja się od tego odbiłem, bo mi się nie chciało, wolałem jednak grać w zeldę, to może akurat
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Archie

Post autor: Archie »

@gambler: przede wszystkim Mario Kart i Cupheada jak jeszcze nie graleś, Mario Bros. Wonder, Donkey Kong Country Returns HD, Ninja Gaiden Ragebound, The Messenger, Carrion, Blasphemous 1 i 2, Butcher, Children of Morta, Moonlighter, Graveyard Keeper: Undead Edition, Shovel Knight, Huntdown, Neon Inferno, Course of the Dead Gods, Triangle Strategy, DioField Chronicle, Pizza Tower (uwielbiam humor w tej grze), Mega Man 11, Sonic Mania Plus. No i Crash Team Racing Nitro Fueled, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy oraz Crash Bandicoot 4, ale to na NS2 w trybie boost mode.
Spoiler
Ta lista mocno się upraszcza jak się nie lubi pixelartu xD
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Dzięki @Archie za wyczerpującą listę, ale jednak temat do zapomnienia.

Spróbowałem jeszcze raz Zelde BOTW i się zakochałem :oops: mega wciągająca, piękna i satysfakcjonująca gierka. Chce się grać więcej… chyba nie miałem czasu jak się pierwszy raz zniechęciłem

Natomiast Mario Odyssey na pewno sprawdzę i chciałem to MOUSE: P.I For Hire ograć, ale trzeba będzie wymienić na switcha 2
igorzastyy pisze: 23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

no w zeldzie im dalej tym lepiej, tylko na początku się można wkurwić jak padasz od każdego goblina albo nie możesz wejść pod żadną górę bo za mało staminy, więc farmienie kapliczek na staminę wskazane
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Obrazek

Dwa Directy w przyszłym tygodniu.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

oby cos fajnego wpadło bo ostatnio na pokazy nintendo czekam najbardziej, ale nawet nie wiem czego mozemy sie spodziewać poza jakimis dalszymi trailerami tego co juz oglosili
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

mario kart 8 deluxe podbite do NS2 i jest 60 fps, props kurwa, bardziej mi ta wersja siadała niż mario kart world, sam nie wiem dlaczego, to chyba trasy, są zróżnicowane, w mario kart world wszystko zlewa się w kupę
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Wreszcie Nintendo Direct i do tego dwa, dzień po dniu.
Liczę, że pokarzą nowe Switch2 i pro controlery w wersji Zeldowej oraz inne fajne Zeldowe gadżety.

Jeżeli chodzi o następne Nintendo Direct to liczę na jakieś mocne pozycje, bo chwilowo nie mam motywacji do grania na switchu, bo wolę cały bujać się po mieście niż siedzieć w domu.

A ostatnią gre jaką kupiłem w pudełku, to Rayman Legends (oczywiście z kodem, bo tylko taka wersja teraz jest) po raz drugi (pierwszy raz kupiłem cyfrowo), bo bałem się, że Ubisoft po premierze wersji 3D usunie wersje 2,5D.

Pewnie wróce do grania jak kupię Zeldę OoT albo jak się zrobi zimniej.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
ODPOWIEDZ