Na przedramieniu "W chuuuuuj skilla" arabską czcionką
VNM
Re: VNM
Lub lekko przerabiając na "W chuuuj skilly" i dziara na penisie, jak w spoczynku to jest "Willy", a dopiero przy stwardnieniu widzisz całość i w zależności od długości tyle uuu sobie dziarasz i tak samo długie uuu robi ciperra zaproszona na kwadrat jak go widzi
pusci, słowo skilla
Spoiler
w chuuuuuuuuuuj skilla
- Moltisanti
- georgefloyd
Weźcie na ai zróbcie sobie dziare Edkt z podpisem nocturno. Może nagra taki freestyle.
Mieć 40 lat i jarać się tym, że ma laske gen ziii i ziomków gen ziiii to jest po prostu szczyt szczytów
dzięki vnm za bekowy kontent. Swoja droga polecam relacje z dzisiaj, podpis:
"dziś ewidentnie heavy RTM day cuz ljust got closurel needed from the main hero of that story więc dzielę się z Wami większym fragmentem tego, CO snippetowałem przedwczorajico godzinę temu wysłałem ziomoWi z dziarą EDKT na maila"

Ktoś to przetłumaczy na polski? Co to rtm?
"dziś ewidentnie heavy RTM day cuz ljust got closurel needed from the main hero of that story więc dzielę się z Wami większym fragmentem tego, CO snippetowałem przedwczorajico godzinę temu wysłałem ziomoWi z dziarą EDKT na maila"
Ktoś to przetłumaczy na polski? Co to rtm?
-
bobsonbejbi
ale to real cytat czy z pamieci pisałeś i dlatego takie to kuntakinte?
- scam_sakawa
Podrzuć jakiś dobry housik do posłuchania.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Real Time Marketing - Anetka z działu marketingu zauważa jakiś nowy trend, który HEHE PODBIJA INTERNETY, i NATYCHMIAST (to jest ten REAL TIME) wykorzystuje go do promocji marki (to jest ten MARKETING). W rzeczywistości chuja natychmiast, bo narpiew musi dostać akcept Maćka (Project Manager) i Iwonki (żony prezesa). REAL zamienia się w RETARDED, Anetka dostaje akcept, gdy trend już jest przeruchany i nikogo nie bawi. Następnym razem się uda.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Spoiler

Spoiler
Nie potrzeba sobie robić dziary, szkoda ciała, można w AI sobie dziarę zrobić, @bylerymdorymu plz może tym sposobem uda ci się zdobyć wdzięki VNMa?
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- bylerymdorymu
ma dziarę na ramieniu, dasz wiarę? nie mam fałenemu
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
-
bobsonbejbi
dopiero dzieku temu tatuażu zauwazylem followup do banksy'ego, jak to wychodziło i słuchałem jako tako, to nie mialem pojecia o istnieniu takiego zjawiska
- marmolad_k2
Wstyd się przyznać, ale też bardzo ją lubię, szkoda że jej zawartość nie jest na takim poziomie.
nie
sukinsyn cztery dychy na karku, a jest tak swiezy w tym slangu ze slizgawka nie nadazaIn Gen Z slang, "basic" describes someone or something that has mainstream, conventional, boring, or unoriginal taste
- georgefloyd
U mnie w tym momencie leci drugs from Amsterdam od Mau P, przyjemny bangerek poznany dzięki radio Slam.