Powinniśmy to traktować jako ciąg dalszy?
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
niech ktoś mu naoliwi gardło bo ciężko się tego słucha, jakby na bezdechu nagrywał
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
-
forcerfromdesert
@Burak
Może ktoś wie, w którym podcaście/wywiadzie Mes mówił o nawijaniu rapu dla dzieci, łącząc to z dziwną pedofilią?
Może ktoś wie, w którym podcaście/wywiadzie Mes mówił o nawijaniu rapu dla dzieci, łącząc to z dziwną pedofilią?
Pomyśleć że to już ponad rok minęło, przypomnijmy sobie kochani najlepsze numery tego beefu. Codziennie siadaliśmy jak do telenoweli, żeby oglądać właśnie tę rywalizację. Fenomen socjologiczny, ile rzeczy można było przypisać tym igrzyskom podczas ich trwania. To setki godzin spędzonych patrząc się w temat, to praktyka i ćwiczenia, posty i piękne chwile.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2026, 8:35 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- Haczapurjan
„Samica psa” to chyba najlepsze co dał radę wypocić
Najlepsze, a i tak takie se, z masą tak absurdalnych wersów i zarzutów, że głowa mała.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Haczapurjan
No upośledzone bragga z tego wyszło i flex na mieszkania od ojca
Tede!
Tede to frajer!
Fraaaajeeeeer!
Ile wersów pamiętacie po czasie z dissów Tedego? Bo mi po głowie żadne nie chodzą w takim stopniu jak wersy Mesa
Tede to frajer!
Fraaaajeeeeer!
Ile wersów pamiętacie po czasie z dissów Tedego? Bo mi po głowie żadne nie chodzą w takim stopniu jak wersy Mesa
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Punch w domofon najlepszym punchem Mesa w tym beefie. Jesteś debilem ze skillem i w sumie tyle
Pamiętam całkiem sporo. Żeby nie było, Mesa też, ale głównie dlatego, że są niezamierzenie śmieszne i godzące w ich autora. No cóż, idzie zgodnie z intencją.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Haczapurjan
- marmolad_k2
Sama prawda powyżej 
Dodano po 11 minutach 10 sekundach:
Ja od Mesa to już chyba tylko autodissy pamiętam.
Dodano po 11 minutach 10 sekundach:
Ja od Mesa to już chyba tylko autodissy pamiętam.
-
bobsonbejbi
glownie pamietam wersy mesa o kapslu, wodzie z chuja i innych takich. ale glownie przez to ze byly na forumku mielone na okrągło i bardziej bekowe/żenujące niz dobre. na rowerze samochodem tez do dzisiaj jeżdżę, a mimo to nie czekam na plyte lech roch pawlak
Ostatnio często sobie puszczam na siłowni te trzy kawałki, które Burak wyżej wkleił.
Co prawda bardziej z algorytmu to wynika (tj. że mi się pojawiają w proponowanych, jak tworzę kolejkę), ale no mogłem wybrać coś innego, jakbym nie chciał.
Bardzo przyjemnie się słucha, a czasem się nawet zaśmieję pod nosem z Mesem/a lub na wspomnienie licznych stron tematu.
Co prawda bardziej z algorytmu to wynika (tj. że mi się pojawiają w proponowanych, jak tworzę kolejkę), ale no mogłem wybrać coś innego, jakbym nie chciał.
Bardzo przyjemnie się słucha, a czasem się nawet zaśmieję pod nosem z Mesem/a lub na wspomnienie licznych stron tematu.
Bardzo dobre porównanie, Lecha Rocha też pamięta pewnie prawie każdy, kto słyszał (a słyszał pewnie prawie każdy), ale raczej nie jest to argument na rzecz zajebistości weny King Konga.bobsonbejbi pisze: ↑wczoraj, 10:08 glownie pamietam wersy mesa o kapslu, wodzie z chuja i innych takich. ale glownie przez to ze byly na forumku mielone na okrągło i bardziej bekowe/żenujące niz dobre. na rowerze samochodem tez do dzisiaj jeżdżę, a mimo to nie czekam na plyte lech roch pawlak
- marmolad_k2
A białasy przekonywały, że uuuu bo on ma takie dobre wersy, że całe forum używa
Teraz VNM ma takie w huuuuj dobre barsy, że wszyscy o nich piszą.
- gods bidness
Jedyne co historia zapamięta z tego beefu to to okrutne rozwalcowanie Tedego na szorstkim betonie pod butem krwiożerczego Winiego.
- marmolad_k2
Nie oszukujmy się, nikt nigdy nie włączył tego trzeci raz.
- gods bidness
Na pewno nie Tede. Bo on słuchał tylko raz, jego matka to prokurator, a nie sędzina, a tata nie adwokat i mu przykro, a w ogóle ktoś Wniemu ten diss napisał, bo zauważyłeś, że ma inną strukturę rymów niż inne jego kawałki? - Tak właśnie się żalił Graniecki. Płakał.
- Haczapurjan
No na linii Tede - Wini, to byłbym nawet skłonny się zgodzić, że z dość mocnym wskazaniem na Winiego wynik, bo odpowiedź Tedego to było tłumaczonko pani do tablicy i żadnych kontrpanczy