Kolega mówi dzisiaj dla mnie "Wejdź sobie zobacz do tematu VNMa" i nie byłem przekonany, bo ile można mieć bekę z wyrzutów serotoniny 40 latka który jara się że wyszedł na rower
Ale tak się składa że było W CHUUUUJ warto
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
efzet pisze: ↑02 wrz 2026, 15:26
a mnie czasem baba poddusza i nie widzę w tym nic dziwnego, koledzy widze same bottom niesmiale myszki obracali
+1
A genz czuje ze będzie classic, cant wait żeby odpalić na repeat.
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Ja wierze że naprawdę takich ma. Fał ma taki wajb ziomka, który siedzi na ławce pod klatką z 15 latkami, którzy się z nim bujają żeby kupował im browary, a jak wypiją parę to mają z niego beke
Dlaczego ten krzywousty nie slyszy ze spiewa jak pedał? trzeba byc bezusznym cymbalem zeby odpierdolic taki anty muzyczny zaspiew gejowski i puscic to dalej
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Ja ja bym chciał żeby VNM chodził na kozetkę do 2rzyna, godzinka słuchania o tym jakim jest wieśniakiem bez krzty dobrego smaku raz w tygodniu i może być coś Tomek zrozumiał
Byłby to pierwszy patostream gdzie wysłałbym donejta
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia