VNM
- v3sp347ine
Re: VNM
wpadł nowy snippet na story
ja pierdole xd
ja pierdole xd
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
- marmolad_k2
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Spoiler

- bloooodtrail
oj mamy lowkey fun xddd najlepszy run snippetów w tym kraju 
- rozklad_gaussa
czuje sie jakbym sluchal take care pierwszy raz, dziekuje fau
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
czekam na te płyte jak na nic w tym roku bo nie jestem podstawowy.erdoj pisze: ↑02 wrz 2026, 13:40 Nie jestem romantycznym typem. W ogóle jak rapujesz, napisanie romantycznej piosenki co nie jest ckliwą, graniczy z cudem. Albo wymaga w chuj skilla. Ale tak się składa, że mam w chuj skilla i lubię challenge, więc pozwól - spróbuję jak kiedyś Żurom. Gdybym był podstawowy, nawinąłbym: pościel jeszcze pachnie Tobą. Ale nie jestem podstawowy, więc nawinę: kiedy się patrzy na nią, widzę jak ją gryziesz. Kiedy wchodzę w Ciebie i mówię do Ciebie: złap mnie za szyję, Ty wypierdalasz wtedy wszystkie poduszki na podłogę. Ja przez mikrosekundę tak na głowie, że musiało na niej kurzu trochę być. Nie pozbędę się nigdy tego delikatnego OCD.
Ktos tam wyzej stawiał Jimsona i słusznie bo to król romantycznych numerów:
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
- v3sp347ine
nie no dwurzyn nie chcesz tego słyszeć, serio, ale zaraz pewnie ktoś wrzuci
kurwa aż musiałem odpalić DNB żeby se przypomnieć że ten chłop kiedyś serio miał styl i chory przelot
kurwa aż musiałem odpalić DNB żeby se przypomnieć że ten chłop kiedyś serio miał styl i chory przelot
Za stary jestem, by zmieniać świat
- TooMuchSmoke
Elegancko te lekcje śpiewu wjechały, jak zimniutki nokturno o poranku.
Ja już nawet nie pytam o chuj znowu chodzi,
chłop zajebal 6 wersów ze słowem gen-z w kontekście, który tylko on rozumie, śpiewa jakby drejka parodiował grzegorz halama w „twoja twarz brzmi znajomo” i jeszcze kurwa dumny jak paw, zajarany ze już kolejny album ma w głowie. Mistrz.
chłop zajebal 6 wersów ze słowem gen-z w kontekście, który tylko on rozumie, śpiewa jakby drejka parodiował grzegorz halama w „twoja twarz brzmi znajomo” i jeszcze kurwa dumny jak paw, zajarany ze już kolejny album ma w głowie. Mistrz.
- georgefloyd
Ale udało mi się przepchać tego nocturno do świadomości współforumowiczów. Za każdym razem gdy to widzę jestem z siebie dumny. Dziękuję chłopaki.

Przez długi czas od NSPC byłem jego sajko, śmigałem po koncertach, zamieniałem co jakiś czas po kilka zdań na socjalach.
Patrząc na to co się z nim ostatnimi czasy dzieje, mam wrażenie że coś siadło mu na głowę i gość nie może sobie z tym poradzić.
Ciężko się go słucha, mając świadomość co potrafił kiedyś a co robi teraz.
Album pewnie sprawdzę, jak wyjdzie - bo od kilku miesięcy jest gadane że już za chwilę preorder, ale to święto ruchome jak 'koniec świata'.
Patrząc na to co się z nim ostatnimi czasy dzieje, mam wrażenie że coś siadło mu na głowę i gość nie może sobie z tym poradzić.
Ciężko się go słucha, mając świadomość co potrafił kiedyś a co robi teraz.
Album pewnie sprawdzę, jak wyjdzie - bo od kilku miesięcy jest gadane że już za chwilę preorder, ale to święto ruchome jak 'koniec świata'.
a nie wrzuciłeś najlepszego kawałka króla w tej tematyce, btw fau mógłby się nauczyć kłaść takie wielokrotne z takim luzem a nie dalej być wannabe dżejkolem czy tam drejkiem
Spoiler
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął