handheldzik [konsole przenosne]
Moderator: con shonery
Re: handheldzik [konsole przenosne]
wszystko drogie tera, anbernic rgsp to tak chyba do ps1 tylko a jednak fajnie by było mieć też te ps2/gamecuba/dreamcasta
retroid flip 2 to chyba z kafla teraz kosztuje
a chyba nic innego ciekawego nie ma zamykanego tanszego, bo tak to ayn thor goat
retroid flip 2 to chyba z kafla teraz kosztuje
a chyba nic innego ciekawego nie ma zamykanego tanszego, bo tak to ayn thor goat
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Anbernic RG35XXSP
Pograsz na tym w starsze tytuły i jest zamykane jak Gameboy Advance SP.
Spoiler

straszny kloc i chujowe przyciski, ja od siebie nie polecam
już bym celował chyba w rg34sp albo właśnie ten rgsp wyżej co pisałem bo to upgrady
albo miyoo mini flip bo onion os to pierdolone cudo i działa na tym, a zainstaluje to nawet przedszkolak
już bym celował chyba w rg34sp albo właśnie ten rgsp wyżej co pisałem bo to upgrady
albo miyoo mini flip bo onion os to pierdolone cudo i działa na tym, a zainstaluje to nawet przedszkolak
No to generalnie najlepiej se używanego 3DSa kupić i tyle. 
RG35XXSP? Przecież to ma wymiary 8,5 x 9 x 3 cm (idealne do kieszeni) i RG34SP, którego polecasz jest praktycznie identyczny. Jak ktoś szuka czegoś małego, bo ma ochotę ograć gry ze SNES-a, GBA czy PS1 to idealny wybór.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
na drugim zdjeciu widac, ze jest troche mniejszy, nie jest to dużo ale robi różnice jak się to nosi w kieszeni
Ja mam Anbernic RG505, udało się kupić na olx za 300zł. Obsługuje mniejsze tytuły z PS2, GranTurismo4 np chodzi w 10 klatkach :/ Żeby pograć w coś sensownie z PS2 to trzeba sięgać po najwyższą półkę chinoli typu RG556/557, ale to już jest 1000zl za urządzenie i może większy sens kupić używanego „prawdziwego” helda. Jak się chce tanio grać retro to lepiej zapomnieć o ps2.
Ja polecam brać coś na androidzie i z ekranem 16:9 bo biblioteka gier na andka jest huuge. myślałem że fajnie pykać w tytuły z PS1 ale jednak po 20 latach od dzieciństwa to często masochizm i tylko android sprawił że nie wyjebałem tego w pizdu
Ja polecam brać coś na androidzie i z ekranem 16:9 bo biblioteka gier na andka jest huuge. myślałem że fajnie pykać w tytuły z PS1 ale jednak po 20 latach od dzieciństwa to często masochizm i tylko android sprawił że nie wyjebałem tego w pizdu
Popi.jaku
Nowy ds od chinoli.
- Cz4rny1337
- Moderator
i po co mi to pokazales, dojebany full
a tak to ten ds plus tez spoko, ale pytanie na co te dwa ekrany, ehhhh [tak wiem ze do gier z ds/3ds - ale w sumie 2DS sprzedalem jakis czas temu lezal i sie kurzyl]

To są sprzęty dla pasjonatów. Polecam najpierw przetestować czy będzie się grać w ogóle w takie retro gry, dopiero potem kupować. Dzisiaj to można na telefonie nawet wiele rzeczy odpalić i dokupić do niego jakiś rozsuwany kontroler.
Ja myślałem, że będę grał na Steam Decku, który spokojnie emuluje generację PS2, albo na Vicie, która jest mniejsza i lżejsza i radzi sobie max. z PSP/PSX.
No i finalnie gram rzadko. Kiedyś pewnie sobie kupię taka retrokonsolke jako fanaberie, ale będę miał świadomość, że to nie będzie najrozsądniej wydany hajs.
Ja myślałem, że będę grał na Steam Decku, który spokojnie emuluje generację PS2, albo na Vicie, która jest mniejsza i lżejsza i radzi sobie max. z PSP/PSX.
No i finalnie gram rzadko. Kiedyś pewnie sobie kupię taka retrokonsolke jako fanaberie, ale będę miał świadomość, że to nie będzie najrozsądniej wydany hajs.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ten ayn thor to konsola za milion dolarów, z którą potem jeszcze trzeba się jebać trzy miesiące, żeby w ogóle odpalić jakąkolwiek gierkę, czy jak to działa?
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

- piernikowyskoczek
zgadzam się z oldschoolem, mnie do okazjonalnego emulowania służy holder do telefonu za kilkanaście złotych 
Spoiler

rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-g ... arny.bhtml
Ja miałem na myśli coś takiego. Takie coś jak ty sam mam, nawet tańsze bo z jakiegoś ali czy temu za kilka zł, ale no to trzeba pada dodatkowo do torby chować, a ma być porecznie.
Ja miałem na myśli coś takiego. Takie coś jak ty sam mam, nawet tańsze bo z jakiegoś ali czy temu za kilka zł, ale no to trzeba pada dodatkowo do torby chować, a ma być porecznie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
A jak się w to gra w gierki z Ds czy tam 3ds?
na szczescie i tak chyba nie idzie dostac, wiec nie kupisz xd
no poradnik startowy na youtubie ma 2h, ale po tym to już nic więcej nie trza robić raczej
ogólnie zgadzam się chłopaki, że takie droższe rzeczy to dla pasjonatów lekko, ja na start wziąłem r36s które idzie na allegro za stówe dorwać, spodobało mi sie i poszedłem dalej w inne rzeczy, warto obczaić czy ma sie zajawe najpierw