VNM
- FruitOffTheWall
Re: VNM
autentycznie jest to styl twra lub przemka fergusona albo alan ż paranoik. W tym filmie najbardziej rozpierdala mnie ta poza venoma, o której nawet dyskutowaliście wyżej
Jako że lubię odklejoną konwencje, totalnie pozbawioną rąk i nóg twórczość no mnie VNM kupił tym snippetem i sprawdzę całość, oczywiście czekam też na tłumaczenie autora że TO JEST POETYCKI SLANG, BRZECHWA 21 WIEKU CZLOWIEKU, SLUCHACZE RAPU NIE KUMAJO
vnm wygląda jakby po chujowym nastroju, nażarł się antydepresantów i te o to pigułki podpowiedziały mu że jest super i robi płyte
Jako że lubię odklejoną konwencje, totalnie pozbawioną rąk i nóg twórczość no mnie VNM kupił tym snippetem i sprawdzę całość, oczywiście czekam też na tłumaczenie autora że TO JEST POETYCKI SLANG, BRZECHWA 21 WIEKU CZLOWIEKU, SLUCHACZE RAPU NIE KUMAJO
vnm wygląda jakby po chujowym nastroju, nażarł się antydepresantów i te o to pigułki podpowiedziały mu że jest super i robi płyte
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2026, 10:54 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Przez mikrosekundę miałem nadzieję, że to będzie mocny kawałek.
Faktycznie był, ale w takim nieromantycznym, nielirycznym, niepodstawowym sensie, a podmiot liryczny w chuuUUUUuuuUUUuuuj skillowy.
Fał nie zmieniaj się, proszę.
Faktycznie był, ale w takim nieromantycznym, nielirycznym, niepodstawowym sensie, a podmiot liryczny w chuuUUUUuuuUUUuuuj skillowy.
Fał nie zmieniaj się, proszę.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2026, 10:56 przez bon mot, łącznie zmieniany 1 raz.
I że 3 stadiony narodowe fanów nie mogą się mylićFruitOffTheWall pisze: ↑02 wrz 2026, 10:51
Czy ile ich tam kurwa matka miała
Ja nie podstawowy
- marmolad_k2
- v3sp347ine
on dostał jakiegoś udaru czy co? ogólnie zastanawia mnie dlaczego realizator nigdy nie powiedział mu "posłuchaj jaką ty kurwa srake nagrałeś" to może dostalibyśmy jakiś normalny track xd
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach