Skąd dmg wziął pomysł, że dostęp do którejś z jego płyt jest wart 99,99 zł za miesiąc, skoro za 1/4 tej ceny można mieć Spotify, czyli mainstream wszystkich gatunków przez miesiąc, a za 1/3 tej ceny można mieć Liquid Swords na cd bez limitów czasowych?
4-HO-MET pisze: ↑30 gru 2025, 17:38
Ja pierdole, a kiedy w końcu zrozumieją ludziki, że na spotify nie opublikujesz numerów z samplami bez ich clearance'u?
ta, dostaję notorycznie wiadomości czemu moich tejpów nie ma na spotify
4-HO-MET pisze: ↑30 gru 2025, 17:38
Ja pierdole, a kiedy w końcu zrozumieją ludziki, że na spotify nie opublikujesz numerów z samplami bez ich clearance'u?
Nie napisałem, że ma wrzucić dyskografię na Spotify, tylko zastanowić się nad ceną, jeśli już musi zarabiać na rapie w sposób, który nie jest powszechnie akceptowany.
Ma ktoś kawałek Dmg96 jako Brok, były tam wersy na wejściu „wychodzę na ulice, są kompletnie znakomite, brudne dziwki, niebezpieczne dzielnice, jest piątek, browar sobie sączę”?
Jasek pisze: ↑26 sie 2026, 10:26
Ma ktoś kawałek Dmg96 jako Brok, były tam wersy na wejściu „wychodzę na ulice, są kompletnie znakomite, brudne dziwki, niebezpieczne dzielnice, jest piątek, browar sobie sączę”?