Ten Typ Mes
- FruitOffTheWall
Re: Ten Typ Mes
przy ludzie w świecie jazzu, śmiechłem
ale w sumie co gdyby sie okazało że to ten Mes nie taki zły? Tylko ten Stasiak rzeczywiście nierób z niego jak z ferdka kiepskiego? Co wtedy
ale w sumie co gdyby sie okazało że to ten Mes nie taki zły? Tylko ten Stasiak rzeczywiście nierób z niego jak z ferdka kiepskiego? Co wtedy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
W sumie tu wziąłbym stronę Mesa chyba, nie sądzę żeby jakiś głuchy Stasiak (nie wiem kim jest Witek) wpadł na coś tak muzykalnego, bo fajna to była akcja
-
bobsonbejbi
wam sie wszystkim dopiero oczy otworzom jak jemu sie zamknom
- bloooodtrail
stasiak może jest nierobem, może nie jest, ale taki obrotny facet jak mes powinien w 4 lata od wyjebania z alkopoligamii zrobić coś więcej niż:
1. wydać płytę, której, poza singlami, prawie nikt nie słuchał
2. przejebać beef puszczając dissy w odstępie kilku miesięcy
ale co ja tam wiem, opieka nad synem i walenie w nos w przerwach od niej musi być bardzo męczące
1. wydać płytę, której, poza singlami, prawie nikt nie słuchał
2. przejebać beef puszczając dissy w odstępie kilku miesięcy
ale co ja tam wiem, opieka nad synem i walenie w nos w przerwach od niej musi być bardzo męczące
- FruitOffTheWall
znacie jakiegoś fana rapera stasiak? On znany jest bardziej z bycia spikerem na Legii niż rapowaniaXD
ja go ni chuja nie kojarze z solowych numerów, feat spoko u mesa ma w numerze o tańczeniu na lepsze żbiki
ja go ni chuja nie kojarze z solowych numerów, feat spoko u mesa ma w numerze o tańczeniu na lepsze żbiki
rip zioloziolo
- nobezprzesady
Jaka istnieje szansa na to, że Mes zrobiłby te kilka zajebistych muzycznych rzeczy, gdyby Stasiak i Witek nie ogarniali wszystkiego za niezbyt ogarniającego artystę? Ano spora, takich chętnych do ogarniania zawsze jest wielu. Analogiczna rozkmina w drugą stronę? Odpowiedź jest jasna.
Witek Stasiak tyle lufek, a do dzisiaj zyja ze mnie wszystkie córki im jest super. Swoja droga myslicie ze Witek ktory gdzies byl z tylu zawsze caly czas kosi hajs z youtube za te wszystkie rzeczy ktore sa na kanale alkopoligamii?
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
- igorzastyy
Stasiak z Papa Dance > Stasiak z Alkopoligamii
< Stasiak ten gruby prezes klubu w drugiej lidze ktory wpuszczał samego siebie na końcówki meczow
- gods bidness
Na kurwitka przyjdzie pora czyli przyjdzie pora na Witka, gdy kur zapieje trzeci raz. Czaicie głębię odniesień kulturowych?
Idę wpisać na rap genius
Idę wpisać na rap genius
- marmolad_k2
Mez z Poznania > Mes z Warszawy
Dodano po 6 minutach 2 sekundach:
Z tego co kojarzę to Albo Inaczej 2 cieszyło się dużo większa popularnością od 1 części i pewnie więcej zarobiło, więc brawo Ten Typ Mes, zawsze trzeba robić na odwrót jego wizji
- nobezprzesady
Już zapomniałem większości piosenek z tego albumu, teraz patrzę na tracklistę, a tam wspólnie po jednej stronie dzisiejsi bardowie dwóch wrogich obozów politycznych. Ralph Kaminski i Eldo. Jak nie będą znów razem, to nie wierzę w miłość (męsko-męską).
jak już robić porównania to jedynka miała o wiele ciekawsze przeróbki i klimat, dwójka to popłuczyny jedynki i jakieś dziwactwa od ralfów. Plus chuj nie wyznacznik, ale jedynka zdobyła złoto, dwójka nie
nic z dwójki nie kojarzę, za to z jedynki do dzisiaj wracam do Wodeckiego i Pani Prońko
To jest cecha ludzi z manią własnej wielkości. Jego pomysł, jego konakty, jego muzycy... tylko, że bez tych dwóch nierobów sam nigdy by tego nie zrobił i mógłby sobie w zeszlysciku zapisać ten wspaniały pomysł (btw serio był taki super?).
No, ale pominięcie go, jest ultra chujowe. Stasiak to cymbał, Witek to cymbał.
No, ale pominięcie go, jest ultra chujowe. Stasiak to cymbał, Witek to cymbał.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- gods bidness
Ale kluczyli.
https://www.instagram.com/cgm.pl/reel/DcyY5a3MeFF
Mes rzucił taki pomysł i to się akurat zbiegło z tym, co oni chcieli akurat robić i są z Łukaszami fanami wymiany niewidzialnej energii.
Mes rzucił taki pomysł i to się akurat zbiegło z tym, co oni chcieli akurat robić i są z Łukaszami fanami wymiany niewidzialnej energii.
- nobezprzesady
Niesamowita wypowiedź, to nie było tak, że Mes miał pomysł, tylko oni sobie myśleli, że byłoby fajnie zrobić coś poza Mesem, i Mes przyszedł z pomysłem, co zrobić 
chodziło o niewidzialną nerkegods bidness pisze: ↑02 wrz 2026, 21:23 Ale kluczyli.![]()
Mes rzucił taki pomysł i to się akurat zbiegło z tym, co oni chcieli akurat robić i są z Łukaszami fanami wymiany niewidzialnej energii.![]()
Stasiak to od zawsze był taki przydupas bez własnego zdania, przytakiwacz, konformo-mózg. Tam gdzie wygodnie to, jak pasożyt się przyklejał. Jedyne, co można mu oddać to to, że umie mówić. Dużo, szybko, mniej lub bardziej sensownie, ale typ cię zagada tak, ze już nie wiesz, kto ma racje. Podczepiał się pod Mesa latami, a Mes tolerował go, bo mieli razem biznes. Gadał w newonce, gadał na wywiadach, ciągle tylko gadał. Może być dobrym managerem, bo pewnie rucha innych na hajs tym gadaniem.
Jest to dla mnie niepojęte, że Def Jam powierzyło prowadzenie wytwórni Witkowi, który zrujnował swoją własną firmę i pozwolił na to, żeby z 10 naprawdę dobrze zapowiadających się artystów odeszło w atmosferze skandalu i złych emocji. I ten kurwa cymbał jeszcze ich wpierdałał w umowy, że nie mogą się wypowiadać źle na temat tej wytórni. Żenada.
Jest to dla mnie niepojęte, że Def Jam powierzyło prowadzenie wytwórni Witkowi, który zrujnował swoją własną firmę i pozwolił na to, żeby z 10 naprawdę dobrze zapowiadających się artystów odeszło w atmosferze skandalu i złych emocji. I ten kurwa cymbał jeszcze ich wpierdałał w umowy, że nie mogą się wypowiadać źle na temat tej wytórni. Żenada.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE