FAGATA
Re: FAGATA
No ale Fagata to byłby taki hot-dog na Orlenie, czy bardziej fensi piccawerka z Żabki, rozkminka
Homeboy, throw in the towel
your girl got dicked by Ricky Powell
your girl got dicked by Ricky Powell
- HamulcowyBrembo
-
bobsonbejbi
tylko od fast fooda najwyzej sraki dostaniesz, od szlaufiary ryzyko jakiejs kiły jest jednak podobne, a choroba mniej przyjemna (subiektywnie ofc, ja tam wole sie rozesrac niz zdychać na siura)
Fagata nie wygląda na zaniedbaną, przydrożną, śmierdzącą prostytutkę pochodzenia romskiego. Bardziej na Cardi B czy tam Megan Thee Stallion wannabe.
- scam_sakawa
Żeby zamoczyć i poklepać po dużym dupsku to spoko, ale żeby porozmawiać o czymś dłużej niż 5 sekund to nie spoko.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
bobsonbejbi
kebsik to tez tylko taka sałatka z mięskiem a rozesrac sie mozna
+ wyglada na delikatnie rozwiazla, co samo w sobie w mojej ocenie nawet nie jest specjalnie zle, ale wiadomo ze im wiecej partnerów tym wyższe ryzyko złapania jakiego gówna, czysta statystyka
+ wyglada na delikatnie rozwiazla, co samo w sobie w mojej ocenie nawet nie jest specjalnie zle, ale wiadomo ze im wiecej partnerów tym wyższe ryzyko złapania jakiego gówna, czysta statystyka
- gods bidness
Pierdolenie. Nawet fast food trzeba zamówić i jedno zdanie ze sprzedawcą zamienić. Jako że na dziwki nie chodzę i nigdy nie byłem, to takie ruchanie "na raz" i tak obejmuje jakieś zapoznanie, gadkę, czy choćby wymianę informacji świetlnej oczami, którymi musiałbym patrzeć na ten plastikowy ryj i usta przeszczepione ze świńskiego odbytu. Wszystko to jest etap przez który bym po prostu nie przebrnął, a i samo jednorazowe ruchanie może być uskutecznione z kimś, kto bardziej odpowiada mojej estetyce. Nie ma nigdzie zasady, że jak typiara ma napompowane usta, sztuczne cycki i dupę, to jest lepsza do ruchania niż panna z biblioteki.
większa szansa że zatrujesz się premium tatarkiem lub pomidorkami ze szklarni, niż czisburgerem z macabobsonbejbi pisze: ↑01 wrz 2026, 12:37 tylko od fast fooda najwyzej sraki dostaniesz, od szlaufiary ryzyko jakiejs kiły jest jednak podobne, a choroba mniej przyjemna (subiektywnie ofc, ja tam wole sie rozesrac niz zdychać na siura)
Agatka papiery na stół czy zarazasz czy nie bo Forumek czeka z decyzja
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- HamulcowyBrembo
ja decyzję już dawno podjąłem i niestety dla Agaty ale mego mięsa nie dostanie
Mamusiu, nie czytaj!
mmmmm mmmm mmmm
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
-
bobsonbejbi
+1, chociaz nawet ta aparycja mnie tak nie odrzuca - estetyka latynoskiej mamacity jest bliska memu sercu, a to juz tylko krok od szlaufiary z ph. za to te porównanie przypomniało mi jak kiedyś spróbowałem posłuchać jej "wywiadu" u zurnalisty i od tego pierdolenia po jakichs 2-3 minutach zacząłem sie obawiać ze raka uszu dostanę czy cos. napompowana szlaufiara by uszla, ale napompowana + przyjebana jak kilo gwoździ to juz mnie przerastagods bidness pisze: ↑01 wrz 2026, 13:55 Jako że na dziwki nie chodzę i nigdy nie byłem, to takie ruchanie "na raz" i tak obejmuje jakieś zapoznanie, gadkę, czy choćby wymianę informacji świetlnej oczami, którymi musiałbym patrzeć na ten plastikowy ryj i usta przeszczepione ze świńskiego odbytu.
Nie chciałbym ruchać po jakiejś pokrace zakolaku zabsonie
Pewnie wyniki badań ale okazała się że musi ustawić sobie na dzwonek "+ i -"
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia