Dwa Sławy, Gruby Mielzky, Pers - To jest niemożliwe mixtape (04.09.2026) [zapowiedź]
Re: Dwa Sławy, Gruby Mielzky, Pers - To jest niemożliwe mixtape (04.09.2026) [zapowiedź]
ale, że pan przepona zaprezentuje wyższy poziom od Astka to bym nie powiedział
Radek uciekaj stamtąd
Radek uciekaj stamtąd
Re: Dwa Sławy, Gruby Mielzky, Pers - To jest niemożliwe mixtape (04.09.2026) [zapowiedź]
Ale Rado tu wjebał towarzystwo. Jako jedyny dobrze wszedł na ten bit
tak się składa, że mam w chuj skilla
Pers powinien cisnąć solo na bitach swoich i Guakamola, ale wiemy, że nierealne raczej
Jest jakiś biznesowy sens wrzucania singla o północy, jeżeli i tak ma się gotowy klip wrzucony 13h później? Czy to ze względu na to, że premiera ma miejsce również na Spotify a YouTube by się obraził, gdyby nie zrobiło się u nich uploadu? (Chyba Tede przy okazji beefu z Mesem o tym mówił)
-
piotr474747
ktoś kiedyś tłumaczył że w dzisiejszych czasach bardziej zależy na spotify i tidalach niż yt, może też chodzi o zliczanie viewsów że o północy zaczynają się zliczać późno? podoba mi się forma chłopaków, dużo przekminionych wersów, wielokrotne lecą z rękawa (no poza persilem), ten singiel z VBSem mimo że przesyt nim ostatnio - zajebisty
Algorytmy pomiędzy serwisam się różnią, na spotify jak cos wrzucisz o północy to jak ktoś wejdzie rano to i tak wyświetli mu jako nowość, na YT niekoniecznieCzak pisze: ↑01 wrz 2026, 13:48 Jest jakiś biznesowy sens wrzucania singla o północy, jeżeli i tak ma się gotowy klip wrzucony 13h później? Czy to ze względu na to, że premiera ma miejsce również na Spotify a YouTube by się obraził, gdyby nie zrobiło się u nich uploadu? (Chyba Tede przy okazji beefu z Mesem o tym mówił)
- mlodyperkez
Radek zrób jakiś solowy projekt, Astka wyjeb gdzieś na rower
tak się składa, że mam w chuj skilla
to jest hip hop
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Pers do wyjebania, tak to nawet spoko, Rado w zajebistej formie
ładny bicior, VBS top, pan przepona już jakby zmęczony nagrywaniem materiału, Rado jakby też, ale mniej, Tomek coś pomiędzy Persem a Radkiem, głos zjechany, a Astek wyspany nawet
Szare Sny mega spoko numer. Nic w planach też git.
po jednym przesłuchania odczucia ambiwalentne. Sławy już chyba nigdy mnie do siebie w 100% nie przekonają, choć trzeba przyznać, że robią progres. Mielona jednak zawsze najbardziej lubię w poważniejszych numerach i na klasycznych bitach i to się raczej nie zmieni. produkcyjnie bardzo porządne to jest, ale raczej bez błysku.
po jednym przesłuchania odczucia ambiwalentne. Sławy już chyba nigdy mnie do siebie w 100% nie przekonają, choć trzeba przyznać, że robią progres. Mielona jednak zawsze najbardziej lubię w poważniejszych numerach i na klasycznych bitach i to się raczej nie zmieni. produkcyjnie bardzo porządne to jest, ale raczej bez błysku.
-
piotr474747
linijkowo zdecydowanie najlepsza rzecz w tym roku, nawet najprostsze historie ukrywają za zasłoną.
Zdecydowanie identyfikuję się z wersem Radasa o Rakutenie XD
Ja tam jakoś lubię ten rap 'linijkowy', parę razy się mordka uśmiechnęła, parę skojarzeń zapodanych w fajny sposób. Ofc mam wrażenie, że posłucham tego jeszcze max kilka razy i tyle, ale na ten moment w sumie jest ok. IMO chłopaki są overhated na forumku, a to wcale nie jest taka zła płyta
Ja tam jakoś lubię ten rap 'linijkowy', parę razy się mordka uśmiechnęła, parę skojarzeń zapodanych w fajny sposób. Ofc mam wrażenie, że posłucham tego jeszcze max kilka razy i tyle, ale na ten moment w sumie jest ok. IMO chłopaki są overhated na forumku, a to wcale nie jest taka zła płyta
- bloooodtrail
podbijam opinię wyżej. nawet fajnie sobie to płynie, nic przełomowego, ale nie miało być przełomowo więc ok. taki luźny rapik do puszczenia w tle bez przypału, że jakieś gówno leci. i na pewno ten mixtape jest lepszy od pierwszego w tym składzie
To jest hiphop
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle