Skolim
- marmolad_k2
Re: Skolim
Nawet radiowe hity były dobre
To prawda, ale są to komercyjne utwory których można nie lubić z jakiegoś powodu, a Stachurski ma na koncie takie alternatywne bengery jak np.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marmolad_k2
Mój wujek napierdolony na 18 swojej córki prosił DJ-a o piosenkę coś tam sianie jaranie, ale nikt nie wiedział o co mu chodzi, niestety mnie przy tym nie było i nie miałem jak pomóc w znalezieniu legendarnego bangera.
- marmolad_k2
A jak się żegnają discopolowcy?
Dodano po 19 godzinach 40 minutach 36 sekundach:
Pan Skolim jednego dnia zagra aż 6 koncertów. Ponadto pewnego dnia zagra we Wrocławiu, dzień później w Birmingham, by następnego dnia trzy kolejne w Polsce.
Dodano po 19 godzinach 40 minutach 36 sekundach:
Pan Skolim jednego dnia zagra aż 6 koncertów. Ponadto pewnego dnia zagra we Wrocławiu, dzień później w Birmingham, by następnego dnia trzy kolejne w Polsce.
Ja melduję się w piątek w Warszawie 
- gods bidness
Tak jak rzygam nim i jego "muzyką", tak za ten merkantylizm totalny i absolutny to jednak props. Prawdopodobnie sam sobie doskonale zdaje sprawę, że jego kariera nie będzie zbyt długowieczna, więc ciśnie z niej ile wlezie, i jeszcze jak pięknie dywersyfikuje dochód od koncertów, przez stacje benzynowe, pieluchomajtki, parówki do układania się z polityką. Jay Z zawstydzony.
Skolim przede wszystkim nie ma mentalności kraba, przynajmniej póki co jej nie widać, czego nie można powiedzieć o Gay-Z
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Skolim przede wszystkim zna dobrze słowa Boryga "jestem dumny że ...." 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
bobsonbejbi
Mentalność kraba – sposób myślenia według reguły „Jeśli ja tego nie mogę, to ty również nie możesz”[1]. Metafora została zaczerpnięta od zachowania zauważonego wśród krabów uwięzionych w koszu lub wiadrze. Każdy z nich mógłby samodzielnie uciec, jednakże każda próba ucieczki jest utrudniana przez pozostałe osobniki. Skutkiem takiego zachowania jest niepowodzenie, a w efekcie – śmierć całej grupy.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
-
bobsonbejbi
to ci heca, myślałem ze to jakis insider i nawet nie odpalałem internetu zeby sprawdzac, zupełnie obcy mi termin.
no a w kontekście skolima to jak najbardziej pasuje, przecież chlop jest chodzącym potwierdzeniem tego frazesu, ze ktos tam nie wiedzial ze sie nie da i mu sie udalo czy cos w tym stylu. typ sobie stacje benzynowa otworzył, no kurwa xd a jeszcze pare lat temu raperzy wygłówkowali, ze mozna na koszulkach wrzucać fragmenty swoich kawałków i opychać za trzykrotnosc standardowej ceny, potem wyglądali jakby koło na nowo odkryli. mam totalnie wypiżdzone w jego muzykę, poza featem u maty i temperatura nie znam chyba nic, ale za ta bezczelność i obrotnosc ma u mnie dozgonnie szacunek.
no a w kontekście skolima to jak najbardziej pasuje, przecież chlop jest chodzącym potwierdzeniem tego frazesu, ze ktos tam nie wiedzial ze sie nie da i mu sie udalo czy cos w tym stylu. typ sobie stacje benzynowa otworzył, no kurwa xd a jeszcze pare lat temu raperzy wygłówkowali, ze mozna na koszulkach wrzucać fragmenty swoich kawałków i opychać za trzykrotnosc standardowej ceny, potem wyglądali jakby koło na nowo odkryli. mam totalnie wypiżdzone w jego muzykę, poza featem u maty i temperatura nie znam chyba nic, ale za ta bezczelność i obrotnosc ma u mnie dozgonnie szacunek.
- gods bidness
Przecież jay z wszystko może
brzmi jak mentalność Polaka z żartu o lucyferze i kotłachBurak pisze: ↑01 wrz 2026, 21:56Mentalność kraba – sposób myślenia według reguły „Jeśli ja tego nie mogę, to ty również nie możesz”[1]. Metafora została zaczerpnięta od zachowania zauważonego wśród krabów uwięzionych w koszu lub wiadrze. Każdy z nich mógłby samodzielnie uciec, jednakże każda próba ucieczki jest utrudniana przez pozostałe osobniki. Skutkiem takiego zachowania jest niepowodzenie, a w efekcie – śmierć całej grupy.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
mam od jakiegoś czasu przyjemność mieszkania na osiedlu obok amfiteatru bemowo i podsłuchiwania koncertów (dzisiaj wyraźnie na czysto wszystkie barsy) i za mojej kadencji ta buda nie była blisko takiego wariactwa jak dzisiaj
co za koncert co za ARTYSTA
co za koncert co za ARTYSTA
Spoiler
#freefromage
- yungXpaproch
on zabawia MILIONY. to nie jest jakiś pseudo-grajek, którego słucha dziesięciu typa