Grand Theft Auto [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
xxxkawo

Re: Grand Theft Auto [seria]

Post autor: xxxkawo »

badi pisze: 28 sie 2026, 10:38 gram na jej cipie jak flet (jak co?)
Jem podwójnie a ty chujnie w bobby burger mcdonalds/kfc/burger king/max premium burgers
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Nie grzeje mnie GTA zbytnio ale obejrzałem ten materiał na netflixie i nawet spoko ale nie lubię cut scenek i raczej skipuje.

Oczywiście leaki dużo lepsze.
nic na potem
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Wytłumaczy ktoś tę logikę, w myśl której taka zapowiedź na Netflixie to jest jebanie graczy przez korpo i oznaka całkowitego upadku wszelkich zasad w branży gier?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Zawsze mi się wydawało że trailer ma mnie zachęcić do tego żeby jakąś grę kupić, a nie do tego żeby kupić subskrypcję Netlixa żeby móc ten trailer obejrzeć.

Jest to dodatkowy skok na kasę ze strony TakeTwo i Rockstara, i nie rozumiem jak można tego nie zauważać.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

To jebanie na kasę odbyło się w trakcie tych 6h czekania na pojawienie się trailera na YT?
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

najpierw 6h, a potem będzie 2 tygodnie jak z mikrotransakcjami albo wcześniejszym dostępem
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

nobezprzesady pisze: 29 sie 2026, 14:24 Wytłumaczy ktoś tę logikę, w myśl której taka zapowiedź na Netflixie to jest jebanie graczy przez korpo
nobezprzesady pisze: 29 sie 2026, 15:14 To jebanie na kasę odbyło się w trakcie tych 6h czekania na pojawienie się trailera na YT?
Zapytałeś o publikowanie na netflixie, to kolega odpowiedział ci na temat netflixa. "Ale przecież dało się inaczej" nie rozwiązuje problemu tego pierwszego :)
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

nobezprzesady pisze: 29 sie 2026, 14:24 Wytłumaczy ktoś tę logikę, w myśl której taka zapowiedź na Netflixie to jest jebanie graczy przez korpo i oznaka całkowitego upadku wszelkich zasad w branży gier?
Też tego nie kumam. Redzi opowiadali bajki o cyberpunku, a Sean Murray kłamał na temat gry w programie telewizyjnym i nagle trailer na Netflixie ląduje w tym samym słoiczku z gwoździami dla branży. Musicie ochłonąć.

Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

czy twoja raszpla zakazała ci już grać w gta VI?
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Obrazek
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

muszę Wam się przyznać że jakoś mam podjarkę tym nowym gta chociaż poprzednie części to mnie raczej rozczarowały
pojawiły się jakieś sugestie że mogą być nawiązania do rdr2 chociaż oby to były tylko jakieś podpuchy pod publiczkę
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
Globe

Nie zdziwię się jak zobaczymy Arthura Morgana na reklamie papierosów
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Śmieszny kształt głowy ma ta pani.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Mateusz

Post autor: Mateusz »

HamulcowyBrembo pisze: 31 sie 2026, 10:19 muszę Wam się przyznać że jakoś mam podjarkę tym nowym gta chociaż poprzednie części to mnie raczej rozczarowały
pojawiły się jakieś sugestie że mogą być nawiązania do rdr2 chociaż oby to były tylko jakieś podpuchy pod publiczkę
Ta reklama gdzie były zwierzątka to biegały sobie po terenie z RDR jak ktoś znalazł więc pewnie będzie trochę nawiązań już nie mówiąc o samych mechanikach.
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Mateusz pisze: 31 sie 2026, 11:38 Ta reklama gdzie były zwierzątka to biegały sobie po terenie z RDR jak ktoś znalazł więc pewnie będzie trochę nawiązań już nie mówiąc o samych mechanikach.
mechaniki gry to by mogli zaczerpnąć garściami bo w rdr2 świat żył a w takim gta5 po wyjściu z chaty w centrum miasta o 17:00 jadą dwa auta
no i czasem ktoś babie torebkę ukradnie i tyle z tego było więc więcej mechaniki z rdr2 to bardzo na plus
jest też teoria że główne postaci mają jakoś nawiązywać do Arthura i Mary i tutaj mam bardzo mieszane odczucia
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

W rdr2 Mary mówi Arthurowi, że może w innym życiu będą razem, no i podobno Jason i Lucia to jest właśnie to inne życie, no zobaczymy. W sumie ten Jason manierę ma podobna do Morgana
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

to miałem na myśli, ale jeśli zrobią w tym jakiekolwiek bezpośrednie nawiązanie to chyba odebrałbym to na minus
natomiast jakieś easter eggi jakieś cutscenki nawiązujące do tych z rdr2 czy chociażby podobną reżyserię tych scen oceniałbym na plus
ciekawe w jaki sposób te światy się przemieszają
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Rockstar ogólnie dość odważnie podsuwa te teorie o multiwersum i podróżach w czasie, z tego co pamiętam to zarówno w GTA V i RDR2 były postacie sugerujące ich pochodzenie z przeszłości/przyszłości.

Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Spoiler
Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Globe

Co do tych "mechanik" to mi mignęło, że GTA VI ma być podzielone na chaptery tak jak RDR2
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

no generalnie bardzo dużo mogą wziąć z rdr2 żeby poprawić tę grę bo akurat western im wyszedł epicki
co do podróży w czasie to niech sobie będzie tylko nie wiem czy pomieszanie światów wyszłoby którejkolwiek grze na plus a może na ten moment tego nie dostrzegam
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Wątpię że będą robić coś większego w tym kierunku jeśli chodzi o przenikanie uniwersów, póki co sprawdza im się jako typowy easter egg do nabijania tematów CO SĄDZICIE O MOJEJ TEORII ŻE XYZ przez fanów na reddicie, podobnie jak wcześniej wszelkie UFO i yeti.
ODPOWIEDZ