Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Prez

Re: Transfery

Post autor: Prez »

Ktoś śledzący premier league może coś o nim napisać?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

taki biegający, trochę wyhamował rozwój i doszedł do momentu, że transfer każdemu wyjdzie na dobre

ndiaye do totków i gołąb do evertonu
2do5

Post autor: 2do5 »

no i może być to całkiem niezły sztych, niech wszyscy tam ciężko pracują w środku pola na Samca-Talara, a Piotrek zakręci się jeszcze koło MVP sezonu jeśli dalej tak będzie szefował
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

gabi jesus do barcy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Wzięło z zaskoczenia :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

że udało się cokolwiek wziąc za tego kasztana to już piekne
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Jak LFC znajdzie zastępstwo to Gakpo do City za 85 baniek funtów what the fuck
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

:joint:
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

imo pisze: 30 sie 2026, 16:53 Jak LFC znajdzie zastępstwo to Gakpo do City za 85 baniek funtów what the fuck
Taa, znajdą jak za Salaha. Xd
tomtom

Post autor: tomtom »

HamulcowyBrembo pisze: 28 sie 2026, 14:27 pogra tam coś czy ławeczka?
Powinien pograć, mniejsza konkurencja niż w Romie. W pierwszej połowie sezonu się całkiem przyzwoicie prezentował mimo paru kiksów, chociaż to (jeszcze) można zrzucić na karb braku doświadczenia i młodego wieku. W drugiej połowie Gasparini kompletnie przestał na niego stawiać.

Osobiście mam nadzieję, że się tam ogra i wróci do Romy jako lepszy zawodnik, ale... Nie jestem pewien, czy tego oczekuje klub. Opcja wykupu za 18 mln jest trochę zastanawiająca – niby dość niska, jakby mieli nadzieję się go pozbyć definitywnie, ale z drugiej strony Monza jest głównym kandydatem do spadku i nie widzę aby tak lekką rąsią wydawali 18 baniek za jednego obrońcę.

edit: literówki
Ostatnio zmieniony 30 sie 2026, 20:59 przez tomtom, łącznie zmieniany 1 raz.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

żeby monza wydała na kogoś 18 baniek to na stole musiałaby leżeć oferta za +20 od lepszego zespołu(w sensie żeby zrobić szybkiego flipa), ewentualnie jeśli monza się utrzyma, a ziółkowski znalazłby się w 11 sezonu, co umówmy się jest niemożliwe
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Ale spoko konstrukcja bo jednak masz z tyłu głowy że nie ma do końca sensu inwestowac w zawodnika minut jeśli jest tylko wypożyczony, tutaj masz furtkę ze jak go wypromujesz na ofertę 20+ to jescze sobie zarobisz
zuperhero

Post autor: zuperhero »

no w pewnym stopniu tak ale mimo wszystko będą bronić się przed spadkiem, więc stawianie na młodego licząc że wypali jest dość ryzykowne, chvjowo że nie ma już we włoszech współwłasności, wtedy mniejszy klub miał motywacje grać talentami. ciekawy patent zastosował milan z Camardą rok temu, Lecce miało po sezonie opcje wykupu po bardzo niskiej cenie, a milan miał opcje odkupu po cenie wykupu+1/2 mln euro, oczywiście w praktyce wyszło chvjowo i wypożyeczenie było raczej średnio rozwojowe ale tak sobie kluby wykombinowały.
tomtom

Post autor: tomtom »

Ale kopert akurat mi nie brakuje :D
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Cz4rny1337 pisze: /edit
a chelsea bierze Ahanora Honesta z Atalanty za 40 milionów funtów - 18 lat, lewy środkowy/lewy obrońca - nie mam zielonego pojecia kto to, ale Atalanta dała za niego 20 baniek jak miał 17 lat, także...

ma od razu isc na wypozyczenie do druzyny z premier league
I niby idzie do Palace, to już nie ma tego przepisu że można tylko jednego do tej samej drużyny dać? Skoro jest Disasi. I w ogóle nie było, że dwa do tej samej ligi co już Chelsea też spełnia bo Garnacho?

Dodano po 6 minutach 57 sekundach:
wujot pisze: 30 sie 2026, 18:39

:joint:
Może go wypromują jak Moriego i nie sprzedają tak szybko. Widziałem jego gola z wczoraj i ogólnie dobrze tam gra, jeszcze w Premier wyląduje za rok, zobaczycie
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

potter pisze: 31 sie 2026, 0:42 I niby idzie do Palace, to już nie ma tego przepisu że można tylko jednego do tej samej drużyny dać? Skoro jest Disasi. I w ogóle nie było, że dwa do tej samej ligi co już Chelsea też spełnia bo Garnacho?
ja coś czytałem, że idzie do Palace i za rok do Chelsea a na razie dalej legalnie bedzie zawodnikiem Atalanty

jak oni to rozkminia legalnie to nie mam pojecia, nie wiem co tam za pojeby siedza w dziale prawno-finansowym Chelsea ale w sumie props
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

ależ kompromitacja pana Deco, tyle zasłon dymnych i takie rozgrywki szachów 5D żeby ściągnąć połamany odrzut z Arsenalu
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Chelsea kreci sie wokol Manu Kone - widze, ze on wiecznie rozjebany, w sam raz do chelsea

no i ten Lamine Camara na tapecie - oby obaj w przypadku odejscia Enzo + Essugo tez wypo/sprzedaz

Dodano po 52 minutach 56 sekundach:
dobra, ponoć tylko jeden i priorytetem jest Manu Kone, po Camare jakiś inny klub wbił

mam fomo

Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
ale z dobrych wieści tottenham chce tosina
Obrazek
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

manu kone fajny gracz reprezentant francji a ze zdrowiem to raczej urazy niż jakieś poważne kontuzje
tosin w tottenhamie to ich brakujący element do mistrzostwa anglii
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Przecież wcale ten Manu Kone nie ma tak dużo urazów, po 30 meczów na sezon kręci. Na mundialu fajnie grał, włoskiej ligi nie oglądam to nie wiem, w Bundeslidze pamiętam że był mocno za wielki talent uważany

Skurwysyny z City będą czekać z ofertą do za pięć dwunasta jutro. Mam nadzieję że nie odpuszczą za tanio Enzo.
ODPOWIEDZ