Na jakiej Fifie się wychowaliście?
Moderator: con shonery
- Haczapurjan
Re: Na jakiej Fifie się wychowaliście?
Ja w sumie dość późno się zapoznałem z FIFĄ, bo zdaje się, że to była FIFA 2005. Pamiętam, że chciałem, żeby mi stary kupił FIFĘ 06, bo to była pierwsza FIFA z polskim komentarzem (Darek Szpakowski & Włodzimierz Szaranowicz), ale była droższa od FIFY 2005, więc centuś zaczął palić Jana, że jej nie było w MediaMarkcie czy gdzie on tam ją kupował, tylko 2005 xD
- marmolad_k2
I typki w Fifę grają, fifę opalając zamiast
Rapować – blogują, fora czytują, chują
Rapować – blogują, fora czytują, chują
Mundial 2006 to była moja pierwsza fifka, legendarny skład Polski w mojej głowie
Potem grałem sporo w 07 i 08 (Shunsuke Nakamura
)
Potem przerwa i od 11 wróciłem i napierdalałem w każdą do chyba 20? Sentymencik głównie do 11, 12 i 13 właśnie, a potem to już chyba 18 w mojej głowie została dobrze zapamiętana przez futa
A teraz to jebac to gówno, juz właśnie na ostatnich dwóch pamietam ze nie mialem funu za bardzo
Potem grałem sporo w 07 i 08 (Shunsuke Nakamura
Potem przerwa i od 11 wróciłem i napierdalałem w każdą do chyba 20? Sentymencik głównie do 11, 12 i 13 właśnie, a potem to już chyba 18 w mojej głowie została dobrze zapamiętana przez futa
A teraz to jebac to gówno, juz właśnie na ostatnich dwóch pamietam ze nie mialem funu za bardzo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- FruitOffTheWall
na yt spoko to oglądać, w wersjach na ps2 np bałem sie tego intro np do fifa 08 bo zawsze to było na pełna pizde aka CAŁY REGULATOR i trzeba było to szybko przyciszyć
głód fifki u mnie sie odpalił, jest sciągane to już ez
https://16bit.pl/gra/fifa-07
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- Haczapurjan
Pamiętam, że część polskich piłkarzy miała już swoje modele twarzy. Np. Maciej Żurawski. Co ciekawe, w FIFie 2005 trochę randomowo swój model miał bodaj tylko Mirosław Szymkowiak, a reszta generyczne modele.
Ja w MŚ 2006 zawsze brałem Dudka i Franka na Mundial.
Jebać Janasa
i po huj tego dudka brałeś, nie było bramkarza z większą ilością wtop w historii reprezentacji
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- Haczapurjan
Sentyment po finale LM z Milanem
pierwsza to fifa 2002 wc, pierwsza kariera to newcastle w 2003, ale najwiecej gralem w 2005 i pozniej mocno wkrecilem sie w sezony online i fut w 10-15. jakos od 2018 przestalem kupowac i jedynie czasami sciagne z game passa, zeby sprawdzic jakie gowno tym razem ugotowali.
ostatnio z pilek wciagnalem sie w efootball kick off na switch 2, ale to raczej do pogrania z ziomkiem na jednej konsoli niz tryhardowania online.
ostatnio z pilek wciagnalem sie w efootball kick off na switch 2, ale to raczej do pogrania z ziomkiem na jednej konsoli niz tryhardowania online.
Włączyłem sobie Fife na wii
Port potraktowany po macoszemu, chociaż grało się przyjemnie.
Ale nawet na wii przytłacza mnie mnogość opcji.
Starą Fifę się po prostu włączałą, wybierałń drużynę i grało metodą kretyna. Człowiek opanował sprint i napierdalal gole taśmowo nawet na trudnym poziomie.
Ewentualnie zrobiło się jakiś transfer, żeby sobie kupić do Man United Figo czy Zidanea. A teraz nawet w porcie na Wii jakieś tysiąc formacji, pressing, wymuszanie pułapek offsidowych. Klikniesz przycisk raz to masz jeden typ podania. Klikniesz w kombinacji z innym to masz inny.
Stare gry były typu pick up and play. Za dużo nie myślałeś. Teraz musisz przynajmniej przejrzeć instrukcję, żeby chociaż wiedzieć jakie są opcje.
Tak samo jak gram w PES5 na PSP. W instrukcji jest cały poradnik jak w to w ogóle zacząć grać. Za głupi jestem na gry piłkarskie po Fifie 2003. Po prostu chciałbym usiąść i pograć, a tu najpierw muszę się jeszcze czegoś uczyć.
Port potraktowany po macoszemu, chociaż grało się przyjemnie.
Ale nawet na wii przytłacza mnie mnogość opcji.
Starą Fifę się po prostu włączałą, wybierałń drużynę i grało metodą kretyna. Człowiek opanował sprint i napierdalal gole taśmowo nawet na trudnym poziomie.
Ewentualnie zrobiło się jakiś transfer, żeby sobie kupić do Man United Figo czy Zidanea. A teraz nawet w porcie na Wii jakieś tysiąc formacji, pressing, wymuszanie pułapek offsidowych. Klikniesz przycisk raz to masz jeden typ podania. Klikniesz w kombinacji z innym to masz inny.
Stare gry były typu pick up and play. Za dużo nie myślałeś. Teraz musisz przynajmniej przejrzeć instrukcję, żeby chociaż wiedzieć jakie są opcje.
Tak samo jak gram w PES5 na PSP. W instrukcji jest cały poradnik jak w to w ogóle zacząć grać. Za głupi jestem na gry piłkarskie po Fifie 2003. Po prostu chciałbym usiąść i pograć, a tu najpierw muszę się jeszcze czegoś uczyć.
Ty no nie wiem, nie zgodziłbym się, wii jest z 2006 roku, w tych fifach 07 i 08 to wystarczyło podanie prostopadłe puścić i sprint trzymać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Zacząłem grać od 2004, najwięcej grałem w 07, w 08 byłem nawet na jakimś gównoturnieju, gdzieś po 11 odbiłem całkowicie i FUT autentycznie mnie przeraża z tymi kartami typu TOTS Maciej Rosołek 97 overalla. Zatrzymałem się na grach sportowych, gdzie ovr 90+ miało max ~naście najlepszych zawodników i to dla nich były zarezerwowane takie statystyki.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Problem obecnego ultimate team jest taki, że jak przez dwa tygodnie nie odpalisz konsoli i chcesz wbić na chwilę i potem znów mieć przerwę no to nie masz czego szukać, więcej siedzenia na futbinie rozkminiania statystyk i tego kto jest w mecie gry + robienie SBC niż faktycznego grania w piłkę. Dlatego też jestem w obozie propsującym UT w Fifie 14 - tam się po prostu grało mecze, raz na wozie raz pod wozem, ale się grało
MalinowyJogurt 2
Pierwsze jakie gralem to 99 z legendarnym intro
Potem u kolegi Fifka 98 gdzie na hali się kopało. A najwiecej chyba gralem w 2002 za dzieciaka. Jeszcze te co miały trylogię Huntera, to sporo gralem
Spoiler
Grałem w te późniejsze, z kreskówą grafiką.
Owszem, żeby sobie pograć, możesz tylko naciskać przyciski.
Ale nawet te Fify są o wiele bardziej zaawansowane, niż normalne stare Fify jak 99, 2000.
Jakbyś chciał wykorzystać wszystko, co przewidzieli twórcy, to trzeba trochę więcej nauki niż w tych starych częściach.
Szkoda tylko, że powtórki są okrojone, a o highlightach na koniec meczu zapomnij. Po prostu nie ma takiej opcji. Nie mówiąc o zapisaniu replayu.
Ale grało się w to chyba trochę bardziej satysfakcjonująco niż w PES na Wii.
Porty są grywalne i można się przy nich dobrze bawić, ale widać po nich kurewstwo EA i Konami.
Jaki zajarany byłem grając w demo fify 2001 jak odkrywałem, że przy instalacji zmieniając język na inny mogłeś pograć Bayern - Bayer itp. xdd
W Fifę grałem do momentu wyjścia Pesa 6. Super jeszcze była Viva Football. Mogłeś sobie pograć orłami górskiego.
Pamiętam Fifka 03 wymagała już dwóch płytek CD. xdd
W Fifę grałem do momentu wyjścia Pesa 6. Super jeszcze była Viva Football. Mogłeś sobie pograć orłami górskiego.
Pamiętam Fifka 03 wymagała już dwóch płytek CD. xdd
- FruitOffTheWall
ja grałem za dzieciaka na nintendo wii, pamiętam i zdecydowanie lepiej wspominam nba na te konsole
rip zioloziolo
- HamulcowyBrembo
- ART