Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Szczerze to wkurwiają mnie ci rankingorze na twitterze. Wchodzę se a tu mi jakis pklimek pierdoli, że dobre niedobrewyniki dla nas, bo coś tam Czesi i Grecy, Zamiast się przejmować tylko polskimi drużynami, to mam jeszcze innymi meczami. Pierdole to, nie mam aż takiego autyzmu.
no ale też nikt Cię ziomek do tego nie zmusza przecież 
No wiadomo, ale często jestem tym atakowany, plus trochę teraz narzekam, że sam się niepotrzebnie w to wkręciłem xD
dobrze że Panathinaikos zaraz awansuje, bo kolejna czeska drużyna miała duże szanse
- zemsta1camzata
to wycisz ich sobie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- HamulcowyBrembo
Lamine już od paru dni jest smutny, ostateczny dowód, że te losowania to ustawka

Mamusiu, nie czytaj!
- ConeyIsland
Lech Poznań: Bayer [D], Benfica [W], Ferencvaros [D], Union SG [W], Sunderland [D], Crystal Palace [W], Torreense [D], OFI Kreta [W]
Jagiellonia Białystok: Lyon [D], Olympiakos [W], Viktoria Pilzno [W], Anderlecht [D], Crystal Palace [D], Sunderland [W], Ararat-Armenia [D], Lewski [W]
Jagiellonia Białystok: Lyon [D], Olympiakos [W], Viktoria Pilzno [W], Anderlecht [D], Crystal Palace [D], Sunderland [W], Ararat-Armenia [D], Lewski [W]
Wpierdol za wpierdolem
-
Bisclavret
Szkoda że się nie udało trafić ani juve ani milanu, oba terminarze do wyjścia spokojnie
Lech spokojnie może puknąć Ferencvaros, Torreense, Krete plus powalczyć na wyjeździe z Unionem SG
MalinowyJogurt 2
trudne się wylosowało
kurde się boje tych Belgów, oni są zawsze w huj niedoceniani u nas
no klasyczny mało medialny rywal ale trudny, jakaś taka zbieranina dobrych grajków nie wiadomo skąd i jeszcze grają nie na swoim stadionie
- rozklad_gaussa
eh liczylem na juventus dla lecha i sentymentalny powrot
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free kong
free hulaka
free fromage
free kong
free hulaka
No nie do konca, Anderlecht marka, Gent i Genk wywołują PTSD u kazdego kto przesledzi zmagania w Pucharach od 20 lat; ale takie Charoloe czy jak to sie pisze to Lech jebnął w trakcie największej zapaści piłki klubowej. Imo wlasnie zazwyczaj mocno przeceniani jak na solidnego średniaka ze wzgledu na regularny oklep, troche odpowiednik reprezentacyjne Szwecji, nie mniej dobrze ze nie ma nikt juz kupy w majtkach po losowaniu, zwlaszcza ze ten ligowy format rządzi sie troche innymi warunkami
- bloooodtrail
i lech, i jagiellonia imo wyjdą z fazy ligowej. jak patrzyłem ostatnie 2 lata to 10 punktów powinno wystarczyć do wyjścia, no do zrobienia to jest tylko trzeba wygrywać z tymi lewskimi czy innymi torreense i dołożyć ze 2 remisy z mocniejszymi. ale ja zawsze w piłce optymistą jestem więc pewnie mokra szmata już na mnie czeka xd
Albo wyjdą, albo nie wyjdą. Jak będą wygrywać to wyjdą, jak nie to nie
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Można zamykać
No to typ nade mną napisał właściwie + jest to standardowy poziom piłkarskiego komentarza 
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet