Na jakiej Fifie się wychowaliście?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

gagugi

Na jakiej Fifie się wychowaliście?

Post autor: gagugi »

Temat wspominkowy.
Ostatnio youtube wyświetlił mi filmy o starych grach piłkarskich.

Najwięcej czasu spędziłem grając w Fifę 99.
Po drodze było Euro 2000, Fifa 2000 i 2001. Na 2002 nudziłem się strasznie. W 2003 grałem już tylko w demo.
Ale 99 to był szczyt widowiska z tymi wszystkimi przerywnikami.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Na jakiej Fifie się wychowaliście?

Post autor: oldschool »

Wychowałem na 2002 i 2002 WC, najwięcej grałem w 15.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

Ja na fifie nabitej dziadem
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Obrazek
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

nie myśl o piłce gdy mówię fifa proste pozdro gagugi
🌴 boze chroń Króla Latino 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

2001 i 2002. W 2001 za dużo goli padało po przewrotach. Xd W 2002 World Cup były natomiast te potężne rakietowe strzały. Fajna sprawa.
Ale najwięcej grałem chyba w 14 i 17.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

2003 (wślizg w bramkarza kiedy trzyma piłkę najbardziej bekowa akcja jak grasz z ziomkiem) i 2005 na PS2
Ostatnio zmieniony 29 sie 2026, 5:48 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

06 moja ulubiona
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

pierwsza w jaką grałem to 08, ale wtedy biegłem z piłką w stronę swojej bramki, bo mi obrońcy nie przeszkadzali XD a normalne granie to 11 (oddajcie te areny treningowe skurwysyny) i 13. jeszcze szarałt dla fify world, bo to było moje pierwsze zetknięcie z ultimate team
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Może nie wychowałem, ale bez wątpienia najwięcej grałem w 14. Najlepszy soundtrack z serii.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
E-42

Post autor: E-42 »

Najwięcej grałem w 08, dlaczego akurat w 08? Nie wiem, nie pamiętam
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

na każdej się wychowałem, ale najwięcej napierdalałem już jako dorosły chłop w 2015
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

na tej

Burak pisze: 29 sie 2026, 5:33 2003 (wślizg w bramkarza kiedy trzyma piłkę najbardziej bekowa akcja jak grasz z ziomkiem)
pamietam bylem u ziomka i on se gral, mial taki sklad napakowany gwiazdami ale MUSIAŁ IŚĆ SRAĆ to se wlaczylem, kazdym najlepszym wykosilem bramkarza i czerwona, walkower, zapisalem gre, przyszedl i zobaczyl to sie rozplakal :(
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Pro Evolution Soccer 4, jakoś spodobał mi się wtedy herb Juventusu więc zacząłem nimi grać, spodobało mi się nazwisko Nedved więc wszystko grałem na niego i tak jakoś naturalnie drugim klubem któremu zawsze życzyłem dobrze po Pogoni zostało Juve

Następnie Fifa 06 i ten dojebany filmik

Chyba od zawsze byłem zawistną kurwą i lubiłem w karierze brać jakiś zespół z dołu tabeli a tym wyżej w edytorze obniżać statystyki i patrzeć jak jakiś Arsenal i czy inne śmiecie z Chelsea się spierdalają do 4 ligi a Ligę Mistrzów zdobywa jakieś MK Dons

Props też dla klubu Valerenga Oslo

MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Pierwsza która zrobiła wrażenie to 2003
Pierwsza którą katowałem to 2004
Najdłużej grałem w 2007
Najlepiej mi się grało w 2014
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Nie mogę wskazać tej jednej jedynej (pierwsza była FIFA 2002, najbardziej intensywne granie w dzieciństwie to natomiast PES5), ale tak właściwie to całe życie jakaś gra piłkarska mi towarzyszy, w najróżniejszych rolach i z zupełnie różnym natężeniem.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Generalnie cały okres przedszkola/zerówki naparzałem w fife98, pamiętam możliwośc gry na hali, ta gra wszczepiła we mnie również późniejsze granie w reszte odsłon na klawiaturze (WSAD I STRZALKI, KIWKI NA CAPSIE NP)

Pierwszą którą kupiłem była fifa 10, pamiętam że grałem tam coś bodajże Polonia WWA gdzie był Ivanovski. No coś generalnie kojarzę, Lewandowski w koszulce Lecha na Okładce wyglądał zajebiście :oops:

Natomiast fifa 12, to moja mam wrażenie pierwsza świadoma fifa. Kariery np Malegą z kolegą na skype, wtedy waliłem go w chuja ze gram na klasie światowej i wygrywam mecze po 3:0 (amator), pierwszy ultimate z ktorego pamietam heldera postige, pierwsze słuchawki rozjebane o blat, gralem pamiętam cały czas tryb sezony. Było spoko

No ale jednak moja ulubiona to fifa 14, tyle ile człowiek w ultimate wtedy cisnął no PRZYSIĘGAM, najlepsza wersja pod względem futa jak dla mnie. Były liga,sezony, chyba jakis turniej na boty i DOSŁOWNIE TYLE :)
Benteke, Arron Lenon na skrzydle, Lampard w środku, Walker na PO, matkoboooosko jak to chodziło :oops: :oops:

naprawdę tęsknie za takim prostym futem, teraz może by człowiek i kupił nową fife, ale tam wszystkiego jest w chuj najebane, a czlowiek chciałby tylko wbić czwratą lige złotym NORMALNYM składem

fifa 17 w gimbazie i jakies peirwsze melanże wiec tak stricte dziecinstwo, to daje głos na fifa 14
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

Zacząłem od 09, potem przerobiłem wcześniejsze do 06 włącznie z racji zajawki na stare składy itp. Potem grałem w każdą do 14, gdzie mam podobne wspomnienia do Fruicika. Ja zawsze najwięcej naparzałem w tryb menadżerski. Potem na ps4 kupiłem 20 i też była spoko. Obecnie Fifa jest dla mnie strasznie pojebana i odbiłem w stronę FMa.
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki

RYM LAST FM
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

Jointy, filis, fifa, bongo,Moi ludzie jarają na okrągło :joint: :joint: :joint:

a najcieplej wspominam fife street 2 na PSP się grało z kolegami na zmianę na jednej konsoli a z głównych odsłon serii to 12 i 15 najbardziej w pamięć mi zapadły
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
moshe

Post autor: moshe »

rok starszy kumpel pierwszy dostal kompa na komunie i jak jeszcze nie ogarnialem, gralismy w fife 2000 we dwoch jedna druzyna, ja obslugiwalem strzalki, on WASD :lol:

sam pozniej katowalem kazda do 2005, dalej juz w zasadzie tylko PES. w chuj godzin spedzilem w edytorze PESow 4-6, robilem sobie zawsze po kilka druzyn z ligi polskiej (mozna bylo legancko stroje zrobic praktycznie jak licencjonowane adidas/nike, tak samo buty), dodawalem klasyczna repre polski na wzor tych, ktore byly juz w grze i obowiazkowo tworzylem nasza lokalna 'druzyne' Kaszana United :rotfl: spaniale czasy
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

fifa 2002, a pes4, w ogóle to pro evo było dla mnie niesamowitym podniesieniem poprzeczki i grą tak realistyczną, że wydawało mi się szczytowym osiągnięciem ludzkości
Burak pisze: 29 sie 2026, 5:33 (wślizg w bramkarza kiedy trzyma piłkę najbardziej bekowa akcja jak grasz z ziomkiem)
z ziomkiem i nie tylko :joint:
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
ODPOWIEDZ