Na jakiej Fifie się wychowaliście?
Moderator: con shonery
Na jakiej Fifie się wychowaliście?
Temat wspominkowy.
Ostatnio youtube wyświetlił mi filmy o starych grach piłkarskich.
Najwięcej czasu spędziłem grając w Fifę 99.
Po drodze było Euro 2000, Fifa 2000 i 2001. Na 2002 nudziłem się strasznie. W 2003 grałem już tylko w demo.
Ale 99 to był szczyt widowiska z tymi wszystkimi przerywnikami.
Ostatnio youtube wyświetlił mi filmy o starych grach piłkarskich.
Najwięcej czasu spędziłem grając w Fifę 99.
Po drodze było Euro 2000, Fifa 2000 i 2001. Na 2002 nudziłem się strasznie. W 2003 grałem już tylko w demo.
Ale 99 to był szczyt widowiska z tymi wszystkimi przerywnikami.
Re: Na jakiej Fifie się wychowaliście?
Wychowałem na 2002 i 2002 WC, najwięcej grałem w 15.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- genocidegeneral
Ja na fifie nabitej dziadem
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

nie myśl o piłce gdy mówię fifa proste pozdro gagugi
#freefromage
2001 i 2002. W 2001 za dużo goli padało po przewrotach. Xd W 2002 World Cup były natomiast te potężne rakietowe strzały. Fajna sprawa.
Ale najwięcej grałem chyba w 14 i 17.
Ale najwięcej grałem chyba w 14 i 17.
2003 (wślizg w bramkarza kiedy trzyma piłkę najbardziej bekowa akcja jak grasz z ziomkiem) i 2005 na PS2
Ostatnio zmieniony 29 sie 2026, 5:48 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
06 moja ulubiona
- bloooodtrail
pierwsza w jaką grałem to 08, ale wtedy biegłem z piłką w stronę swojej bramki, bo mi obrońcy nie przeszkadzali XD a normalne granie to 11 (oddajcie te areny treningowe skurwysyny) i 13. jeszcze szarałt dla fify world, bo to było moje pierwsze zetknięcie z ultimate team
- marmolad_k2
Może nie wychowałem, ale bez wątpienia najwięcej grałem w 14. Najlepszy soundtrack z serii.
Najwięcej grałem w 08, dlaczego akurat w 08? Nie wiem, nie pamiętam
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

na każdej się wychowałem, ale najwięcej napierdalałem już jako dorosły chłop w 2015
na tej

pamietam bylem u ziomka i on se gral, mial taki sklad napakowany gwiazdami ale MUSIAŁ IŚĆ SRAĆ to se wlaczylem, kazdym najlepszym wykosilem bramkarza i czerwona, walkower, zapisalem gre, przyszedl i zobaczyl to sie rozplakal
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Pro Evolution Soccer 4, jakoś spodobał mi się wtedy herb Juventusu więc zacząłem nimi grać, spodobało mi się nazwisko Nedved więc wszystko grałem na niego i tak jakoś naturalnie drugim klubem któremu zawsze życzyłem dobrze po Pogoni zostało Juve
Następnie Fifa 06 i ten dojebany filmik
Chyba od zawsze byłem zawistną kurwą i lubiłem w karierze brać jakiś zespół z dołu tabeli a tym wyżej w edytorze obniżać statystyki i patrzeć jak jakiś Arsenal i czy inne śmiecie z Chelsea się spierdalają do 4 ligi a Ligę Mistrzów zdobywa jakieś MK Dons
Props też dla klubu Valerenga Oslo
Następnie Fifa 06 i ten dojebany filmik
Chyba od zawsze byłem zawistną kurwą i lubiłem w karierze brać jakiś zespół z dołu tabeli a tym wyżej w edytorze obniżać statystyki i patrzeć jak jakiś Arsenal i czy inne śmiecie z Chelsea się spierdalają do 4 ligi a Ligę Mistrzów zdobywa jakieś MK Dons
Props też dla klubu Valerenga Oslo
MalinowyJogurt 2
- ConeyIsland
Pierwsza która zrobiła wrażenie to 2003
Pierwsza którą katowałem to 2004
Najdłużej grałem w 2007
Najlepiej mi się grało w 2014
Pierwsza którą katowałem to 2004
Najdłużej grałem w 2007
Najlepiej mi się grało w 2014
- nobezprzesady
Nie mogę wskazać tej jednej jedynej (pierwsza była FIFA 2002, najbardziej intensywne granie w dzieciństwie to natomiast PES5), ale tak właściwie to całe życie jakaś gra piłkarska mi towarzyszy, w najróżniejszych rolach i z zupełnie różnym natężeniem.
- FruitOffTheWall
Generalnie cały okres przedszkola/zerówki naparzałem w fife98, pamiętam możliwośc gry na hali, ta gra wszczepiła we mnie również późniejsze granie w reszte odsłon na klawiaturze (WSAD I STRZALKI, KIWKI NA CAPSIE NP)
Pierwszą którą kupiłem była fifa 10, pamiętam że grałem tam coś bodajże Polonia WWA gdzie był Ivanovski. No coś generalnie kojarzę, Lewandowski w koszulce Lecha na Okładce wyglądał zajebiście
Natomiast fifa 12, to moja mam wrażenie pierwsza świadoma fifa. Kariery np Malegą z kolegą na skype, wtedy waliłem go w chuja ze gram na klasie światowej i wygrywam mecze po 3:0 (amator), pierwszy ultimate z ktorego pamietam heldera postige, pierwsze słuchawki rozjebane o blat, gralem pamiętam cały czas tryb sezony. Było spoko
No ale jednak moja ulubiona to fifa 14, tyle ile człowiek w ultimate wtedy cisnął no PRZYSIĘGAM, najlepsza wersja pod względem futa jak dla mnie. Były liga,sezony, chyba jakis turniej na boty i DOSŁOWNIE TYLE
Benteke, Arron Lenon na skrzydle, Lampard w środku, Walker na PO, matkoboooosko jak to chodziło
naprawdę tęsknie za takim prostym futem, teraz może by człowiek i kupił nową fife, ale tam wszystkiego jest w chuj najebane, a czlowiek chciałby tylko wbić czwratą lige złotym NORMALNYM składem
fifa 17 w gimbazie i jakies peirwsze melanże wiec tak stricte dziecinstwo, to daje głos na fifa 14
Pierwszą którą kupiłem była fifa 10, pamiętam że grałem tam coś bodajże Polonia WWA gdzie był Ivanovski. No coś generalnie kojarzę, Lewandowski w koszulce Lecha na Okładce wyglądał zajebiście
Natomiast fifa 12, to moja mam wrażenie pierwsza świadoma fifa. Kariery np Malegą z kolegą na skype, wtedy waliłem go w chuja ze gram na klasie światowej i wygrywam mecze po 3:0 (amator), pierwszy ultimate z ktorego pamietam heldera postige, pierwsze słuchawki rozjebane o blat, gralem pamiętam cały czas tryb sezony. Było spoko
No ale jednak moja ulubiona to fifa 14, tyle ile człowiek w ultimate wtedy cisnął no PRZYSIĘGAM, najlepsza wersja pod względem futa jak dla mnie. Były liga,sezony, chyba jakis turniej na boty i DOSŁOWNIE TYLE
Benteke, Arron Lenon na skrzydle, Lampard w środku, Walker na PO, matkoboooosko jak to chodziło
naprawdę tęsknie za takim prostym futem, teraz może by człowiek i kupił nową fife, ale tam wszystkiego jest w chuj najebane, a czlowiek chciałby tylko wbić czwratą lige złotym NORMALNYM składem
fifa 17 w gimbazie i jakies peirwsze melanże wiec tak stricte dziecinstwo, to daje głos na fifa 14
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Zacząłem od 09, potem przerobiłem wcześniejsze do 06 włącznie z racji zajawki na stare składy itp. Potem grałem w każdą do 14, gdzie mam podobne wspomnienia do Fruicika. Ja zawsze najwięcej naparzałem w tryb menadżerski. Potem na ps4 kupiłem 20 i też była spoko. Obecnie Fifa jest dla mnie strasznie pojebana i odbiłem w stronę FMa.
Jointy, filis, fifa, bongo,Moi ludzie jarają na okrągło
a najcieplej wspominam fife street 2 na PSP się grało z kolegami na zmianę na jednej konsoli a z głównych odsłon serii to 12 i 15 najbardziej w pamięć mi zapadły
a najcieplej wspominam fife street 2 na PSP się grało z kolegami na zmianę na jednej konsoli a z głównych odsłon serii to 12 i 15 najbardziej w pamięć mi zapadły
rok starszy kumpel pierwszy dostal kompa na komunie i jak jeszcze nie ogarnialem, gralismy w fife 2000 we dwoch jedna druzyna, ja obslugiwalem strzalki, on WASD
sam pozniej katowalem kazda do 2005, dalej juz w zasadzie tylko PES. w chuj godzin spedzilem w edytorze PESow 4-6, robilem sobie zawsze po kilka druzyn z ligi polskiej (mozna bylo legancko stroje zrobic praktycznie jak licencjonowane adidas/nike, tak samo buty), dodawalem klasyczna repre polski na wzor tych, ktore byly juz w grze i obowiazkowo tworzylem nasza lokalna 'druzyne' Kaszana United
spaniale czasy
sam pozniej katowalem kazda do 2005, dalej juz w zasadzie tylko PES. w chuj godzin spedzilem w edytorze PESow 4-6, robilem sobie zawsze po kilka druzyn z ligi polskiej (mozna bylo legancko stroje zrobic praktycznie jak licencjonowane adidas/nike, tak samo buty), dodawalem klasyczna repre polski na wzor tych, ktore byly juz w grze i obowiazkowo tworzylem nasza lokalna 'druzyne' Kaszana United
fifa 2002, a pes4, w ogóle to pro evo było dla mnie niesamowitym podniesieniem poprzeczki i grą tak realistyczną, że wydawało mi się szczytowym osiągnięciem ludzkości

z ziomkiem i nie tylko
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki