Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
trochę liczyłem, że w Republice wyląduje
on chyba światopoglądowo nie fituje
trójkąt bermudzki wola mokotów
Ogląda ktoś kick off od Rudzkiego, jakie opinie macie, dla mnie nudziarz i chłop bez własnego zdania, myślałem że spoko kanał o angielskiej piłeczce bedzie a tu meh, I przestałem ogladac.
Przemysław Rudzki jest nudy kwintesencją, ewentualnie doprawioną jeszcze niezręcznymi followupami (na szczęście regularnie do polskiego rapu, więc się chociaż czasem usmeichnac mozna)
Ale smutny człowiek z tego Probierza, wiecznie obrażony i przekonany o swojej zajebistości
no nie da się chłopa lubić
- FruitOffTheWall
japierdoleeeee
spoko że puchacz awansował do ligi mistrzów. Ale od rana widzę tylko jego ryj. Chciałem wbić na meczyki dowiedzieć się o Ondreju Lingrze albo fiabemczaku a dostaje KOGO CHCIAŁBY TYMEK PUCHACZ W LIDZE MISTRZÓW. Oni bedą każdy mecz tego sabah teraz omawiać? Beka jak skurwysyn, kumam że medialny piłkarz no ale czym tu sie podniecać?
spoko że puchacz awansował do ligi mistrzów. Ale od rana widzę tylko jego ryj. Chciałem wbić na meczyki dowiedzieć się o Ondreju Lingrze albo fiabemczaku a dostaje KOGO CHCIAŁBY TYMEK PUCHACZ W LIDZE MISTRZÓW. Oni bedą każdy mecz tego sabah teraz omawiać? Beka jak skurwysyn, kumam że medialny piłkarz no ale czym tu sie podniecać?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
no i po co mu ta liga mistrzów była, dostanie jakiegoś olise albo sakę to będzie pojebane ruchanie na skrzydle, ci azerowie to po 7-0 będą wpierdole zbierać
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
pobiega po Camp Nou, czy Old Trafford i nawet wpierdol to wynagrodzi imo, to jest futbol cholera jasna (nazywam się Przemysław Rudzki i używam tego wyrażenia z dumą)
no bankowo juz za chwileczke juz za momencik bedzie ruchany i wyjasniany bo kiedys w meczu reprezentacji dwa razy na sześć prób zle dosrodkował
troche casus Bednarka ktoremu wszystko co sie uda to fart, a niedlugo nadejdą mecze z czolowką ligi portugalskiej i wtedy juz bankowo zostanie boleśnie zweryfikowany, zobaczycie wszyscy.
moze to nie poziom olise czy sraki, ale w takiej turcji jakos bylo jechane do spodu z lamusami i udalo sie puchaczowi wygrac mistrza z Trabzonem (co nie zdarza się za często), ogolnie daloby sie znalezc lepszych kandydatow na pojebane ruchanie imo
moze to nie poziom olise czy sraki, ale w takiej turcji jakos bylo jechane do spodu z lamusami i udalo sie puchaczowi wygrac mistrza z Trabzonem (co nie zdarza się za często), ogolnie daloby sie znalezc lepszych kandydatow na pojebane ruchanie imo
- FruitOffTheWall
a ja czuje że chłop wypadnie spoko, nawet może nie dla nas normików, tylko bedzie mial 2137 celnych podań lewą nogą w trzeciej tercji i jego kariera nabierze znowu rozpędu czyli może jakaś bundesliga albo ligue 1
można chłopa lubić lub nie ale ja doceniam w nim tą szczerą zajawke piłeczką, że tu sobie pyka z dzieciakami gdzieś pod nowym sączem i ogolnie jara go piłeczka
można chłopa lubić lub nie ale ja doceniam w nim tą szczerą zajawke piłeczką, że tu sobie pyka z dzieciakami gdzieś pod nowym sączem i ogolnie jara go piłeczka
rip zioloziolo
Sympatia ++ do Tymka po przesłuchaniu tego wywiadu.
MalinowyJogurt 2
powiedzcie że to ustawka
- Haczapurjan
Dobrze, że maczety nie wyciągnął
No mus ustawka bo bez maczety właśniewujot pisze:
powiedzcie że to ustawka
- genocidegeneral
Jak cisnąłem tych pedałów od wywiadów samochodowych to nie o to mi chodziło
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"