Sokół ubrany jakby parodiował przeciętne wyobrażenie o raperze sprzed 20 lat, a pod sceną giba się publika która uciekła z planu zdjęciowego reklamy Zalando
Co zrobiliście z moją kulturą łajdaki
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Marysia co pożyła to jej, ale szkoda mi jej trochę. Mam wrazenie że zabladzila, myslala że z Wojtkiem będzie super, ale okazało sie ze Wojtek to tylko imprezy i dawanie dupy. Ona chciała Wojtka ale na inny sposób - dom, dzieci, stabilizacja, odpowiedzialność, melanże raz na jakiś czas a nie w kazdy weekend i środek tygodnia. Wojtek jeszcze nie dorósł emocjonalnie do związku, daje wrazenie bogatego dzieciaka z bogatej rodziny ktory został rozpieszczony.
ma bardzo bogatych rodziców. Ojciec pilot, matka
Lekarka bodajże (lub na odwrót już niepamietam)Maturę zdawał w Rydze (po rosyjsku) w Estoni, a zawsze nawijał w jakiej biedzie on się wychował .. ogólnie miał i ma ustawionych dobrze rodziców,zakłamany typ.
Stary Wojtek jakby zobaczył tego Jastrzębia z ławki to by sam go skroił lub przynajmniej wziął na huki
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Oczywiście, że w Gruzji , chowany tam przez ojczyma Łado, bylego Tbiliskiego gangstera, ex żołnierza specnazu. Matka sokoła wciąż tam mieszka, ale Wojtek nie utrzymuje kontaktu