Ranking najnudniejszych raperów
- nobezprzesady
Ranking najnudniejszych raperów
Użytkownik @igorzastyy w temacie o Hukosie rzucił ciekawą hipotezę, że najnudniejszym raperem w historii pl rapu może być Cira. Ale idę o zakład, że znacznie więcej naliczymy takich ananasów, co są w rapgrze od dawien dawna i każdy zna ich ksywki, ale wymienić choć jeden fajny i ciekawy numer już ciężko. Od powtarzalnych i schematycznych delikwentów pokroju Palucha (od lat przepisywanie 2-3 tekstów w kółko) albo tryhardów w stylu Oxona czy Filipka odróżnia ich to, że ciężko połączyć te ksywki z czymś charakterystycznym. Wiecie chyba, o jaki rodzaj nudy mi chodzi.
Jakie są wasze typy?
Jakie są wasze typy?
- HamulcowyBrembo
- TooMuchSmoke
Re: Ranking najnudniejszych raperów
Ras, Avi, Małpa, Zeus
- scam_sakawa
Sentino - znany głównie z odklejek, muzycznie od kilku lat wszystko na jedno kopyto
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no ja bym właśnie Hukosa dał, pamiętam od niego tylko ten kawałek, gdzie Zeus rozjebał, ale zawsze przewijało się do zwrotki Łodzianina :p
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
- marmolad_k2
Oskar od kilku lat.
- v3sp347ine
1. Paluch i Sokół
miejsca 2 i dalej nie mają znaczenia
miejsca 2 i dalej nie mają znaczenia
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
jan-rapowanie i długo, długo nic
i temat zamknięty
i temat zamknięty
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Najnudniejsi są Bartas i Ignac z Verby: monotonne flow, wiecznie teksty dla samotnych matek i już podstarzałych mateoszy, zero eksperymentów, wydali 17 części młodych wilków, lata lecą a przebieg bmw e36 które kupują ich fani zawsze 200k km
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Peja skończył się na Remisji. Poniżej lista albumów które wydał od tamtego czasu, i w zasadzie można byłoby to zlać w jakąś 10ciogodzinną pętle do zasypiania :
25 godzin (2018)
G.O.A.T. (2019)
2050 (2020)
Black Album (2020)
AR-15 (2020)
Ricardo (2021)
** ****** (2021)
Hip Hop 50 (2023)
XXXL Trzecia Dekada (2023)
depeche mood (2024)
SLUG (2025)
25 godzin (2018)
G.O.A.T. (2019)
2050 (2020)
Black Album (2020)
AR-15 (2020)
Ricardo (2021)
** ****** (2021)
Hip Hop 50 (2023)
XXXL Trzecia Dekada (2023)
depeche mood (2024)
SLUG (2025)
Ja nie podstawowy
- Haczapurjan
No Pejson w chuj powtarzalny i generyczny.
Szczerze to Włodi też, ale jego akurat lubię słuchać
Szczerze to Włodi też, ale jego akurat lubię słuchać
Prawdziwie nudny jest dla mnie ktoś, co do kogo możesz bez sprawdzania wziąć udział w dyskusji o ostatniej płycie i lecąc na ogólnikach w miarę trafić, przynajmniej tak ze nikt nie uniesie brwi. I kurde, nie słuchałem Sokola od dawien dawna i raczej nie przepadam, ale chyba nie nazwałbym go nudnym raperem - wjebał się w ten swój patent storytellingowy i zdarza mu się napisać w jego ramach coś interesującego. Z Oskarem jest 50/50, raczej w kółko to samo ale czasem jakiś przebłysk, z Kazem chyba nawet 75/25. Prawdziwie nudny - tak że nawet jak posłucham to nic nie będę w stanie powiedzieć, nic mi się nie zaczepi we łbie, ani bit, ani linijka, ani nawet jakaś ogólna obserwacja - był dla mnie od zawsze Paluch, chłop napierdolil tego materiału i wszystko jest miałkie, i zawsze o tym samym (ale w sumie nie wiem nawet o czym, o tym że życie ciężkie ale on to kozak a inni to chuje). Oczko za nim jest OSTR, który od 25 lat nawija o tym ze robi bit i rapuje.
- scam_sakawa
A Sentino o czym rapuje? Bez słuchania można strzelać, że on jest król, jakaś tam marka ubrań, alkoholu, jakieś miasteczko w Hiszpanii, coś jeszcze?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
jan rapowie i otsochodzi też najnudniejsi na świecie, nie wiem co ich skłoniło do nagrywania rapu, skoro tak bardzo nie mają nic do przekazania
dla nich jesteś nikim
kontrowersyjna opinia, ale trochę nie uznaje tego co sentino robi za rap, w stanach byłby to R’n’B urban music popłuczyny po drake muzyka do wrzucania półnagich selfie na instagramascam_sakawa pisze: ↑27 sie 2026, 14:58 A Sentino o czym rapuje? Bez słuchania można strzelać, że on jest król, jakaś tam marka ubrań, alkoholu, jakieś miasteczko w Hiszpanii, coś jeszcze?
- gods bidness
Z tych co słuchałem to niewątpliwie Paluch, Peja w sumie z ostatnich lat też pasuje. A z takich co kiedyś byli interesujący, a dziś nie są to Kaz Bałagane, Belmondo.
Tede od kurta do teraz ciągle o tym samym