Gość mógłby z numerem razem grać zastępstwa na koncertach i imprezach rodzinnych
Twarde dragi w polskim rapie
Re: Twarde dragi w polskim rapie
A ten dźwięk wciągania miał imitować ryk silnika motocykla?TooMuchSmoke pisze: ↑06 sie 2026, 7:39 No niestety panowie, ale na geniusie jest taka adnotacja
Fragment wywiadu z Liroyem:
Niektórzy nawet określenie „speedway”, które pojawiło się w utworze przypisywali potocznemu określeniu niedozwolonych używek.
– Nie, absolutnie nie ma żadnego podtekstu związanego z żadnymi niedozwolonymi używkami. Owszem, dla wielu Kielce są związane z piłką ręczną i nożną, które są tam popularne, ale speedway w utworze „Scyzoryk” to ten prawdziwy speedway, czyli żużel.
xD
- TooMuchSmoke
Ja nie wiem o jakim dźwięku wciągania mówisz mordeczko szczerze powiedziawszy, nic tam nie słysze takiego. Z resztą ja do wczoraj byłem przekonany, że on tam nawija: Jestem Wojtas, Liroya fan XDD
TooMuchSmoke pisze: ↑15 lip 2026, 13:30 Ten "Warszafski śnieg" to naciągany moim zdaniem, ni chuja tak tego nie odbieram, ze to o koko.
Na lajcie Szalony KNT właśnie mi potwierdził że to był numer w którym było o siuraniu koksiwa
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- TooMuchSmoke
To się nazywa weryfikacja u źródła 
Zawsze powtarzałem ze Burakson jest the next best i jego mafia tez
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
dziejaszek
KNT na pewno nie zmyśla
Tak, wszystko zmyśla, w książkach też nazmyślał, tylko jakoś nikt nie podważa tego co mówi i napisał
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- gods bidness
No z tym "nikt nie podważa" co KNT mówi i pisze, to bym jednak nie przesadzał.
Przykłady?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- gods bidness
https://popkiller.pl/2021-10-16%2Cpeja- ... swoj-temat
https://popkiller.pl/2021-10-13%2Cchada ... owa-kozaka
https://glamrap.pl/borixon-straszy-sade ... odpowiada/
Pih gdzieś gadał, że "inaczej pamięta" wiele historii, ale wie, że KNT lubi koloryzować i da temu spokój.
A ci panowie tak się pięknie spoufalali, nabijając się z farmazonów KNT:

Tyle pierwszych lepszych, ale ogólnie po tej książce to ja pamiętam jednak, że wszyscy się uśmiechali, że mocno koloryzuje Krzysztof swoje gangsterskie historie.
A w tym filmie to nie wiem co było, bo usunięty, więc nie wiem kto był bohaterem i o kim to było z tym warszawskim śniegiem.
https://popkiller.pl/2021-10-13%2Cchada ... owa-kozaka
https://glamrap.pl/borixon-straszy-sade ... odpowiada/
Pih gdzieś gadał, że "inaczej pamięta" wiele historii, ale wie, że KNT lubi koloryzować i da temu spokój.
A ci panowie tak się pięknie spoufalali, nabijając się z farmazonów KNT:
Tyle pierwszych lepszych, ale ogólnie po tej książce to ja pamiętam jednak, że wszyscy się uśmiechali, że mocno koloryzuje Krzysztof swoje gangsterskie historie.
A w tym filmie to nie wiem co było, bo usunięty, więc nie wiem kto był bohaterem i o kim to było z tym warszawskim śniegiem.
W pierwszym masz rację, zapomniałem o tej odpowiedzi Peji.
W drugim Volt zaprzecza sam sobie, pisze że to totalny nonsens, żeby kilka zdań później napisać Chada faktycznie kiedyś chciał ode mnie zadośćuczynienia finansowego za błąd w jego miksie. Po serii rozmów jednak wszystko rozeszło się po kościach i nie doszło do żadnych rozliczeń. To w końcu totalny nonsens, czy to naliczenie było, ale się dogadali między sobą i nic nie musiał płacić?
W trzecim natomiast nie ma to nic wspólnego z książką ani historiami o których mówi KNT, a to że Borixonowi nie spodobało się że KNT wydał instrumentale do Haki w 2019 wraz z niepublikowanymi wcześniej numerami. Chciał się sądzić, ale jakoś do tej rozprawy nie doszło.
KNT może podkoloryzowuje, ale historie są oparte na faktach.
Co do nabijania się z KNT przez Tedego i Peję, to warto sobie przypomnieć ten materiał ze screena i jak to wyglądało:
Tede nigdy nie mówił że KNT go ruchał na pieniądze, to że Peja się dał wykorzystywać no to chujowa akcja ze strony KNT, ale to wina Peji że nie dopilnował swojej umowy. Tede nie narzekał na brak pieniędzy ze swojej muzyki, czy to z WFD czy solo, co sam w tym wywiadzie mówi w 21:00, że pomimo tego że było wszystko na gębę to hajs był. Tede z resztą w okolicy 20 lecia SPORTu powrócił do znajomości z Krzyśkiem i kolegują się do dzisiaj.
Narzekali na KNT, ale w 30:00 Tede mówi jak hip-hop był wtedy postrzegany przez duże wytwórnie i to że nie traktowali ich poważnie.
Swoją drogą bardzo pocieszny wywiad
KNT opisujący swoją obecną prace w postaci sprzedawania piratów na podziemnym dworcu jako „działanie w podziemiu”
Co do live to lajta nagrywałem, ale pierdolnął mi komputer, nagranie się zesrało i ostał mi się tylko 5 sekundowy fragment:

W drugim Volt zaprzecza sam sobie, pisze że to totalny nonsens, żeby kilka zdań później napisać Chada faktycznie kiedyś chciał ode mnie zadośćuczynienia finansowego za błąd w jego miksie. Po serii rozmów jednak wszystko rozeszło się po kościach i nie doszło do żadnych rozliczeń. To w końcu totalny nonsens, czy to naliczenie było, ale się dogadali między sobą i nic nie musiał płacić?
W trzecim natomiast nie ma to nic wspólnego z książką ani historiami o których mówi KNT, a to że Borixonowi nie spodobało się że KNT wydał instrumentale do Haki w 2019 wraz z niepublikowanymi wcześniej numerami. Chciał się sądzić, ale jakoś do tej rozprawy nie doszło.
KNT może podkoloryzowuje, ale historie są oparte na faktach.
Co do nabijania się z KNT przez Tedego i Peję, to warto sobie przypomnieć ten materiał ze screena i jak to wyglądało:
Tede nigdy nie mówił że KNT go ruchał na pieniądze, to że Peja się dał wykorzystywać no to chujowa akcja ze strony KNT, ale to wina Peji że nie dopilnował swojej umowy. Tede nie narzekał na brak pieniędzy ze swojej muzyki, czy to z WFD czy solo, co sam w tym wywiadzie mówi w 21:00, że pomimo tego że było wszystko na gębę to hajs był. Tede z resztą w okolicy 20 lecia SPORTu powrócił do znajomości z Krzyśkiem i kolegują się do dzisiaj.
Narzekali na KNT, ale w 30:00 Tede mówi jak hip-hop był wtedy postrzegany przez duże wytwórnie i to że nie traktowali ich poważnie.
Swoją drogą bardzo pocieszny wywiad
Co do live to lajta nagrywałem, ale pierdolnął mi komputer, nagranie się zesrało i ostał mi się tylko 5 sekundowy fragment:
Spoiler

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Pih - TNTzaden kawior, szampan - tylko wóda, kreski
- TooMuchSmoke
"Ja, tak samo zapewne Bolec, w podstawówce piłem tanie winka, nie było żadnego ścierwa." hahah kurwa super xD
A wgl to Bolec przedawkował brauna ostatecznie, więc no... (tak wynika z wywiadu Kozaka z Fazim, który jest w jego drugiej książce)
A wgl to Bolec przedawkował brauna ostatecznie, więc no... (tak wynika z wywiadu Kozaka z Fazim, który jest w jego drugiej książce)
- gods bidness
W Warszawie dobra gastronomia, dobre kebaby
Ładne chłopaki i mocne dragi
Ładne chłopaki i mocne dragi
No właśnie oficjalnych przyczyn śmierci do dzisiaj nie ma, raczej było prawdopodobne, że to było powiązane z ćpaniem bo Bolec nie stronił od tego. Można się zastanawiać czy to bezpośrednio od ćpania, czy samobójstwo po zaćpaniuTooMuchSmoke pisze: ↑27 sie 2026, 8:25 "Ja, tak samo zapewne Bolec, w podstawówce piłem tanie winka, nie było żadnego ścierwa." hahah kurwa super xD
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
Pomyśleć, że Bolec był perkusistą, gdzie to trzeba ładnie rowniótko zapierdlać do rytmu, a nie robić trzodę będąc wykręconym.
Co do filmu, to kto pamięta wino Komandos?
Zioło jarali bananowcy. Torba jarania kosztowała trzy dychy.
W połowie tej ceny miałeś trzy Komandosy. Przypomina mi się ten brzoskwiniowy posmak i zimne schody, na których siedziało się w bramie i pilo. Raz w bramie, innym razem na torach oglądaliśmy pociągi. A jak się wlało zimnego Komandosa do prawilnego kieliszka? Wtedy rozmowa była bardziej inteligencka.
Co do filmu, to kto pamięta wino Komandos?
Zioło jarali bananowcy. Torba jarania kosztowała trzy dychy.
W połowie tej ceny miałeś trzy Komandosy. Przypomina mi się ten brzoskwiniowy posmak i zimne schody, na których siedziało się w bramie i pilo. Raz w bramie, innym razem na torach oglądaliśmy pociągi. A jak się wlało zimnego Komandosa do prawilnego kieliszka? Wtedy rozmowa była bardziej inteligencka.