Hukos
Re: Hukos
https://www.facebook.com/hukos/posts/pf ... aqAcRJDQQlWróciłem właśnie z Warszawy i usiadłem poczytać o aferce, którą jak widać wykręciłem Young Leosi. Trochę nieświadomie, ale trudno .
Zastanawia mnie sposób myślenia ludzi , którzy potrafią bronić racjonalizowania postaw kurewskich .
To zło jest i trzeba głośno o tym mówić.
Pojawiło się wiele glosów, że użyłem zbyt wulgarnego języka.
Ok rozumiem to i przyjmuję, jednak zachowajmy pewną miarę.
Dziewczyna nawołuje inne dziewczyny do rzucania chłopaków i rozwiązlego życia, gdzie statystki jasno pokazują , że jeszcze nigdy w historii nie było tylu samotnych ludzi .
Młodzi ludzie popełniają samobójstwa, bo nie mogą zrealizować właśnie potrzeby bliskości, statystyki dzietności szorują po dnie, a Young Leosia, która akurat ma posłuch społeczny i mogłaby być wzorem dla wielu dzieci, co jej słuchają, to wybiera promowanie kurestwa.
Coś tu mocno poszło nie tak, że ktoś może w ogóle uznać, że taka postawa jest ok .
Dostałem w prywatnych wiadomościach np taką wiadomość, że jadą spalić mi chatę i dojadą moje dzieci, więc kogoś tu mocno odkleiło .
Cała ta sytuacja elegancko pokazuje, dlaczego świat cwelebrytów jest zły i nigdy nie chciałbym mieć z tym tałatajstwem nic wspólnego.
Czego i wam życzę. .
Cieszę się, że wywyolalem dyskusję, bo to ludzka rzecz pogadać.
Ale jeszcze raz zapytam .
Czego się tu nie toleruje
lecimy dalej, zaraz przeniosę posty z dyskusji o Leosi
Re: Young Leosia
od mojej mamy się odpierdol, to dobra kobieta
niestety nie znam biografii fagaty, a fakt, że jej matka płakała, że rzuciła studia postanawiając zostać internetowym kurwiskiem a jej ojciec się od niej odcina, nie przekonuje mnie, że dobrze ją wychowali, właśnie wręcz przeciwnieSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 19:36 jak zaliczymy do tego tło wychowania fagaty to szybko uświadomimy sobie, że to jest straszne pierdolenie
SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 19:36 a ty sądzisz że to był nagły gejzer ze hukos sie odpalił czy mu się zbierało - szczególnie w kontekście tego co nawijał ws frików itepe?
wyjebane mam czy miał gejzer, czy się odpalił pod wpływem używek, czy napisał to pod wpływem jakiegokolwiek innego impulsu - nie znam typa ani jako człowieka ani rapera, z tego co koledzy wyżej pisali jest po prostu sfrustrowanym starym przygłupem, który za całe zło na świecie obwinia MITYCZNE LEWACTWO, co już dosadnie daje mi obraz jego osoby i tego, że nie warto go brać na poważnieSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 19:36 Ludzie często są impulsywni - wy to wszystko kurwa traktujecie jakby każdy move był przekalkulowany na 101% i jakby ludzi nie odklejało
a moja teza była taka, że rodzice nie przykładają się do wychowania dzieci (zwłaszcza ojcowie do wychowania córek) więc jest jak jest, fajne są te dane z instytutu danych z dupy, więc zarzucę swoje: 99% dziewczyn, które wychowywały się bez ojca albo są w chujowych relacjach z nim, nie stworzy zdrowego związku, a sam fakt powyższego jest u nich jednym z największych red flagów i pewnie potwierdzi to niejeden forumowicz, który się z taką spotykał (w tym ja - dowód anegdotyczny)SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 19:36 Nawet jeżeli 90% zrobisz dobrze to pozostałe 10% może wszystko zniweczyć - a na 100% tego nie zrobisz NIGDY bo NIKT nie jest idealny. A ty pierdolisz że albo wychowasz albo nie "i to jest twoja sprawa jako ojca"
cyniczne jak porównanie z CIA i torturamiSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 19:36
Wszystko ma wpływ na schemat myślenia i wartości poprzez podświadomość. Takie uproszczenia są tak głupie że aż cyniczne.
więc podsumowując: meltdown Hukosa godny pożałowania, tak samo jak pierdolenie leosi, z tym, że od prawie 50letniego chłopa, ostoi moralności i wartości, na którego się kreuje, wymagałbym więcej niż od 30 latki, która śpiewa piosenki a w wywiadach wypowiada się jak 12 latka
Dodano po 31 sekundach:
E; pardon Jose, spóźniłem się
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- nobezprzesady
Z tego kolejnego posta wynika, że (jak to zazwyczaj u chłopskorozumowego Hukosa bywa) ma na myśli szeroko pojęte kurestwo, do którego ostatecznie samego klasycznie rozumianego aktu kurwienia się raczej byśmy nie zaliczyli, a z kolei podpadałoby pod owo kurestwo strasznie dużo postaw oraz działań, które z tradycyjnie pojętym oferowaniem usług seksualnych w zamian za pieniądze nie mają wiele wspólnego.
Chłopie, jesteś artystą słowa, więc znajdź odpowiednie słowo.
Chłopie, jesteś artystą słowa, więc znajdź odpowiednie słowo.
Ale by Leosia wleciała na bitewnym bicie z dissem na Hukosa, tylko żeby go zdissować pewnie by musiała coś o nim wiedzieć, a nie dziwie się jak go nie zna, sam znam go tylko z ksywy, a z twórczości nic (co warto sprawdzić?)
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Tbh "Knajpa upadłych morderców" to był solidny album jak na tamte czasy, ale podbijam opinię, że Hukos był dość monotonny w swoim rapie, nudny na dłuższą metę, z tych projektów z Cirą to w ogóle prawie nic nie pamiętam
- nobezprzesady
Czy ja wiem, czy takim fanem, wywiad po prostu zrobiliśmy i czasem jak komentuje podcasty, to wymieniamy kilka wiadomości nt rapu i zawsze mówi, że jak wyda solo, to mamy mu z horrym powiedzieć, że jest chujowe i dlaczego, bo nie chce lizania po kutasie xd
Ale albumy tak mam ocenione:
"Ostrze" nie jest lepsze, ale nie słuchałem z 15 lat. "Knajpy" i albumu z Cirą da się słuchać, ta nowa płyta też takie 6/10. On ma jakieś pojedyncze strzały, jak to wyżej wspomniane "Widzę spływam", jak temat sobie dobierze odpowiedni, to potrafi dowieźć kawałek. Z "Knajpy" najwięcej pamiętam - "Fakty i mity" to taki typowy Hukos krzyczący na rzeczywistość, ale te obie "Strony Marsa" chyba były spoko, tak samo kawałek z Te-Trisem.
Ale albumy tak mam ocenione:
Spoiler
- gods bidness
Tak jak to czytam, to se myślę, że Leosia nie powinna puszczać dissa, tylko go dojechać jakimiś prawnikami za teksty typu:
Młodzi ludzie popełniają samobójstwa, bo nie mogą zrealizować właśnie potrzeby bliskości, statystyki dzietności szorują po dnie, a Young Leosia, która akurat ma posłuch społeczny i mogłaby być wzorem dla wielu dzieci, co jej słuchają, to wybiera promowanie kurestwa.
Ale może się nie znam, bo przecież to ludzka rzecz pogadać.
Ale może się nie znam, bo przecież to ludzka rzecz pogadać.
ona by go zgniotla w pol samym wytknieciem hipokryzji, ale nienawisc do YL jest tak ogromna wsrod mariuszy na fejsbuku ze dalej by klepali hukosa po plecach, ze "ma racje!!! jebac kurewstwo pierdolone dziwki!! jestem ojcem 3 dzieci i im muwie wprost jebac kurwy ruchajace sie w te i nazad!!!"
wypalony raper sprzed kilkunastu lat probuje cos klapac, dla mnie to na rowni z "to nie jest hip hop" + jak siedzisz na dupie, zamknij ten pysk i wypierdalaj
wypalony raper sprzed kilkunastu lat probuje cos klapac, dla mnie to na rowni z "to nie jest hip hop" + jak siedzisz na dupie, zamknij ten pysk i wypierdalaj
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Dla mnie kurestwem jest wyzywanie od kurew kilkanaście lat młodszej dziewczyny za to, że w luźnej konwencji powiedziała zdanie, które ci się nie podoba. I to jeszcze przez gościa z zasięgami, ojca, który deklaruje, że zależy mu na dawaniu pozytywnych wzorców młodszemu pokoleniu.
A te nowe uzasadnienia jeszcze głupsze niż poprzednie. Młodzi ludzie popełniają samobójstwa ja pierdolę XD Może jeszcze pobicia Ukraińców jej doklej jak Nawrockiemu, imbecylu pierdolony.
A te nowe uzasadnienia jeszcze głupsze niż poprzednie. Młodzi ludzie popełniają samobójstwa ja pierdolę XD Może jeszcze pobicia Ukraińców jej doklej jak Nawrockiemu, imbecylu pierdolony.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina