Skolim
- georgefloyd
Re: Skolim
Hip-hop Kemp to ten zlot rondlarskich czapeczek gdzie sami Polacy jeździli? Xddd, to właśnie pokazywało jakim Polska była patologicznym krajem nie potrafiąca ogarnąć jednego festiwalu. Polacy jeździli do Czech posłuchać Polaków i murzynów. Dopiero po krucjacie antytruskulowej część druga wszystko się zmieniło.
No i jakoś w międzyczasie hip hop czy jak to tam się zwało w Płocku było, potem przy covidzie dupy dali i teraz chyba ta Sława czy tam rap stacja jest najpopularniejsza w Polsce.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
friendship ended with energole wk dzik, now Skolim różowe jabłuszko is my best friend
skolimowy napój energetyczny
legendarny run skolima te pare miesięcy ostatnich
legendarny run skolima te pare miesięcy ostatnich
#freefromage
- marmolad_k2
Podczas jednego z ostatnich koncertów Skolima atmosfera zrobiła się napięta, gdy ktoś z publiczności zaczął wykrzykiwać w stronę sceny wulgarne hasła.
Wokalista w pewnym momencie przerwał występ i zwrócił uwagę, że na wydarzeniu znajdują się również najmłodsi.
Cały czas krzyczysz pokaż d**ę, a są też dzieci tutaj. Ja lubię się bawić, ale troszeczkę przesadzasz, a po drugie jak krzyczysz pokaż d**ę, jak ci Luxon pokaże, jaką miał d**ę na Hotelu to może się okazać, że to twoja mama albo siostra i będzie przypał – odpowiedział ze sceny Skolim.
- nobezprzesady
Tutaj są dzieci, a poza tym rucham twoją starą xD
- Moltisanti
Jak zobaczyłem jak chlop przesuwa Janusza Walczuka nad Malika to zawyłembloooodtrail pisze: ↑23 sie 2026, 14:13
skolim w tierze basic wśród takich ananasówwiecie co z nim zrobićSpoiler
Jakiś niepełnosprawny
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance