[konsola] Microsoft Xbox

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: [konsola] Microsoft Xbox

Post autor: Burak »

Co to znaczy bo artykuł na theverge za paywallem? Kupuje se raz gierkę używkę i mam ją potem dodaną na stałe do cyfrowego konta? No fajnie ale to jest tylko znak że Xbox też planuje zrezygnować z fizyków i zacząć dymać gracza na licencję i ich ewentualne odwoływanie w przyszłości (bo kurde skończyła się licencja na tytuł / IP sory), tylko zrobili to z lubrykantem a nie na sucho jak Sony
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Normalnie sobie gierki będzie można, cyfrowo ściągać jak masz fizyka. Nie wiem kto kogo dyma, ale mi nic jeszcze nie zabrali a, na Xbox masz eleganckie play anywhere, I sobie grasz na pc i konsoli bez dodatkowych opłat. Pisałem już, jak ktoś chce budować sobie kolekcje pudełek to chyba tylko Nintendo zostaje.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Microsoft jeszcze nic nie zabrało, Sony też póki co chyba żadnych gier nie wycofało, ale wykupione filmy już jak najbardziej:
https://arstechnica.com/gadgets/2026/06 ... at-we-buy/

Co im stoi na przeszkodzie żeby w przyszłości jak skończy się licencja na IP jakiegoś filmu na podstawie którego zrobiono grę, nie wycofać tej gry, no bo sory nie mamy prawa już do licencji na IP więc wycofujemy gierkę którą kupiłeś i chuja nam zrobisz, idź do konkurencji jak ci się nie podoba:)))))

Z tego powodu tak długo nie powstawał remake GoldenEye 007, gry która ma status kultowej w USA, jak i nie było tego tytułu w kompilacji Rare Replay, która zawierała wszystkie klasyki studia z wyjątkiem serii Donkey Kong Country i GoldenEye 007 ze względów licencyjnych właśnie.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Mordo ja gram w gry, a nie oglądam filmy, będą zabierać to się będę martwił, na chwilę obecną wszystko działa, nie wiedziałem że Bond 007 jest kultowy w USA, nie interesuje mnie to, a czemu nie było donkey konga w kolekcji na Xboxie?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Marka Donkey Kong należy do Nintendo, gry studia Rare z tej serii wychodziły tylko na konsole Nintendo, to zdziwiłbym się jakby dali im prawa do licencji żeby umieścić te gry w kompilacji Rare Replay, która była exclusivem dla Xboxa One.

Jezu czemu ja se zaśmiecam głowę takimi informacjami, jak ja gamingowo zatrzymałem się na PS2 i NDS jeżeli chodzi o handheldy, i obecnie jedyną przyjemność jaką biorę z branży gamingu, to z narzeka na nią, a nie z grania.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
ODPOWIEDZ