Hukos
Re: Young Leosia
Chuj z ta leosia zjebana skoro to nawet hip hop nie jest. Niech se popiaki z targetem w podstawowkach pierdola co chca, moze w koncu jakas zorganizowana grupa przestepczo rodzicielska ich na widly wezmie
- SieKurwaNieInteresuj
@zuperhero Analogią mi zrównałeś internet ze światem rzeczywistym pod względem ogólnopojętej kultury. Nie podoba mje się to. Nie oszukujmy się -poziom zarówno merytorycznie jak i kulturalnie byłby inny w przypadku interakcji dwóch osób "w realu" a "w necie". Więc jak dla mnie forma wypowiedzi Hukosa którą mogę określić jako "wyrzyganie" jest nie dość, że dopuszczalna bo styl jest zgodny z treścią to jeszcze może bardziej zaznacza jego załamanie tym ogółem.
Załóżmy ,że masz dziecko i to dziecko jest aktywnie demoralizowane przez taką Young randomosię. Humorystycznie i kąśliwie wyłożyłbyś jej swoje przemyślenia?
Chciałbym to zobaczyć.
Nie wszyscy zasługują na szacunek, kulturę i równe traktowanie. To moja osobista opinia.
Załóżmy ,że masz dziecko i to dziecko jest aktywnie demoralizowane przez taką Young randomosię. Humorystycznie i kąśliwie wyłożyłbyś jej swoje przemyślenia?
Bo wziąłeś chujowy, manipulacyjny przykład i drugą stronę zderadykalizowałeś. Jeżeli założymy, że tam nie ma śmiecenia tylko siedza jakies gnoje na ławce i butelki po piwach rozpierdalają wszędzie na ulicy to co -
?
Chciałbym to zobaczyć.
Nie wszyscy zasługują na szacunek, kulturę i równe traktowanie. To moja osobista opinia.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2026, 15:41 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
- nobezprzesady
Jak patrzy się na świat w logice wojny chłopaków z dziewczynami to te posty Hukosa faktycznie muszą mocno wchodzić, nic tylko wziąć telefon kupiony przez mamę i fotografować jakieś kurwy w ramach szon patrolu 
- marmolad_k2
Będzie beef?
+1, jakbym napisał takiego posta byłaby to luźno topka największych przypałów w moim życiu, a bóg mi świadkiem, że potrafiłem być żenującynobezprzesady pisze: ↑wczoraj, 10:09 Z mojej perspektywy jak stary chłop przeżywa meltdown życia, bo jakaś trzydziestolatka w różowych włosach powiedziała "dziewczyny, rzucajcie chłopaków", to jest to wysoki lot![]()
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- gods bidness
Ja pierdole i o to ta "afera"?
Ale to jest zadaniem ojca wychować córki tak, by pierdolenie kretynek w różowych włosach nie miało na nie wpływuSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 15:36 Załóżmy ,że masz dziecko i to dziecko jest aktywnie demoralizowane przez taką Young randomosię. Humorystycznie i kąśliwie wyłożyłbyś jej swoje przemyślenia?
zuperhero pisze: ↑
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Myślicie że więcej dzieci zostało poczętych przy muzie Hukosa czy Leosi?
Ja jestem ciekawy co go tak naprawdęw tym wszystkim wkurwiło, bo ludzka psychika jest interesująca, w to pierdolenie o dzietności i troskę o młode nadwiślańskie samice oczywiście nie wierzę.
Hukos wiadomo, w końcu legendarny duet chujos i cipa
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
dziejaszek
Najlepiej je wychowa, wyzywając w internecie kobietę od kurwiszonów.Malloy pisze: ↑wczoraj, 16:20Ale to jest zadaniem ojca wychować córki tak, by pierdolenie kretynek w różowych włosach nie miało na nie wpływuSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 15:36 Załóżmy ,że masz dziecko i to dziecko jest aktywnie demoralizowane przez taką Young randomosię. Humorystycznie i kąśliwie wyłożyłbyś jej swoje przemyślenia?
zuperhero pisze: ↑
- nobezprzesady
A to nie wpisuje się idealnie w ostatnią dekadę z życia publicznego Hukosa, poświęconą głównie pomstowaniu na upadek moralny współczesnej młodzieży, ze szczególnym uwzględnieniem lewaków (bo nienormalni, a Hukos wolał świat, w którym wszyscy byli normalni) oraz kobiet (bo kurestwo się szerzy, a Hukos wolał świat, który przemierzały wyłącznie damy)? Taka jest przynajmniej moja wizja intelektualnego portretu sympatycznego skadinąd partnera Ciry, ale też może być to obraz zupełnie przekłamany, bo nie śledzę zbyt uważnie.
nie wiedziałem o tym, ale brzmi śmiesznie
ja strzelałem raczej w to, że Hukosowi kiedyś dupa podobna do Leosi powiedziała, że nie chce związku, bo jest yolo, a teraz popił i mu się przypomniała ta Agnieszka z liceum ;(
ja strzelałem raczej w to, że Hukosowi kiedyś dupa podobna do Leosi powiedziała, że nie chce związku, bo jest yolo, a teraz popił i mu się przypomniała ta Agnieszka z liceum ;(
Hukos się po prostu lubi raz na jakiś czas odpalić na coś - na ostatnim albumie ma linijki wycelowane w Linkiewicz i freak fighty, można go czasem spotkać pod przeróżnymi fanpage'ami, jak sobie pomstuje na to i owo (najczęściej na szerokopojętych lewaków), teraz trafiło na Leosię.
Pamiętam kiedyś jakiś taki fake/zmanipulowany news, że PSYCHOLOŻKA RADZI, ŻEBY PYTAĆ DZIECI CZY TRZEBA IM ZMIENIĆ PIELUCHĘ i to w takim tonie, że rzekomo wg niej powinno się nie przebierać dziecka, jak nie chce, albo żeby obsrane chodziło. A babie chodziło o to, żeby podczas tych czynności komunikować dziecku, co się dzieje, bo to buduje więź, coś takiego, żadna kontrowersyjna nawet opinia tej babki, ale podana w taki sposób jakby było to najbardziej woke gówno, wiecie ocb - "marchewka to owoc" type shit. I też tam Hukos walczył ze zmieniającym się i upadającym światem, oczywiście czytając tylko ten nagłówek.
Pamiętam kiedyś jakiś taki fake/zmanipulowany news, że PSYCHOLOŻKA RADZI, ŻEBY PYTAĆ DZIECI CZY TRZEBA IM ZMIENIĆ PIELUCHĘ i to w takim tonie, że rzekomo wg niej powinno się nie przebierać dziecka, jak nie chce, albo żeby obsrane chodziło. A babie chodziło o to, żeby podczas tych czynności komunikować dziecku, co się dzieje, bo to buduje więź, coś takiego, żadna kontrowersyjna nawet opinia tej babki, ale podana w taki sposób jakby było to najbardziej woke gówno, wiecie ocb - "marchewka to owoc" type shit. I też tam Hukos walczył ze zmieniającym się i upadającym światem, oczywiście czytając tylko ten nagłówek.
podbijam oczywiścienobezprzesady pisze: ↑wczoraj, 10:09 Z mojej perspektywy jak stary chłop przeżywa meltdown życia, bo jakaś trzydziestolatka w różowych włosach powiedziała "dziewczyny, rzucajcie chłopaków", to jest to wysoki lot![]()
a z kim byście woleli założyć rodzinę, z Hukosem, czy Young Leosią?
- nobezprzesady
Kiepsko być dzieckiem celebryty-influencera, od pierwszego dnia po wyjściu ze szpitala twoje zdjęcia trafiają do internetu, dziesiątki tysięcy obserwujących śledzą fotki z każdego wydarzenia w twoim życiu, które twoi starzy wrzucają w celu zdobycia popularności na contencie parentingowym, twój śmiech i twoje łzy są wystawione na widok publiczny całe dzieciństwo... A nie, czekajcie, to nie o dzieciach celebrytów, tylko o dzieciach Hukosa, który robi sharenting na poziomie jakiejś Lil Masti 
- nobezprzesady
Hukos
Albo nie umiem korzystać z wyszukiwarki, albo faktycznie nie ma tematu, a że ostatnie kilka stron wątku o Young Leosi to w rzeczywistości rozmowy o białostockim raperze, to zakładam nowy wątek poświęcony Bartłomiejowi Hukowi (a moderatorów uprzejmie proszę o przeniesienie postów z tematu o Młodej Leokadii).
Zachęcam do dyskusji na temat muzyka, politologa, budowlańca, patrioty oraz influencera parentingowego Bartłomieja "Hukosa" Huka.
Zachęcam do dyskusji na temat muzyka, politologa, budowlańca, patrioty oraz influencera parentingowego Bartłomieja "Hukosa" Huka.
Re: Hukos
Było strzelane do prezydenta jest do rushofej atomówki.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia