Hukos
- marmolad_k2
- Moltisanti
Re: Young Leosia
Może wlasnie dalem sie złapać na internetowy scam (...) ty różowa szmato wycieruchu kurwiszonie (...) mam dwójkę małych dzieci

Już wykasowane chyba
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Przepraszam najmocniej, faktycznie nadal wisi, coś Facebook mi świruje że po kliknięciu w link mnie przeniosło na stronę główną
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- SieKurwaNieInteresuj
pare slow prawdy, nic dodac nic ujac
- nobezprzesady
Łojezu, co za stary i głupi dziad, jednak etatowa praca i rodzina do wychowania oraz wykarmienia to nie jest dobry plan dla raperów blisko 50., lot Hukosa gorszy niż VNM-a i Mesa razem wziętych 
gdyby nie Young Leosia, to byłoby 50mln Polaków tylko w kraju, a co dopiero poza granicami
- marmolad_k2
Mógł jeszcze napisać, że to nie jest hip-hop.
- nobezprzesady
Troska o hip-hop musiała ustąpić trosce o przyszłość narodu oraz czystość moralną dziewcząt i kobiet.
nie wiem czy można nazwać to lotem(w sensie jakby interpretować to jako indywidualną 'oryginalną' odklejką), bo w niektórych bańkach takie barachło jest dość normalnym i standardowym zachowaniem heh. co swoją drogą można zaobserwować po kilku postach z propsami dla takiej hołoty.
- nobezprzesady
Z mojej perspektywy jak stary chłop przeżywa meltdown życia, bo jakaś trzydziestolatka w różowych włosach powiedziała "dziewczyny, rzucajcie chłopaków", to jest to wysoki lot 
W ogóle wiele osób ma jakieś przeświadczenie, że Leosia to nadal słodka nastolatka, a baba ma już prawie 30 lat xD
- v3sp347ine
Ja miałem przeświadczenie, że ona ma maksymalnie 24-25
Jezus Maria, styl jak krezus
- TooMuchSmoke
Akurat Hukos nie jest sfrustrowanym, niespełnionym raperem, to mogę zdementować, gdyż znamy się osobiście
Świadomie olał bardzo wiele okazji na rzecz życia po swojemu i autentycznie on jest ideowcem, który hip-hop traktuje jako wyraz buntu. Poleciał grubo to fakt, ale nie jest to próba złapania atencji, tylko jego autentyczny wkurw.
Leosia w wersji baddie "rzucajcie chłopaków" > Blisko 50 letni typ publicznie wyzywający dziewczynę od kurwiszonów i szmat
Cringe jak chuj, mówię to ja, over 40, ojciec, ta sama baba od 15 lat.
PS: Rozwinę temat. Rozumiem jego punkt widzenia ale nie przystoi dorosłemu mężczyźnie podawać go w ten sposób. Zakładam, że ma córkę/córki i nie podoba mu się jakie wartości (albo ich brak) płyną do nich od dzisiejszych idolek. Córka, dajmy na to Ania, dorasta, wchodzi w etap randkowania, Krzysiek chce z nią iść na lody ale ona woli iść na piwo z Piotrkiem, jej prawo. Sfrustrowany Krzysiek hejtuje i wyzywa Anie w internecie od kurew i szmat, rozpowiada, że Ania sią puszcza i jest wycieruchem bo naczytał się takich zjebanych postów jak ten Hukosa, bo przecież tak można w imię obrony jedynych słusznych idei, przekonań i tradycyjnych wartości. Wyjaśnił się sam ten prawilny Hukos i postawił w jednym szeregu z tymi, których krytykuje.
Cringe jak chuj, mówię to ja, over 40, ojciec, ta sama baba od 15 lat.
PS: Rozwinę temat. Rozumiem jego punkt widzenia ale nie przystoi dorosłemu mężczyźnie podawać go w ten sposób. Zakładam, że ma córkę/córki i nie podoba mu się jakie wartości (albo ich brak) płyną do nich od dzisiejszych idolek. Córka, dajmy na to Ania, dorasta, wchodzi w etap randkowania, Krzysiek chce z nią iść na lody ale ona woli iść na piwo z Piotrkiem, jej prawo. Sfrustrowany Krzysiek hejtuje i wyzywa Anie w internecie od kurew i szmat, rozpowiada, że Ania sią puszcza i jest wycieruchem bo naczytał się takich zjebanych postów jak ten Hukosa, bo przecież tak można w imię obrony jedynych słusznych idei, przekonań i tradycyjnych wartości. Wyjaśnił się sam ten prawilny Hukos i postawił w jednym szeregu z tymi, których krytykuje.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2026, 11:14 przez sven_wwa, łącznie zmieniany 2 razy.
- marmolad_k2
Daj kobietę, nie Leosię...