Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- HamulcowyBrembo
- HamulcowyBrembo
Re: Transfery
Jezu to jest top sportowych wypowiedzi medialnych, które w 90% są żenujące, tutaj Bonio pokazuje dlaczego. Jeśli będzie grał to dobrze, a jeśli nie to też dobrzeCzy to dobry ruch? Jeżeli będzie bronił, to tak, ale nawet jeżeli będzie tylko rezerwowym, to też będzie dobry ruch — ocenił Zbigniew Boniek na łamach WP SportoweFakty.
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Nikt tak nie umie sprzedawać jak Chelsea. Delap za ok 50 i jeszcze Jackson ponoć blisko sprzedaży za ok 60
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Liverpool rzekomo coraz bliżej Barcoli
> nie miej boków obrony
> nie miej środka obrony
> nie miej DMa
> liczba szybkich murzynów zwiększa się
> nie miej boków obrony
> nie miej środka obrony
> nie miej DMa
> liczba szybkich murzynów zwiększa się
- ConeyIsland
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
- Cz4rny1337
- Moderator
Według argentyńskich mediów city daje 124 mln funtów za Enzo
A Delap poszedł za 45+5 w funtach xddd
A Delap poszedł za 45+5 w funtach xddd

- scam_sakawa
niech biorą, jeszcze spakuję walizki temu przepłaconemu łakowi
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Cz4rny1337
- Moderator
tylko tak srednio jest ktos na jego miejsce - ten Alex Scott nie porywa mego serca + nie chca go puscic

Wharton też nie do wyjęcia, mówiło się jeszcze o Camavindze (oby nie) i Manu Kone (spoko). Ja bym go nie sprzedawał już teraz, a zwłaszcza nie do City, niech czeka na przyszłe lato i Madryt. Jak Chelsea ma zostać z Lavią i Jamesem oraz Hendersonem jako wsparcie Caicedo no to dobrze wszyscy wiemy, że każdy z nich prędzej czy później się rozjebie i będzie problem.
Pojawiły się też plotki o Emiliano Martinezie do Chelsea. Jestem na nie, broni może i lepiej ale zrobi tyle samo baboli co Sanchez w wyprowadzeniu, dawać młodego do bramki. Poza tym to argentyński pies więc nie potrzeba kolejnego
Pojawiły się też plotki o Emiliano Martinezie do Chelsea. Jestem na nie, broni może i lepiej ale zrobi tyle samo baboli co Sanchez w wyprowadzeniu, dawać młodego do bramki. Poza tym to argentyński pies więc nie potrzeba kolejnego
Nie no Camavingi to Xabi by raczej nie chciał
może fofana z milanu myślę, że jeden głupi murzyn o takim nazwisku w klubie to za mało
- Cz4rny1337
- Moderator
Aston Villa powija Nico Jacksona za 65 milionów funtów
170 milionów za Delapa, Jacksona i Garnacho : )))
Chelsea chyba naprawde sie mocno kreci wokół Emi Martineza na brameczke, ponoc na zyczenie Xabiego [jajebe w koncu ktos sie pozbedzie Sancheza]
/edit
a chelsea bierze Ahanora Honesta z Atalanty za 40 milionów funtów - 18 lat, lewy środkowy/lewy obrońca - nie mam zielonego pojecia kto to, ale Atalanta dała za niego 20 baniek jak miał 17 lat, także...
ma od razu isc na wypozyczenie do druzyny z premier league
170 milionów za Delapa, Jacksona i Garnacho : )))
Chelsea chyba naprawde sie mocno kreci wokół Emi Martineza na brameczke, ponoc na zyczenie Xabiego [jajebe w koncu ktos sie pozbedzie Sancheza]
/edit
a chelsea bierze Ahanora Honesta z Atalanty za 40 milionów funtów - 18 lat, lewy środkowy/lewy obrońca - nie mam zielonego pojecia kto to, ale Atalanta dała za niego 20 baniek jak miał 17 lat, także...
ma od razu isc na wypozyczenie do druzyny z premier league